Dolgozz velem!

Teremtsünk egyensúlyt az életedben!

Elveszettnek érzed magad? 

Szükséged van arra, hogy valaki melléd álljon és segítsen rendet tenni az életedben? 

🗸 Személyre szabott támogatással 

🗸 Egyedi stratégia alapján 

🗸 Rád szabott munkamódszerrel 

állok melléd, hogy megtaláld az egyensúlyt és teljes életet élhess anyaként is.

 

Olyan édesanyáknak tudok segíteni, akik vállalják a felelősséget az életükért, beleállnak a változásokba, kezükbe veszik a gyeplőt és dolgoznak azon, hogy megtalálják az egyensúlyt életszerepeik között.

Háromgyeremkes anyaként magam is jól tudom, hogy milyen erőt próbáló élethelyzetek merülnek fel, milyen problémákkal küzdenek az édesanyák nap mint nap , így magas fokú empátiával állok a hozzám forduló anyukákhoz.

Alaptermészetem szerint is a megoldásokra koncentrálok a problémák helyett és ezt képviselem a coaching során is.

Kisgyermekek mellett tanulva, képezve magamat indítottam el vállalkozásomat és segítségedre lehetek, ha hasonlót tervezel

Saját életemben sem kellett választanom az anyaság és a karrier között és megmutatom, hogyan csináld, hogy neked se kelljen!

Life- business és karrier coachként kifejezetten az édesanyákkal foglalkozom, az anyaságot érintő területekre fókuszálok munkám során.

Hogyan segítek neked?

Life, -business, – és karriercoachként tükröt tartok, melléd szegődöm az úton, kérdezlek, segítelek a változásokban, akár gyermekével még otthon lévő édesanya vagy, akár most készülsz visszatérni a munka világába, vagy akkor, ha már dolgozol. 

Azt tapasztalom, hogy amikor úgy érzi valaki, hogy elakadt élete bizonyos területén, akkor nem tudnak segíteni olyan emberek, akiket  ismer és akik jól ismerik őt.  Sem a családtagok, sem a barátok nem bizonyulnak pártatlan szemlélőnek, ha egy problémás helyzet értékeléséről és megoldásáról esik szó. 

Jól jöhet ezért egy külső, pártatlan segítő, aki objektíven közelít ezekhez az elakadásokhoz,  aki segít felderíteni azokat a régi beidegződéseket, korlátokat és kétségeket, amelyek gátolnak abban, hogy továbblépj és megoldást találj egy számodra kihívást jelentő élethelyzetben.

És az is lehet, hogy te már pontosan tudod és látod, merre szeretnél elindulni, mégis nehezen változtatsz a kialakult szokásaidon és a rutinjaidon.

Tudnod kell, hogy nem fogok neked tanácsokat adni és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. 

Közös munkánk során az a cél, hogy a rád – a saját életedre és családodra – szabott megoldást felszínre hozva segítselek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet. Azon fogunk dolgozni, hogy a magad módján alakítsd a saját életedet, úgy, ahogy neked jó.

Főbb területek, amikben segíteni tudok

     • Személyes és karriercélok megvalósítása gyermekek mellett,

     • Időgazdálkodási nehézségek felszámolása, személyes hatékonyság növelése

     • Visszatérés a munka világába, munka-magánélet egyensúlyának megteremtése

     • Asszertív kommunikáció fejlesztése (békés önérvényesítés)

     • Stresszkezelés 

     Konzultáció

     Life coaching

     💠 Nem tudod, hogyan oszd be  az idődet anyaként úgy, hogy mindenre és mindenkire jusson, aki és ami fontos számodra?

     💠 Szeretnél egyensúlyt teremteni életszerepeid között?

     💠 Szeretnéd megtanulni hatékonyan kezelni a napi stresszt? 

     💠 Le akarsz számolni a feléd áramló elvárásokkal, a saját megfelelési kényszereddel, maximalizmusoddal?

     💠 Szeretnél jobban kommunikálni és békésen érvényesíteni az igényeidet?

     💠 Több önbizalomra vágysz édesanyaként, nőként, feleségként?

      

      

     Business coaching

     gyerek mellett dolgozni

     💠 Szeretnéd megteremeni a munkád és magánéleted közötti egyensúlyt?

     💠 Hatékony időbeosztást és feladatpriorizálást szeretnél kialakítani a munkádban? 

     💠 A célkitűzésben, tervezésben, a feladatvégzés során a produktivitás fenntartásában kellene fejlődnöd?

     💠 Szeretnéd jobban viselni a munkahelyi stresszt és elkerülni a kiégést? 

     💠 Munkahelyi kommunikációdat szeretnéd fejleszteni (konfliktuskezelés, problémamegoldás, együttműködés)?

     Karrier coaching

     💠 Nem elégít ki a jelenlegi munkád, de nem igazán tudod, merre indulj, milyen munka illene hozzád? 

     💠 A GYED/GYES letelte után nem tudsz vagy nem szeretnél visszamenni a korábbi munkahelyedre? 

     💠 Nincs önbizalmad vagy nem tudod, hogy miben is vagy igazán jó, ezért nem mersz belevágni az álláskeresésbe? 

     💠 Elvesztetted az állásod és kénytelen vagy új munkahelyet keresni? 

     PersonalGuide®

     viselkedéselemzés

     A PersonalGuide® egy professzionális, az üzleti világban is alkalmazott viselkedéselemző rendszer magánszemélyek számára kifejlesztett változata.
     Megválaszolsz többszáz kérdést saját magadról, és az alapján elkészítjük a személyre szabott viselkedéselemzésed. Az elemzés egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelésben tárja eléd a viselkedésed rejtett automatizmusaid egy egyedülálló cselekvési tervvel együtt. Az elemzés átadása 60 perces egyéni konzultáció keretében történik online vagy személyesen.  

      

      

     Tudnivalók a konzultációról

     a coaching módszerről

     A coaching egy személyes fejlesztő és segítő tevékenység, ahol személyes képességeidre és erősségeidre koncentrálva fejlesztjük azokat és elakadások, problémák esetén segítelek a továbbjutásban.

     Kérdésekkel és coaching technikákkal hozzuk felszínre saját megoldásaidat vagy segítek kialakítani a megoldásokat.

     A coaching folyamat során kapott házi feladatok is a kitűzött cél felé mozdítanak majd.

     Mindez azt jelenti, hogy nem dolgozom helyetted, ha nem te magad aktív résztvevője vagy  a coachingnak, ezáltal pedig életed alakításának.

     És ami nem coaching:

     ✖️ A coaching   nem foglalkozik múltbéli eseményekkel (illetőleg csak annyiban foglalkozik, amennyiben az a megoldások, célok megértéséhez szükséges).  A coaching a JELENRE és a JÖVŐRE fókuszál.

     ✖️ A coaching nem terápia - mert bár vannak pszichológiai alapjai -  a lelkileg egészséges embereknek segít, akik elakadtak életük útján, valamely problémával nem tudnak megbirkózni vagy túllendülni a számukra kedvezőtlen, zavaró élethelyzeten.

     ✖️ A coach nem tanácsadó, nem mondja meg, hogy adott helyzetben mit tegyen vagy mit ne tegyen az ügyfél.

     hogyan zajlik a konzultáció?

     Jelentkezésed során - a jelentkezési lap kitöltésekor - megkérdezlek, hogy milyen jellegű problémával, elakadással keresel meg. Így fel tudok készülni az első beszélgetésre. Az előzetes felmérés célja, hogy tudjam, coaching eszközökkel lehetséges-e dolgozni az adott témában (ha nem, más szakembert fogok ajánlani), amennyiben igen, ahhoz kapcsolódó feladatokat hozok majd. Így már az első alkalommal belevághatunk a közös munkába!

     A coaching alkalmak során meghatározzuk azt a központi problémát, amivel érkeztél, ezt követően segítek neked feltárni, pontosan meghatározni az elérni kívánt célodat, majd az ahhoz vezető utat, és megkeressük a lehetséges alternatív utakat is.
     Az egyes coaching alkalmak között esetenként házi feladatot is kapsz, hiszen az a cél, hogy haladjunk a céljaid felé és ezen bizony dolgozni kell. Neked kell dolgozni, de e-mailben a rendelkezésedre állok a coaching alkalmak között is.
     A coaching során haladási naplót vezetünk, hogy egyértelmű és nyomon követhető legyen, hogy honnan indultunk, hol tartunk és hova jutunk. Ez így korrekt és nyomon követhető mindkettőnk számára. Ebből következően pontosan annyi alkalommal fogunk beszélgetni, amennyire neked szükséged van.

     hány alkalomra lesz szükség?

     A legtöbb esetben 3-4 találkozó elegendő, de a probléma összetettségétől függően ez lehet több és természetesen kevesebb alkalom is. Egy coaching ülés 60 perces. Két alkalom között általában 1-2 hét időközt szoktunk tartani, ezt megbeszéljük. 

     hol tartjuk a találkozókat?

     Online: Skype-on/Messenger vagy Viber videóhíváson keresztül az otthonodból kényelmesen.

     Személyesen: Budán, a XI. kerületben a Cosmic Latte Szalonirodában (1113 Bp., Bartók Béla út 79. félemelet 1. 8-as kapucsengő).  FIGYELEM! A KIALAKULT JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATT JELENLEG A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ SZÜNETEL! 

     MENNYIBE KERÜL A KONZULTÁCIÓ?

     A konzultáció díja life coaching esetén 15.000 Ft/alkalom, business és karrier coaching esetén 20.000 Ft/alkalom, a Personalguide elemzés és konzultáció díja 35.000 Ft, melyet a konzultáció előtt átutalással vagy bankkártyával tudsz fizeti.

     Egy alkalom 60 perces. 

     Etikai szabályok

     Munkám során a megoldásfókuszú coaching módszereit alkalmazom és az  ICF (International Coach Federation) Nemzetközi Coachszövetség  etikai és szakmai irányelveit tartom szem előtt.

      

     lemondási feltételek

     A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. 

     időpontmódosítás

     A konzultációk időpontjának módosítása a lefoglalt időponthoz képest 48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. 

     Jelentkezés konzultációra

     Visszajelzések

     Nagyon jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” beszélgetett velem. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig “megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni”
     Csergőffy Noémi

     “Kata nagyon kedves, közvetlen, szuperül átlátja a dolgokat, remekül érzi hogyan kell rákérdezni az adott témára, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. És magára a helyzetre is szuper és egyben a legjobb meglátásai vannak, illetve hogyan tehetjük sokkal könnyebbé a monoton, nehéz napokat. Nagyon jó érzés vele beszélni, hatalmas lendületet és energiát adott már az első alkalom is. Nagyon hálás vagyok!”
     Lányi Nikolett

     A konzultáció alkalmával egy régóta cipelt problémámat
     boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személynek mesélni erről, aki hozzáértően tud segíteni. Nagyon hasznos volt számomra  és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak. Kata nyitott,  barátságos személyisége miatt pedig úgy éreztem, mintha már
     ezer éve ismernénk egymást. Most olyan jól jött ez az egész az életembe.”
     Kné Borkuti Anna

     “Katához anyaként a párkapcsolat-jövőtervezés kihívással, kérdéssel fordultam. Miután összefoglaltam a problémámat, ő odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Örülök a lehetőségnek és ajánlom mindenkinek, akinek “anyukás-csajos” kérdései, kihívásai merülnek fel, hogy Katával dolgozzon, mert meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”
     Tarcsai Judit