fbpx

Karácsonyi tervező elfoglalt anyáknak

karácsonyi tervező

Karácsonyi tervező sablont készítettem azért, hogy minél stresszmentesebben készülhess az ünnepekre. A karácsonyi tervezőben átvesszük minden feladatodat, hogy ne maradjon el semmi az ünnepi készülődés kavalkádjában!

Tudom, tudom, nem a körítés a lényeg az ünnepek alatt, én is ebben hiszek.
De azért irtó bosszantó tud lenni, amikor karácsony napján veszed észre, hogy kiégett az izzósor (velünk megtörtént egyik évben…) vagy sehol nem leled a csillagszórókat Szenteste, pedig „tutibiztoshótzicher”, hogy vettél.

Ezért készítettem a karácsonyi készülődés hajrájára egy tervezőt, hogy a „körítés” rész rendben legyen. Figyelem, online is kitölthető, vagy ha szeretnéd, ki is nyomtathatod!

Hogyan legyen az ünnepi készülődés stresszmentes? Erről szóló cikkemet itt találod.

Legyen békés boldog karácsonyod, kedves anyatársam!

 

 

 

 

INNEN TÖLTSD LE

A KARÁCSONYI TERVEZŐT! 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A szerzőről

Domokos Kata vagyok, Life,- business és karriercoachként, üzleti mentorként  2016 óta segítem női ügyfeleimet abban, hogy megteremtsék azt az életet, amire vágynak.

Hiszem, hogy lehetséges kiteljesedni, felszabadultan élni elfoglalt nőként – család, munka mellett is!

Abban támogatom ügyfeleimet, hogy megteremtsék az egyensúlyt az életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. Hiszen mind arra vágyunk, hogy teljes életet élhessünk!

Szívügyemnek tekintem, hogy ezen az úton segítsem a hozzám fordulókat:  online tanfolyamokon, előfizetői klubomban, egyéni konzultációk, csoportos workshopok és elóadások keretében támogatom a tudatos nőket abban, hogy elérjék a vágyott céljaikat és kiteljesedhessenek életükben.

LETÖLTHETŐ ÚTMUTATÓ 15 LÉPÉS A LELKI EGYENSÚLYÉRT

Milyen témák érdekelnek? Válassz kategóriát!

MARADJ VELEM!

LÉGY NAPRAKÉSZ! Vállalkozásfejlesztési módszerek, működő megoldások a hírlevélben
%d bloggers like this: