Teremtsünk egyensúlyt az életedben!

Elveszettnek érzed magad? 

Szükséged van arra, hogy valaki melléd álljon és segítsen rendet tenni az életedben? 

🗸 Személyre szabott támogatással 

🗸 Egyedi stratégia alapján 

🗸 Rád szabott munkamódszerrel 

állok melléd, hogy megtaláld az egyensúlyt és teljes életet élhess anyaként is.

 

Munkám során olyan édesanyáknak tudok segíteni, akik vállalják a felelősséget az életükért, beleállnak a változásokba, kezükbe veszik a gyeplőt és dolgoznak azon, hogy megtalálják az egyensúlyt életszerepeik között.

Hogyan segítek neked?

Tükröt tartok, melléd szegődöm az úton, kérdezlek, segítelek a változásokban. Mert amikor úgy érzed, hogy életed bizonyos területén elakadtál, akkor nem biztos, hogy tudnak segíteni olyan emberek, akiket jól ismersz és akik jól ismernek téged. Sem a családtagok, sem a barátok nem bizonyulnak pártatlan szemlélőnek, ha egy problémás helyzet értékeléséről és megoldásáról esik szó. 

Jól jöhet ezért egy külső, pártatlan segítő, aki objektíven közelít hozzád és a problémához, aki segít felderíteni azokat a régi beidegződéseket, korlátokat és kétségeket, amelyek gátolnak abban, hogy továbblépj és megoldást találj egy számodra kihívást jelentő élethelyzetben.

És az is lehet, hogy te már pontosan tudod és látod, merre szeretnél elindulni, mégis nehezen változtatsz a kialakult szokásaidon és a rutinjaidon.

Tudnod kell, hogy nem fogok neked tanácsokat adni és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. 

Közös munkánk során az a cél, hogy a rád – a saját életedre és családodra – szabott megoldást felszínre hozva segítselek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet. Azon fogunk dolgozni, hogy a magad módján alakítsd a saját életedet, úgy, ahogy neked jó.

Főbb területek, amikben segíteni tudok

  • Hatékony időbeosztás kialakítása gyerekek mellett otthon és dolgozó anyaként

  • Stressz- és dühkezelés

  • Békés önérvényesítés anyaként (asszertív kommunikáció, erőszakmentes kommunikáció)

  • Önfejlesztés, önmegvalósítás anyaként gyerekek mellett, karrier újratervezés

  • Önértékelés javítása, önbizalomtuning

Konzultáció

Online: Skype-on az otthonodból kényelmesen

Személyesen: Budán, a XI. kerületben a Cosmic Latte Szalonirodában (1113 Bp., Bartók Béla út 79. félemelet 1. 8-as kapucsengő).

Időpontegyeztetés: kata@domokoskata.hu

JELENLEG A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG SZÜNETEL!

Csomagok

START KONZULTÁCIÓ

Megnézzük, hogy hol is van a legnagyobb elakadásod jelenleg az  életedben, és megnézzük, mit is kell tenned ahhoz, hogy már holnap javulást érj el és jobban oszd be a napodat, több időd maradjon a számodra értékes emberekre és tevékenységekre (és nem mellesleg önmagadra is…)

Ha a konzultáció nyomán mindketten úgy döntünk, érdemes folytatni a közös munkát, szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor belevágunk a hat hetes programba, ahol azon fogunk dolgozni, hogyan szabadíts fel időt, hogyan menedzseld a hétköznapokat úgy, hogy közben te magad is feltöltődj. 

A konzultáció ára: 15.000 Ft/60 perc

 

ÚJRATERVEZÉS PROGRAM /6 HETES, 4 ALKALOM/

A közös munka mindig egy start konzultációval indul, ahol felmérjük, mi is a legnehezebb most a jelenlegi helyzetedben, mi akadályoz abban, hogy jól menedzseld az idődet a hétköznapokban úgy, hogy közben fel is töltődj.

Ha belevágsz a programba, akkor összesen 4 alkalommal fogunk együtt dolgozni.

Az alkalmak között is rendelkezésedre állok e-mailben.

Házi feladatot is fogsz kapni, mert fontos, hogy átültesd a gyakorlatba, amit megbeszélünk.

A folyamatról haladási naplót vezetünk, hogy lássuk, honnan hova jutottál el.

A program lezárásaként értékeljük az elért eredményeidet.

A program ára: 60.000 Ft/4 alkalom

 

 

EGYENSÚLY PROGRAM /3 HÓNAPOS MENTORING

A mentorálás keretében 3 hónapig leszek mellett és támogatlak a továbblépésben, hogyan valósuljon meg a csapatmunka és a kohézió  a családotokban, hogyan érd el az egyensúlyt és érezd végre azt, hogy teljes életet élhetsz anyaként is.  

Mentoring keretében összesen 6 alkalommal dolgozunk együtt. 

Az alkalmak között is rendelkezésedre állok email-ben.  

Házi feladatokat kapsz, hogy lássuk, sikerült átültetni a gyakrolatba, amit megbeszélünk a konzultáción. 

Haladási naplót fogunk vezetni. 

A program lezárásaként értékeljük az elért  eredményeidet.

A program ára: 90.000 Ft/6 alkalom

 

Jelentkezés

Visszajelzések

Nagyon jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” beszélgetett velem. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig “megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni” Csergőffy Noémi

“Kata nagyon kedves, közvetlen, szuperül átlátja a dolgokat, remekül érzi hogyan kell rákérdezni az adott témára, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. És magára a helyzetre is szuper és egyben a legjobb meglátásai vannak, illetve hogyan tehetjük sokkal könnyebbé a monoton, nehéz napokat. Nagyon jó érzés vele beszélni, hatalmas lendületet és energiát adott már az első alkalom is. Nagyon hálás vagyok!” Lányi Nikolett

A konzultáció alkalmával egy régóta cipelt problémámat
boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személynek mesélni erről, aki hozzáértően tud segíteni. Nagyon hasznos volt számomra  és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak. Kata nyitott,  barátságos személyisége miatt pedig úgy éreztem, mintha már
ezer éve ismernénk egymást. Most olyan jól jött ez az egész az életembe.”

Kné Borkuti Anna

“Katához anyaként a párkapcsolat-jövőtervezés kihívással, kérdéssel fordultam. Miután összefoglaltam a problémámat, ő odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Örülök a lehetőségnek és ajánlom mindenkinek, akinek “anyukás-csajos” kérdései, kihívásai merülnek fel, hogy Katával dolgozzon, mert meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”

Tarcsai Judit