ISMERJ MEG!

2014-ben két fiúgyermek után egy koraszülött és szívbeteg kislány érkezett a családunkba. Emma második szívműtétjére készültünk és akkor indítottam egy anyukás blogot a gyerekzsivajt, hogy eltereljem a figyelmemet az előttünk álló nagy küzdelmekről. Emmát 2015-ben elveszítettük, a blogot pedig folytattam, mintegy terápiás céllal.

Ebben az időszakban tanultam meg, hogy az ember a legnagyobb tragédia után is talpa tud állni és sokkal többet kibír, mint amit addig hitt magáról.

Ebben az időszakban nulláról kellett újraépítenem magamat.  Elgondolkoztam azon, mi végre is vagyok a Földön. Vajon mi az emberi lét igazi értelme. A válaszaim pedig elindítottak egy úton.

 

 

 

ÉLETLECKÉK

 

Megtanultam, hogy a legigazibb érték az életünkben a családunk.

Hogy észre kell venni minden apró örömöt.

Hogy a boldogság legtöbbször hozzáállás kérdése.

Hogy igaz a mondás, csak egészség legyen, a több nem számít. Majd dolgozunk rajta, megteremtjük. 

Hogy együtt, egy csónakban evezve  mindent meg tudunk oldani.

ÚJRAKEZDÉS

Mindeközben szépen épült a közösségünk a Facebookon és a zárt csoportunkban is. És megszületett harmadik fiúgyermekem is.

A blog kapcsán egyre több levelet, hozzászólást, kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy van időm mindenre három gyermek mellett. Hogy van időm a páromra, a blogra, magamra?

Ekkor találtam rá a coaching módszerére is, elvégeztem két képzést és azóta is folyamatosan tanulok. 

Az anyai lét mindennapos kihívásait és vívódásait látva kezdtem el foglalkozni az anyacoachinggal, hogy segítő szakemberként is tudjam támogatni anyatársaimat. Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon segítem az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában. 

 

 

AHOL TALÁLKOZHATSZ VELEM