fbpx

Teljes élet anyaként? Szerintem lehetséges!

Domokos Kata  life és business coach vagyok. Édesanyáknak segítek időgazdálkodási nehézségeik felszámolásában, hogy teljes életet élhessenek anyaként is! 

 

Három gyermekes anyukaként nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz megtalálni az egészséges egyensúlyt az életszerepeink között. 

 Örök játszma, hogyan legyen valaki egyszerre jó anya, szerető társ, gondos háziasszony és hogy legyen magára is némi zavartalan én-ideje.  

Az anyai lét mindennapos kihívásait és vívódásait látva kezdtem el foglalkozni az anyacoachinggal, hogy ne csak gyakorló anyaként, hanem szakemberként is tudjak segíteni anyatársaimon. 

Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon segítem az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, gyakran tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak.

ÜGYFELEIM MONDTÁK

“A konzultáción egy régóta cipelt problémámat boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személlyel beszélni erről, aki hozzáértően tud segíteni. Hasznos volt számomra és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak.
Borkuti Anna
“Jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” rm figyelt. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni.

Csergőffy Noémi
“ Miután összefoglaltam a problémámat, Kata odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”
Tarcsai Judit