fbpx

Ismerj meg!

Már gyermekkoromban vonzott a pszichológia, az emberi lélekkel való foglalkozás. A városi könyvtár teljes pszichológia részlegét elolvastam a gimnáziumi évek alatt. Aztán végül mégis a jogi egyetemet választottam.

Tudatosan terveztem az életemet, szépen felépített úton haladtam előre: tanulás, nyelvvizsgák, jogi diploma, első munkahely, párválasztás, házasság. És aztán… aztán megszületett az első gyermekem. És itt minden megváltozott. Amiben addig hittem, az elvek, amik szerint éltem, hirtelen kicsúszott a lábam alól.

Nem tudtam előre tervezni, megszűnt az intim szférám, bedaráltak a kisbabás mindennapok, beszűkült a világ.

S noha csodálatos élmény anyává válni, egy idő után hiányozni kezdtek a szellemi kihívások, az értelmes felnőtt párbeszéd, a kapcsolódás az anyaságon túli életemhez.

Egyensúlyt kellett találnom ebben a gyakran káoszos helyzetben az életszerepeim között, mert szerettem volna jó anya, jó társ lenni úgy, hogy közben önmagamat sem veszítem el…

 Újra kellett gondolnom, mi az, amire igazán vágyom, mi az, ami a mi életünkben működhet. Amiben hittem, az a közös szerepvállalás szülőként, a családi munkamegosztás, nem akartam „csak” gyermekével otthonlévő anyuka lenni és nem akartam, hogy a párom „csak” a kenyérkereső legyen a családban.

2014-ben két fiúgyermek után egy koraszülött és szívbeteg kislány érkezett a családunkba. Emma második szívműtétjére készültünk és akkor indítottam egy anyukás blogot a gyerekzsivajt, hogy eltereljem a figyelmemet az előttünk álló nagy küzdelmekről. Emmát 2015-ben elveszítettük, a blogot pedig folytattam, mintegy terápiás céllal.

Ebben az időszakban tanultam meg, hogy az ember a legnagyobb tragédia után is talpra tud állni és sokkal többet kibír, mint amit addig hitt magáról.

És ekkor kanyarodtam vissza a pozitív pszichológiához.

A blog köré épülő közösségemben is láttam a családi-otthoni-munkahelyi teendők között örökösen lavírozó nők mindennapos kihívásait és vívódásait, ezért több képzést is elvégeztem, hogy a hozzám fordulókat a megoldásfókuszú coaching módszerével tudjam segíteni. 

A Semmelweis Egyetem 2. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján két évig vezettem a koraszülő anyukák támogató csoportját. 

Három fiúgyermek édesanyjaként, life-, business,- és karriercoachként, üzleti mentorként folyamatos tanulással fejlesztem magamat, hogy az elfoglalt női léttel járó léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában segíthessem a hozzám forduló ügyfeleimet és támogassam őket abban, hogy megtalálják az egyensúlyt életszerepeik között és teljes, felszabadult életet élhessenek család és munka mellett is anélkül, hogy teljesen szétforgácsolnák magukat. 

 

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTUNK: 

Ha velem dolgozol, támogatni foglak abban, hogy megteremtsd az egyensúlyt az életszerepeid között és ne kelljen választanod, hogy jó anya, jó társ vagy épp jó munkaerő legyél. 

Szívügyemnek tekintem, hogy segítselek a számodra harmonikus életed kialakításában: online tanfolyamokon, előfizetői klubomban, egyéni konzultációk, csoportos workshopok és előadások keretében. 

Én vagyok a te embered, ha

  • olyan segítőt keresel az utadon, aki nem pazarolja az időd, hanem cselekvésre sarkall,

  • karakán coachot keresel, aki helyre teszi az elakadásaid,

  • nem mézesmázos mosolygásra, hanem értő figyelemre vágysz,

  • ha valóban működő, gyakorlatias módszereket szeretnél a kezedbe kapni, mert nincs lelki erőd tovább toporogni.  

A női szerepeink közötti egyensúly keresése egy igazi önismereti utazás, ezen az úton kísérem a közösségemet, ügyfeleimet. Örülök, hogy Te is itt vagy! Ha készen állsz, vágjunk is neki a közös munkának!