fbpx

Egyéni üzleti coaching & mentoring 

JELENLEG NINCS KAPACITÁSOM ÚJ EGYÉNI ÜGYFELEKRE,KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSEDET! 

🗸 Személyre szabott támogatással 

🗸 Egyedi stratégia alapján 

🗸 Rád szabott munkamódszerrel 

állok melléd, hogy megvalósítsd, amit megálmodtál magadnak, hogy elérd a karrier céljaidat, miközben megőrzöd lelki egészségedet, a munkád és magánéleted egyensúlyát. 

 

Főbb területek, amikben segíteni tudok

  • Üzleti coaching

  • Karriercoaching

  • Vezetői coaching

  • Üzleti mentoring 

  FONTOS TUDNOD!

  • Akkor tudok neked segíteni, ha kész vagy vállalni a felelősséget az életedért, beleállni a változásokba, kezedbe venni a gyeplőt és a tettek mezejére lépni. Nincsenek instant megoldások és az út nem mindig könnyű, de nem kell egyedül menned rajta! 

  • Háromgyermekes anyaként magam is jól tudom, hogy milyen erőt próbáló élethelyzetek merülnek fel, milyen problémákkal küzdenek elfoglalt nőtársaim nap mint nap, így magas fokú empátiával állok a hozzám forduló ügyfeleimhez.

  • Alaptermészetem szerint is a megoldásokra koncentrálok a problémák helyett és ezt képviselem a közös munkánk során is. Ha pusztán léleksimogatásra vágysz, vagy ventilálni szeretnél, akkor nem én vagyok a te segítőd. Racionális, gyakorlatias típusú lévén a szavak helyett a konkrét tettek érdekelnek, s hiszem, minden elméletből csak az a fontos, amit a gyakorlatba át fogsz ültetni. Mottóm: dumálás helyett csinálás! Ehhez erőt, lendületet, biztatást adok neked, ha együtt dolgozunk. 

  • Kisgyermekek mellett folyamatosan tanulva, képezve magamat indítottam el vállalkozásomat és segítségedre lehetek, ha hasonlót tervezel, a #lifelonglearning lelkes híve vagyok.

  • Saját életemben sem kellett választanom az anyaság és a karrier között és megmutatom, hogyan csináld, hogy neked se kelljen!

  • Life- business és karriercoachként, üzleti mentorként kifejezetten női ügyfelekkel foglalkozom.

   

  Hogyan segítek neked? 

  COACHING: a megoldásfókuszú, proaktív coaching módszere alapján nem fogok neked tanácsokat adni és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. 

  Közös munkánk során az a cél, hogy a rád – a saját életedre és családodra – szabott megoldást felszínre hozva segítselek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet. Azon fogunk dolgozni, hogy a magad módján alakítsd a saját életedet, a munkádat napi rutinjaidat és szokásaidat úgy, ahogy neked jó.

  MENTORING: az üzleti mentoring jellegénél fogva jobban hasonlít a tanácsadáshoz, pontos iránymutatást, konrét lépéseket foglal magában. 

   

   

  Válassz konzultációt!

  Üzleti coaching

  gyerek mellett dolgozni

  ➡️ Szeretnéd megteremteni a munkád és magánéleted közötti egyensúlyt? 

  ➡️ Hatékony időbeosztást és feladatpriorizálást szeretnél kialakítani a munkádban? 

  ➡️ A célkitűzésben, tervezésben, a feladatvégzés során a produktivitás fenntartásában kellene fejlődnöd?

  ➡️ Szeretnéd jobban viselni a munkahelyi stresszt és elkerülni a kiégést?

  ➡️ Munkahelyi kommunikációdat szeretnéd fejleszteni (konfliktuskezelés, problémamegoldás, együttműködés)?

  Karrier coaching

  ➡️ Nem elégít ki a jelenlegi munkád, de nem igazán tudod, merre indulj, milyen munka illene hozzád?

  ➡️ A GYED/GYES letelte után nem tudsz vagy nem szeretnél visszamenni a korábbi munkahelyedre? 

  ➡️ Nincs önbizalmad vagy nem tudod, hogy miben is vagy igazán jó, ezért nem mersz belevágni az álláskeresésbe?

  ➡️ Elvesztetted az állásodat és kénytelen vagy új munkahelyet keresni? 

  Üzleti mentoring

  ➡️Ha most indítod a vállalkozásodat

  ➡️ Vagy már belevágtál egy ideje, de azt tapasztalod, hogy nehezen találnak rád a ügyfelek

  ➡️ A meglévő vállalkozásodat szeretnéd online eszközökkel erősíteni.

  ➡️ Vállalkozási ötleted megvalósításához szeretnél üzleti mentort, aki lépésről lépésre végigvezet a virágzó vállalkozáshoz vezető úton? (Üzleti stratégia, énmárka építés,tartalomgyártás,marketing)

   

  Vezetői coaching

  ➡️ Vezetői képességek fejlesztése

  ➡️ Kapcsolatkezelési kompetenciák javítása

  ➡️ Asszertivitás és önmenedzselés fejlesztése

  ➡️ Kommunikációs képességek fejlesztése

  ➡️ Döntéshozatali képességek fejlesztése, döntéshozatal támogatása

  ➡️ Stressz- és konfliktuskezelés

  ➡️ A munka-magánélet egyensúlyának megtartása

  ➡️ Kiégés megelőzése

   

  PersonalGuide®

  viselkedéselemzés

  A PersonalGuide® egy professzionális, az üzleti világban is alkalmazott viselkedéselemző rendszer magánszemélyek számára kifejlesztett változata.
  Megválaszolsz többszáz kérdést saját magadról, és az alapján elkészítjük a személyre szabott viselkedéselemzésed. Az elemzés egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelésben tárja eléd a viselkedésed rejtett automatizmusaid egy egyedülálló cselekvési tervvel együtt. Az elemzés átadása 60 perces egyéni konzultáció keretében történik online vagy személyesen.  

   

   

  hol tartjuk a találkozókat?

  Online: Skype-on/Messenger vagy Viber videóhíváson keresztül az otthonodból kényelmesen.

  MENNYIBE KERÜL A konzultáció?

  A business,- vezetői,- és karriercoaching díja 30.000 Ft/60 perc.  A PersonalGuide Viselkedéselemzés és konzultáció díja 49.000 Ft.

  A mentoring egy ingyenes 30 perces online szakmai konzultációval indul, ahol felmérjük, miben van szükséged segítségre és eldöntjük, hogy tudunk-e együtt dolgozni. A mentoring díjszabását a szakmai konzultáción egyeztetjük.  

  lemondási feltételek

  A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. 

  időpontmódosítás

  A konzultációk időpontjának módosítása a lefoglalt időponthoz képest 48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. 

  Visszajelzések

  Magánélet-munka egyensúly keresés problémával fordultam hozzád, mégis sokkal több témát érintettünk.

  Amikor felkerestelek kisgyermekes anyaként középvezető pozícióban problémát okozott, hogy tartsam a határaimat a munkában, fáradtnak én nagyon túlterheltnek éreztem magam és kevés időm volt magamra.

  A kérdéseid által rájöttem, hogy anniyra nem rossz az idő managementem, de lelkiismeret-furdalás nélkül mondhatok nemet olyan kérésekre, amik pluszban leterhelnek. Illetve nem kell mindent nekem és azonnal megcsinálnom, én is adhatok meg reális határidőket és delegálhatok.

  Azt is sikerült végiggondolnom, hogy melyik részét élvezem a munkámnak és miért szeretnék maradni.

  A coaching végére sokkal nyugodtabb lettem és bár vannak és lesznek is még sűrűbb időszakok, tudom, hogy milyen eszközökhöz nyúlhatok és mik a hosszútávú céljaim.

  Köszönöm szépen a sok segítséget 🙂!

  Knap Zsuzsi

  Kata nagyon összeszedett, rendezett és célirányos. Ez az, amit nekem is át tudott adni. Rendszert vittünk a mindennapjaimba és a businessbe is.

  Ami nekem a legjobban bejött, hogy Kata figyelembe vett engem is mint ‘a céget működtető embert’. A cég működése lett az én igényeimhez igazítva, rám szabva és nem fordítva.

  Krémer Sára (Pelenkatlanodj.hu)

  Bizonytalan vállalkozási ötleteimmel fordultam Katához. Mivel két teljesen különböző elképzelésem volt, így megvizsgáltuk közösen, hogy melyik ötletem életképesebb.

  Átgondoltuk, hogy milyen kezdeti beruházást kívánnak a projektek, mennyi idő alatt indíthatók el, mikorra és mekkora profitot hozhatnak.

  Végül sikerült az egyik elképzeléseimet kiválasztanom, amin el is kezdtem dolgozni.

  Csergőffy Noémi (Nojaerobic)

  Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam.

  Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot.

  Imre-Szabó Kata (Extrairoda.hu)