fbpx

Tervezzük meg együtt
a következő 3 hónapodat! 

🗸 célállítás

🗸 havi/heti/napi tervezés

🗸 szokáskövetés

Kiknek készült a Céltervező?

A Céltervező olyan nőknek készült, akik gyakran tapasztalják, hogy terveik, céljaik gyakran csak papírra vetett szavak maradnak, mert a megvalósításba valahol mindig hiba csúszik. Vagy az időhiány, vagy a halogatás, vagy a szétforgácsolódás, vagy épp a motiváció, – és lendületvesztés az, ami az útjukba áll, hogy elérjék, amire vágynak. Esetleg már annál a résznél elakadnak, hogy egyáltalán célokat tűzzenek ki, úgy bedarálja őket a napi taposómalom…

A Céltervező abban segít, hogy ne csupán kitaláld, mi a célod a következő időszakra akár a magánélet, akár a munka terén, de társad legyen a lendület és motiváció fenntartásában is, ezért havi/heti/napi tervezőt és szokáskövetőt is tartalmaz, hogy lásd, mire kell igazán figyelmet fordítanod, hogy elérd az általad kitűzött célt/célokat!

S hogy miért csak 90 napra tervezünk? Úgy tapasztalom, hogy ez az az belátható időtáv, amire érdemes konkrét célokat és a végrehajtásuk részletes terveit kidolgozni, így tudod fenntartani a lendületet és így tudsz gyorsan sikereket elérni.

 

céltervező

A Céltervező…  

…  nőies, elegáns, letisztult designnal készült, A5-ös formátumban, hogy akár a kézitáskádban is magaddal vihesd.

… 240 oldalon keresztül lesz hűséges társad a következő 3 hónapban.

… a megoldásfókuszú coaching eszköztárából vett motiváló gyakorlatokkal segít neked a célállításban.

… beépített szokáskövetést és ösztönző-jutalmazórendszert is magában foglal.

… hálanapló elemmel segít a szemléletformálásban is.

… rendszeres önreflexióra sarkall.

… segítségével a célállítást követően napi 10 perc időráfordítással tudod tartani a fókuszodat a megvalósításon.

… inspiráló idézetekkel is támogatja a motivációd fenntartását.

Hogyan épül fel a Céltervező?  

I. RÉSZ CÉLÁLLÍTÁS

Megvizsgáljuk, hol tartasz jelenleg az életedben és hogy hova szeretnél eljutni.

Ehhez a megoldásfókuszú coaching eszköztárából hozok gyakorlatokat.

Megtanulsz jó célokat állítani és kidolgozod a tervedet, hogy elérd őket.

II. RÉSZ CÉLTERVEZŐ

A  céljaidat akciótervre bontjuk és napról napra dolgozunk azon, hogy sikerre vidd, amit elhatároztál.

Havi, – heti és napi célokat fogunk kidolgozni. Nagyon fontos, hogy mérni fogjuk a haladásodat, beépítjük a változásokhoz szükséges új szokásokat is az életedbe.

A szerzőről 

Domokos Kata vagyok, life,- business és karriercoach. 2016 óta kísérem ügyfeleimet megoldásfókuszú szemlélettel személyes fejlődésük útján, hogy életszerepeiket egyensúlyba hozzák és kiteljesedjenek család és munka mellett is.

Számos tervező, célállító workshopot tartottam az elmúlt években, egyéni és csoportos coaching folyamatban támogattam ügyfeleimet, miközben céljaik megvalósításán dolgoztak.

A CÉLTERVEZŐT úgy alkottam meg, hogy támogasson téged céljaid elérésében, a célhoz vezető szokásaid rögzítésében, a megtett út mérésében és persze a motivációd fenntartásában. A Céltervező a Memme’s márkanév alatt jelenik meg, amit a kislányom ihletett. 

Megjelenések

Ajánló

„Tervezni kell. A sikert meg kell tervezni. Leginkább a kitűzött céljaink elérése, megvalósítása jelenti a sikert számunkra. Első lépésben időt kell rá szánni, hogy kigondoljuk, átgondoljuk mit akarunk. Ezen a ponton fogalmazzuk meg azokat a célokat, amelyek elérése boldogságot, elégedettséget jelentenek számunkra. De nem elég fejben vagy akár szóban tenni mind ezt. Írjuk le! A sikeres tervezés kulcsa, hogy papírra vetjük, amit tenni szeretnénk, amit tennünk kell céljaink elérése érdekében. Ez a kiskönyv ehhez egy sorvezető, egy olyan segítség, ami rendszert ad: biztat és elvárásokat támaszt, és ezáltal biztosítja, hogy nyomon tudjuk követni utunkat a sikerhez. Rendszert tesz gyakran kusza gondolatainkba. Értelmet ad napjainknak és perceinknek, mutatja haladásunkat, nyomon követi fejlődésünket. Elvisz a sikerhez. Ezáltal világos lesz számodra, hogy mi a Te utad a Te általad elképzelt boldog élethez, ami most a Te Céltervező naplódban szavakban is képet ölt. Tervezz bátran vele! „

Ábri Judit, MA, MCC coach, egyetemi oktató

„Domokos Kata Céltervező kötete kiváló segítséget nyújt a fejlődést intenzíven előmozdító rövid- és középtávú célok meghatározásában.
A célok helyes megválasztása és a megfelelőképpen motivált cselekvés egymásból következnek.
A szerző vezetésével minden bemutatott eszköz könnyen átültethető a gyakorlatba.
Az önfejlesztés élvezetes élménnyé válik a Céltervező által.
Örömmel és szeretettel ajánlom az önmagukat kibontakoztató Hölgyek számára.”

Rusznák Péter,<br /> képzési vezető Pro Bona Coaching & Training Center,<br /> Member of the Board of Governors, International Association of Coaching, 2012-2020

A Céltervező éppen abban segíti a használóját, ami a legnehezebb akkor, ha párhuzamosan több szerepben éljük az életünket: letisztult és fenntartható döntések meghozatalában. Ahogy Kata végigvezeti a felhasználót, az előhívhat értékes felismeréseket azzal kapcsolatban, hogy szülőként is jogunk van szabadidőhöz, fejlődéshez és olyan célok felállításához, amelyek teljesülésével megtalálhatjuk az élethelyzetünkhöz leginkább illeszkedő munkát vagy hivatást. A Céltervező előnye, hogy abban is segít, ha olykor vissza kell lépnünk egyet, nem engedi el a kezünket a tervezésben.

Svéda Dóra, Coachingcentrum ügyvezető

Nézz bele a Céltervezőbe 

Mennyibe kerül a Céltervező?

A Céltervező ára 5.990 Ft + 1. 140 Ft postaköltség

  “Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.” /Napoleon Hill/

Remélem, hogy a Céltervező a legjobb szerszámod lesz majd a következő időszakban! 

Induljunk hát útra, vágjunk bele ebbe a közös kalandba együtt!

Visszajelzések

„Életem során sokszor tűztem már ki célt magam elé – volt, ami megvalósult, volt, ami nem. Ezekben az esetekben sem a lelkesedés hiányzott, csak nem tudtam, hogy pontosan mit is kellene tennem a cél eléréséhez. Pedig nem elég nagy elánnal elhatározni valamit, látni kell az odavezető utat is, azoknak a lépéseknek a rendszerét, amiket sorra meg kell tennünk, nap nap után, lehet, hogy sokáig, kitartóan. A CÉLTERVEZŐ azért tetszik, mert ilyen rendszert állít elénk, mutatja a lépéseket a jelenlegi helyzetünktől a vágyott cél eléréséig, és kísér is ezen az úton.
„Ha van cél, vezet oda út is” – én ezt választottam mottómnak. A CÉLTERVEZŐ nem egy átlagos tervező, amibe csupán feladatokat írogatunk magunknak határidővel, hanem egy térkép, ami segít ezen az úton tájékozódni.
Az pedig, hogy gyönyörű, igényes, elegáns, és finoman nőies, a hab a tortán!”

Kozári Katalin

Nagyon szuper lett a Céltervező! Kinézetre igazi csajos, modern, letisztult design,  jó benne dolgozni. Tartalmilag is nagyon tetszik a felépítése.

A célállítás feladatai közül néhánnyal már találkoztam az anyaklub tematikája, illetve a csoportos coachingok során, de nagyon jó, hogy így össze vannak gyűjtve, mert így többféle szemszögből is megvizsgálhatjuk egyes életszerepeinket, és önmagunkat.

Ami még ezzel a résszel kapcsolatban nagyon megfogott, az az, hogy mennyire szuper a bevezető szövegek és a feladatok hangvétele. Teljesen átjön Kata személyisége – amivel a coaching alkalmak során is többször találkoztam -, és számomra nagyon motiváló az a fajta megközelítés és iránymutatás amivel dolgozik.

Szeretek rendszerben gondolkodni, szeretem a jól definiált és átlátható feladatokat és munkafolyamatokat.

Mivel hajlamos vagyok a halogatásra, és elveszni a részletekben, nekem ez különösen hasznos segítség ahhoz, hogy konkrét lépéseket is tegyek a céljaim elérése érdekében és nyomon tudjam követni a haladásom.

A céltervezés rész is elég tartalmasra sikerült. Már régóta szeretném beépíteni a rendszeres tervezést a reggeli és esti rutinomba, és a céltervező felépítése ehhez is kiváló eszközt biztosít hétről hétre.”

Budai Zsuzsanna

„Nagyon ízléses és igényes kiadványnak tartom, amely alkalmas arra, hogy a céljainkat eléjük, azáltal, hogy segítségével a mindennapi rohanásban is képesek vagyunk a céljaink eléréséhez vezető kicsi lépésekre fókuszálni.”

Farkas Katalin

„Nagyon köszönöm, megérkezett a Céltervező, már el is kezdtem benne dolgozni és már feljött közben olyan felismerés, ami még sosem,  pedig jó lesz vele foglalkoznom, hogy elérjem a céljaimat. Rá kellett jönnöm, hogy én legtöbbször csak valaki más szekerét tolom. „

Éder Kati

„Három napja van nálam a Céltervező és a 60. oldalon járok a munkában. Azt hiszem, ez elég jól megmutatja azt hogy mennyire tartom hasznosnak. Nagyon hasznosnak tartom, éppen jó segítség most nekem a fennakadás sai m on való átlendüléshez. Közben már másodszor olvasom a 66 technikáról szóló e-Bookot, ami szintén nagy segítség, hogy rendet csináljak az életemben. Technikák nagy részét már ismerem, sokat korábban használtam is.

Tudod, korábban – úgy értem, hogy még a gyerekek előtt – mikor elsősorban cégvezető voltam, akkor nagyon kényesen odafigyeltem az időgazdálkodás i dolgokra és arra hogy minden rendszerben legyen körülöttem. Amikor megszülettek a gyerekek – vagyis inkább már a terhesség alatt – Teljesen felülíródott minden rendszerem, ami addig működött.  Úgyhogy igazából most nulláról vagyis inkább mínuszból kell újra terveznem mindent. Ebben nagy segítséget nyújtanak az anyagaid!”  
Szőke-Rácz Lívia

Ti küldtétek – a Céltervező használatban 🙂

A Céltervezőt bankkártyával és online utalással tudod kifizetni. A fizetés az OTP Simplepay-en keresztül történik. A bankkártyád adatait nem látjuk, nem tároljuk, a befizetés az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül történik.

Egyelőre csak magyarországi címre rendelhető a termék, a külföldi szállítás díjszabásáról kérlek érdeklődj a kata@domokoskata.hu e-mail címen.