fbpx
balanced life club

Teljes élet anyaként? Szerintem igenis lehetséges! 

ITT AZ IDŐ, HOGY TE IS MEGTEREMTSD AZ EGYENSÚLYT AZ ÉLETEDBEN!

Készen állsz, hogy kezedbe vedd az életedet és kihozd belőle a legtöbbet, ami lehetséges? 

Ha már Te is elolvastál egy tucat önfejlesztő könyvet…

Ha like-oltál motivációs idézeteket…

Posztolgattál, kommenteltél anyukás csoportokban…

S még mindig nem változott meg az életed, akkor itt az idő, hogy felelősséget vállalj az életedért és kezedbe vedd az irányítást!

Ezt senki más nem teszi meg helyetted, ám a jó hír az, hogy nem kell egyedül csinálnod! 🙂

Rád szabott eszközökkel,  módszerekkel, csupa elszánt édesanya társaságában várlak téged

a Balanced Life Clubban, hogy együtt dolgozzunk személyes és karriercéljaidon!

 

AZT HISZEM, AZÉRT VAGY ITT, MERT …

 • Arra vágysz, hogy gyermekek mellett is kiteljesedhess, hogy teljes életet élhess, ám lehet, hogy fogalmad nincs, hogyan is kezdj hozzá. 

 • Tudod jól, hogy többet is kihozhatnál az életedből, de valahogy mindig bedarál a napi mókuskerék és tűzoltás felemészti minden idődet és energiádat.

 • Vannak vágyaid, terveid, céljaid, de senki sem támogat igazán a megvalósításban, vagy folyamatosan ellenszélben kell küzdened. 

 •  Már nézegettél önfejlesztő témájú videókat, hallgattál podcastokat, Instagramon, Facebookon követsz  olyan inspiráló édesanyákat, akik felszabadultnak érzik  magukat, s egyensúlyt teremtettek az életszerepeik között 

Csak nem tudod, hogyan valósíthatod meg te is mindazt a saját életedben, amit mondanak neked …

Ismerős? A Balanced Life Club azért jött létre, hogy megtaláld a saját válaszaidat és megoldásaidat! 

 

 

Az igazság az, hogy nincsenek tuti receptek és instant megoldások.  Ami bevált egy Facebook csoportban kommentelő anyukának, vagy a barátnődnek, az nem biztos, hogy neked is működni fog. A Balanced Life Club azonban egy olyan hely, ahol pontosan a te igényeidre, lehetőségeidre szabott megoldásokat fogod megtalálni! 

 

FIGYELEM! CSAK akkor olvass tovább, ha elkötelezett vagy…

Mert ez melós lesz, dolgoznod kell önmagadon, önmagadért. 

Ha változtatni akarunk ugyanis az életünkön, az nem csak annyiból áll, hogy kitűzzük a nagy célt, meghatározzuk a szükséges lépéseket. Sokszor komoly önismereti munkára is szükség van ehhez. Szembe kell néznünk gátló tényezőkkel, önkorlátozó hiedelmekkel – mint pl. a belső frusztrációink, a megfelelési kényszer, a maximalizmus, a nem vagyok elég jó-érzése, – melyekkel ha nem jutsz dűlőre, nem fogod elérni a céljaidat. Mert mindig visszahúznak majd. 

Most szólok, meglehet, hogy többször ki kell törnöd a komfortzónádból is! 

A változás, a változtatás ugyanis nem mindig sétagalopp. A  legtöbbször nem az. 

De ha nekidurálod magad, ha kitartó vagy, az út végén azt mondod majd, megérte minden erőfeszítés!

S hogy honnan lesz hited, lendületed s hogyan leszel kitartó? 

Ez talán közösségünk legfontosabb szerepe: mert ez egy olyan támogató közeg, ami folyamatosan motivál és inspirál téged abban, hogy kitarts a nehéz napokon is és ne veszíts a lendületedből! 

Képzeld el, milyen lesz…

     … túllépni a félelmeiden, kételyeiden, amik jelenleg visszahúznak.

 

     … izgatottan, és lelkesen élni a saját életedet, ahelyett, hogy mások szépen berendezett kirakatát nézegetnéd. 

 

     … egy olyan közösség részévé válni, ahol a tagok hisznek magukban és egymásban és elhiszik, hogy képesek kihozni a maximumot az             életükből és ebben folyamatosan támogatják egymást. 

 

     … ha már nem fog érdekelni, hogy mit gondolnak, mondanak vagy várnak el mások és végre felszabadultan járod a saját utadat. 

 

     … ha végre lesz időd mindazokra és mindarra a mindennapjaidban, akik és ami valóban fontosak és értékesek számodra (beelértve             magadat is!)

A BALANCED LIFE CLUB –  a megvalósító anyák közössége, 

akiknek elegük van a toporgásból és a cselekvést választják helyette!

Anyaként sokan elvesznek a hétköznapokban a gyereknevelési kérdésekben, a következő napi logisztika megoldásában. A  hűtő persze legyen tele, a lakás meg tiszta, a férjed pedig boldog. A sorból csak egy dolog hiányzik: Te.

Abban segítem nők százait évek óta, hogy megtalálják az egyensúlyt az életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. Hiszen mind arra vágyunk, hogy kiteljesedjünk és jó érezzük magunkat a bőrünkben anyaként is!

Ez a közösség is azért jött létre, hogy megoldást találjunk olyan kérdésekre mint pl.

💠 Hogyan osszuk be az időnket úgy, hogy mindenre és mindenkire jusson, aki és ami fontos számunkra (beleértve önmagunkat is)?

💠 Miként teremthetünk egyensúlyt életszerepeink között?

💠 Milyen egyéni céljaink, önmegvalósítási terveink lehetnek azon túl, hogy édesanyák lettünk?

💠 Hogyan kezeljük hatékonyan a napi stresszt?

💠 Mihez kezdjünk a felénk áramló elvárásokkal és saját megfelelési kényszerünkkel, maximalizmusunkkal?

💠 Miként tudjuk békésen érvényesíteni az igényeinket?

 

 

 MIT KAPSZ A BALANCED LIFE PROGRAMBAN?

👍 havi fókusz: minden hónapban egy adott témát járunk körbe

👍 heti gyakorlatok: hetente egy videós, interaktív gyakorlat, letölthető anyagokkal, a hét végén ránézünk a heti haladásodra

👍 a hónap utolsó hetében kérdezz-felelek, élő videós csoportos mentoring a tagok által felvetett témákban

👍 rendszeres kihívások, ahol egymást motiváljuk, támogatjuk, de ezen túl is bármikor felvethetsz téged foglalkozató kérdéseket

👍 zárt körű klubtalálkozókat és workshopokat tartunk

👍 állandó 20 % kedvezmény egyéni konzultációra a klubtagoknak és kedvezmény az aktuális programokra

ZÁRT TAGSÁGI OLDAL

Saját felhasználónévvel, jelszóval léphetsz be zárt tagsági oldalunkra, ahol a videós gyakorlatokat, extra tartalmakat, letölthető anyagokat megtalálod .

HOZZÁFÉRÉS A TITKOS FACEBOOK CSOPORTHOZ

A csoportban az aktuális témák és az azokhoz kapcsolódó feladatok és gyakorlatok elérhetőek.

KEDVEZMÉNY KONZULTÁCIÓRA

Klubtagként 20% kedvezménnyel vehetsz részt egyéni konzultáción és kedvezménnyel vehetsz részt az aktuális programokon. 

KIHÍVÁSOK, MENTORING, WORKSHOP

Klubtagként a tagoknak szervezett zárt körű kihívásokon, csoportos mentoringon, workshopon vehetsz részt online.

AKTÍV KÖZÖSSÉG

Közösségünkben aktuális témákról beszélgethetsz, bedobhatsz téged foglalkoztató témákat, kérdezhetsz a többiektől, tőlem, bizalmas és támogató közegben. 

KLUBTALÁLKOZÓ

Szeretettel látunk zártkörű, csak a klubtagoknak szervezett találkozóinkon. Jelenleg kizárólag online, de amint újra lehetőség lesz rá, személyesen is találkozunk.

KI VEZETI

A BALANCED LIFE CLUBOT?

Domokos Kata vagyok life,- business és karriercoachkként  2015. óta segítem ügyfeleimet abban, hogy megtalálják az egyensúlyt a hétköznapok taposómalmában is, hogy teljes életet élhessenek anyaként. 

Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon támogatom az édesanyákat személyes- és karriercéljaik megvalósításában, a szülői léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint tanfolyamokat, workshopokat szervezek anyukáknak.

MÉDIA

TÉMÁINK

HAVI BONTÁSBAN

 A BALANCED LIFE CLUB REMEK LEHETŐSÉG AZ ELMÉLYÜLT ÁTGONDOLÁSOKRA, ÚJRATERVEZÉSRE IS! EGY ÉV ALATT VALAMENNYI ÉLETSZEREPEDET KÖRBEJÁRJUK!

 • Január – Új év-új szokások, tervek és célállítás, hogy a terveid ne csak papírra vetett szavak maradjanak, hanem jóleső érzéssel pipálhasd a januári listádat decemberben

 • Február – Hogyan menedzseld jól a napjaidat és találj időt mindarra, ami fontos számodra 

 • Március – Asszertivitás-békés önérvényesítés fejlesztése, hogy kiállj önmagadért, céljaidért, s ne érdekeljen, mit gondol rólad a külvilág, hogyan kommunikálj hatékonyan környezeteddel, konfliktuskezelés támogatása

 • Április – Felturbózzuk az önbizalmadat, hogy a magabiztosságod valóban belülről fakadjon

 • Május – Fókuszban a párkapcsolat, hogy pároddal fellobbanjon a láng akkor is, ha a gyerekek születése után jelenleg épp csak pislákol

 • Június – Mit tehetsz, hogy türelmesebben állj a gyerekes lét kihívásaihoz, hogyan találj buddhai nyugalmat stresszes helyzetekben is

 • Július – Nyári szünet és Anyatöltés, mert ha a gyerekeknek szünet van, extra energiákat kell nekünk is mozgósítani, hogy bírjuk az iramot, valamint évközepi elemzés: avagy hogy is állsz az év eleji tervekkel?

 • Augusztus – Nézzünk szembe a démonokkal: maximalizmus, megfelelési kényszer, önkorlátozó hiedelmek- számoljunk le velük, s alakítsuk ki a nálatok működő családi szokásokat 

 • Szeptember – Elveszettnek érzed magad az anyaszerepben? Találj vissza vagy fedezd fel újra önmagadat, lépjünk túl a pelenka,- és vasalnivaló hegyeken – útkeresés édesanyáknak 

 • Október – Vissza a munkába, karrier kérdések, avagy mi leszel, ha nagy leszel GYES után? 

 • November – Hogyan állj könnyebben talpra, ha padlót fogsz, mi segít át a nehezebb életszakaszokon, pozitív attitűd a mindennapok sodrásában

 • December – Számvetés az évvel: mit adott neked az elmúlt év, mit tanultál, miben fejlődtél, milyen batyukat teszel le és ne cipelsz tovább? Ünnepi hangulatban- karácsonyi tervezés elfoglalt anyáknak, hogy az ünnep valóban ünnep lehessen, s ne forduljon elő többet, hogy 24-én holtfáradtan esel be a karácsonyfa alá. 

MENNYIBE KERÜL

A BALANCED LIFE CLUB?

A KLUBTAGSÁG ÁRA:

4. 990 Ft/hó

A jelentkezés után egy havi tagdíjat kell kifizetned, megnézheted, kipróbálhatod a klubot, a hónap végén pedig eldöntöd, hogy ha maradsz, milyen konstrukcióban szeretnéd rendezni a tagdíjat. Választhatsz havi tagdíjfizetést, de féléves és éves klubtagságot is válthatsz. 

AZONNALI HOZZÁFÉRÉS BELÉPÉSKOR:

>>> 145 videóhoz (mentoring, gyakorlatok a zárt csoportban)

>>> 44 videós gyakorlathoz és letölthető munkaanyaghoz a tagsági oldalon

>>> azonnali kérdezési lehetőség (ez az egyetlen platform, ahol személyesen segítek mindenkinek)

>>> 20% kedvezményt kapsz egyéni konzultációra és minden induló programra

>>> 2 ajándék kurzus (részletek a következő blokkban)

AJÁNDÉKOK 19.980 FT ÉRTÉKBEN, HA CSATLAKOZOL

azonnali hozzáférés a következő kurzusokhoz:

A TÚLÉLŐ TOOLBOX program célja, hogy támogassa azokat az édesanyákat, akik elkötelezik magukat amellett, hogy kezükbe veszik a sorsuk irányítását a kihívásokkal tarkított nehezebb életszakaszokban is, mint most ez a pandémiás időszak.  A program azoknak a nőknek szól, akik nem merülnek el az önsajnálatban, hanem tesznek is azért, hogy ne csak túléljenek, de örömet és perspekívát találjanak a hétköznapokban a nehéz időkben is. A programban eszközöket kapsz a kezedbe és egy olyan szemléletmódot, ami átsegít holtpontokon is, amik minden bizonnyal megjelennek pl. most ebben a végtelennek tűnő vírusos helyzetben is. 

🗸 2+ órás hangostréning 

🗸 letölthető és online is kitölthető munkafüzet a gyakorlatokhoz

ÉRTÉKE: 9.990 Ft

A  Self-Care programot azoknak az anyukáknak hoztam létre,  akik úgy érzik, több énidőre lenne szükségük ahhoz, hogy bírják a gyűrődést a mindennapok rohanásában! 

A program célja, hogy eszközöket adjak a kezedbe és egy olyan szemléletmódot, ami segít neked abban, hogy megteremtsd életedben a rendszeres feltöltő, kikapcsoló énidőt, hogy tudj pihenni, erőt gyűjteni a napi feladatokhoz. Hidd el, enélkül előbb utóbb lemerül az elem. S lássuk be, még a Duracell nyuszi is csak elemmel tud állandóan pörögni!

🗸 10 részes videókurzus

🗸 letölthető vagy online is kitölhető munkafüzet a program gyakorlatainak elvégzéséhez 

ÉRTÉKE: 9.990 Ft

 

KLUBTAGOK MONDTÁK

Nagyon jól jött, hogy online felületen tudtam csatlakozni egy közösséghez, mivel akkor még vidéken éltünk és nem tudtam volna vállalni a rendszeres utazásokat. Körülöttem pedig hiány volt mindenféle közösségből, nem voltak hasonló helyzetű anyukák, barátaim is főként Budapesten stb.

Szerettem volna dolgozni magamon is. Remek közösség, egy összetartó anyuka csapat is kialakult, akik támogatják és segítik egymást a zárt fb csoportban, mindamellett hogy a Kata által hozott témák pedig előrevisznek, fejlesztenek és sok mindenre ráébresztik az emberlányát. (Ennek feltétele persze, hogy el is végezzük ezeket 😉)

És ezek mellett pedig nincs erőltetés sem: ha épp nem tudok úgy koncentrálni a csoportra, nem tudok esetleg feladatot megcsinálni, az sem gond: csendes olvasóként is hasznos itt lenni. Szóval, köszönöm, Kata. 

Szarvasiné Urkon Gabriella

Egy boldogság-kihívással kezdődött, ami akkor sikeresen áthangolt 🙂 Nagyon sokat segített Kata és a klub, a többi csoporttagot is beleértve, hogy megtaláljam anyai identitásomat, megerősödjön az önbizalmam-önértékelésem ebben az új szerepben és élethelyzetben, és haladjak az egyensúly felé.

Sokat ad nekem, hogy egy olyan közösséghez tartozhatok, ahol nem csak az élethelyzetünk a kapcsolódási pont, hanem az is, hogy anyaként, nőként, emberként is szeretnénk fejlődni és teszünk is ezért.
A klub rengeteg lehetőséget biztosít a fejlődésre, tényleg csak rajtunk múlik, mennyit hozunk ki belőle.

Ha a gyakorlatoknak csak a felét végezzük el, már az is rengeteget ad. Ráadásul személyre szóló törődés, és értékes kapcsolatok, akár barátságok is vannak a csomagban 😊.”

Wächter-Szili Orsolya

Nekem nagyon sokat segített egy tudatosabb élet kialakítàsában, nem csak anyaként hanem emberként is! Napi szinten dolgozom magamon, hogy kevésbé legyek hirtelen, jobban tudjam kommunikàlni az érzéseimet gondolataimat nem csak a csalàdom hanem mindenki felé!

Azt érzem,hogy bàrmikor fordulhatok a csoporthoz, mert nagyon szuper kis közösség ez, ahol tényleg egymàs segítése tàmogatàsa a fő cél! Sokszor ràjövök,hogy többen jàrunk ugyanabban a cipőben és màr ez is nagy segítség, illetve sokszor segít, hogy mások milyen szempontok alapjàn döntenek és ez nekem segít!

Balog Timi

TOVÁBBI KLUBTAGOK

VÉLEMÉNYE 

(anoním felmérés, mert tényleg ŐSZINTE válaszokat vártam!)

„Már a feladat leírásaiból sokat lehet meríteni, amiket a mindennapi életbe is be lehet építeni.”

„Értelmes témák, értelmes társaság. Egyszerre lehet az anyaság örömével-nehézségeivel ÉS saját magunkkal foglalkozni. Sok jó dolgot lehet, de semmit sem kell – tehát eldönthetem, mennyit teszek bele, és mennyit veszek ki belőle. Amikor időt és energiát szánok a feladatokra, mindig feltölt. Ráébreszt, hogy egyáltalán nem luxus az, hogy az anyaság mellett önmagam is maradjak.”

„Támogató közösség, hasznos témakörök, amik segítenek helyretenni magamban a dolgokat és önismeretet adnak, ami szerintem nagyon fontos, hogy megértsük a miérteket magunkkal kapcsolatban és feldolgozzunk élményeket. Szükségem van erre a támogatásra.”

„Közössèg, tèmàk, tematika, troll mentes.”

 „Mindig van olyan javaslatod, amitől érzem, hogy előrébb tudok lépni.”  

 

balanced life club

„A gyakorlatok szerintem nagyon kreatívak. Szeretem a többiek bejegyzéseit is olvasni, sokat tanulok belőle. Illetve az élő bejelentkezések is sokat adnak nekem. Valamelyiket már többször is meghallgattam.”

” Szeretem a heti feladatokat, azt, hogy segít máshogy megközelíteni problémákat, fejleszteni az önismeretet.”

„Rávilágít olyan területeire az életemnek vagy a személyiségemnek, amelyekről magamtól nem biztos, hogy elgondolkodnék.” 

„A klub átsegített egy elég nehéz időszakon.”

„Összegezi a sokszor a fejemben meglévő, de kusza gondolatokat. Jó tippeket, módszereket kapok.”

„Nekem megadja a kellő támogatást ahhoz, hogy törődjek önmagammal, szeressem önmagam és tudom hova forduljak ha mélyebb problémám adódik.”

„Amit én várok tőle, azt nekem megadja („szemfelnyitás”, kibillentés a jelenlegi, nem jól működő helyzetből, mások példájának látása és ebből építkezés, tanulságok levonása, újszerű látásmód szerzése).”

„Amikor nagyon kellett, Kata mindig segített, akár skype-on vagy levélben. Nagyon tetszett, hogy úgy éreztem, valakinek van ideje rám is. Örök hála!”

 Nem vagy biztos benne, hogy jól fogod érezni magad a klubban? 

 

Ne aggódj! Gyere és próbáld ki a klubot és ha a regisztrációtól számított 14 napon belül jelzed e-mailben, hogy meggondoltad magad, nem szeretnél mégsem klubtag lenni, akkor visszautalom számládra a tagdíjat!

 

 

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

hOGYAN LEHET FIZETNI A TAGSÁGOT?

A próbahónapra jelentkezéskor egy havi tagdíjat kell fizetned, jelentkezés után az általad megadott e-mail címre egy díjbekérő érkezik, amit átutalással vagy bankkártyával tudsz rendezni a díjbekérőben szereplő linkre kattintva. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik, én nem látom és nem tárolom a bankkártyád adatait.

MI TÖRTÉNIK, HA LETELIK A PRÓBAHÓNAP?

A próbahónapod letelte előtt 3 nappal fogsz kapni egy e-mailt, amiben választhatsz fizetési konstrukciót, ha szeretnéd meghosszabbítani a tagságodat. Havidíjas, féléves és éves tagságot tudsz váltani. Amennyiben nem szeretnél klubtag maradni, úgy tagságod a 30. napon megszűnik, kikerült a zárt csoportból és megszűnik a hozzáférésed a klubtagsági oldalhoz és a tagsághoz kapott ajándék kurzusokhoz. 

Mennyi időt kell fordítanom a Clubra?

Heti egy órát minimum, azért, hogy valóban kihasználd a klubban rejlő lehetőségeket, de ezt rugalmasan teheted meg, amikor számodra megfelelő, ahogy meg tudod oldani. 

Hogyan és mikor tudom lemondani a tagságot?

A klubtagság bármikor lemondható a tagsági oldalon szerepló tagság lemondása gombra kattintva, de úgy is lemondhatod a tagságodat, ha e-mailt írsz nekem a kata@domokoskata.hu e-mail címre. 

hogyan tudom a garanciát érvényesíteni?

A regisztrációtól számított 14 napon belül jelezheted  a kata@domokoskatahu e-mail címen, meggondoltad magad, nem szeretnél mégsem klubtag lenni, akkor visszautalom számládra a tagdíjat!

Mikor lesz legközelebb tagfelvétel?

A Club jelenleg nincs nyitva folyamatosan, negyedévente lehet csatlakozni hozzá, a következő tagfelvétel tervezett időpontja 2021. május. A köztes időszakban várólistára való feliratkozásra van lehetőség. . 

Vannak még kérdéseim, hol tehetem fel őket?

Írk nekem kérlek a kata@domokoskata.hu e-mail címre.