fbpx

Ismerj meg!

Szia, Kata vagyok! 🙂 

Pályaelhagyó jogászként 3 kisgyerek mellett (3 fiú – Gergő, Bence, Máté) építettem fel saját coaching vállalkozásomat, 2016 óta főállású vállalkozó vagyok. 

A Budapesti Gazdasági Egyetemen tanultam üzleti coachingot, stratégiai menedzsmentet, vállalkozásfejlesztést és 5. éve mentorálok női vállalkozókat, hogy főállás, család mellett is sikeresen indítsák el és építsék a vállalkozásukat.  

 

A vállalkozói lét számos olyan kihívást hordoz magában, amire az iskolában nem tanítanak meg.

Nem elég, hogy szakailag jó vagy, a vállalkozást is tanulni kell, az egy másik műfaj.

Nem véletlen, hogy a kezdő vállalkozások 95%-a az első 5 éven belül tönkremegy (KSH adat).

Nőként vállalkozni pedig sokszor különösen nehezített terep, hiszen sokan gyerekek mellett, karrierváltóként kezdenek egy vállalkozásba és az új élethelyzet gyakran megborítja a munka és magánélet egyensúlyát is.

Ha engem választasz mentorodnak, akkor támogatni foglak abban is , hogy megszabadulj minden batyudtól (megfelelési kényszer, maximalizmus, önbizalomhiány, bűntudat), ami jelenleg gátol és visszahúz téged. 

Segítek, hogy megtanulj vállalkozói észjárással gondolkodni, hogy tudj stratégiát alkotni és elemeire bontva azt megvalósítani a gyakorlatban is. 

INDULHATUNK?

Én vagyok a te embered, ha

  • olyan mentort keresel, aki nem pazarolja az idődet, hanem cselekvésre sarkall,

  • elfogadod, hogy néha talán a rossz zsaru szerepét játsszom, ám ezzel tényleg átbillentelek majd az elakadásaidon, nem fogom hagyni, hogy a félelmeid, kétségeid, bizonytalanságod visszahúzzon,

  • nem elhúzódó folyamatokra, hanem kézzel fogható eredményekre vágysz,

  • valóban működő, gyakorlatias módszereket szeretnél a kezedbe kapni, mert nincs időd, erőd és energiád egyhelyben toporogni.

 

 

Ha készen állsz, vágjunk is neki a közös munkának!  

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTUNK: