fbpx

Ti írtátok: Bátyai Évi

Mindig öröm számomra, ha egy fejlődéstörténetet, „sikersztorit” oszthatok meg a blogon olyan visszajelzéseiből, amikor coachként volt alkalmam kísérni valakit önismereti útján.

Évi soraiból megismerheted, hogyan talált rá a coaching módszerére, rám, mint elfoglalt nőket támogató coachra. Engedélyével mutatom meg történetét, amely az ő szavaival elmesélve kerek egész. Évi megosztja velünk, hogyan kereste és találta meg az egyensúlyt a kisgyermekes létben, és a szakmai lehetőségekben egyaránt.

És igen, ha ismerős a név, az nem a véletlen műve: Évi színésznő, egy neves magyar tévésorozatban is szerepelt, sok-sok Insta követője van, ezáltal pedig lehetősége arra, hogy másoknak is megmutassa, hogy igenis lehet önmegvalósítani, teljes életet élni édesanyaként is!

Ezért külön köszönettel tartozom ezért az őszinte beszámolóért.

 

HONNAN INDULTUNK

„Számomra hatalmas ajándék volt, hogy rátaláltam Katára. A második kisfiam születése utáni időszak picit nehezebbre sikeredett, mint amire számítottunk.

Pont kilenc hónap csúszással tudtunk beköltözni az új lakásunkba így a pici még csak 2 hetes volt, amikor átcuccoltunk és hiába voltunk már ott, még több hónap idegeskedés következett a lakás miatt. Közben a nagy akkor kezdte az óvodát, a férjem rengeteget dolgozott (vagy éppen a lakás miatt rohangászott… amúgy le a kalappal előtte), alig tudott itthon lenni.

Nagyon sokat voltam egyedül a gyerekekkel. Stresszeltem a lakás miatt, a szakmai életemet sem éreztem a helyén, teljesen bizonytalannak láttam a jövőmet ezen a téren és sokszor éreztem azt, hogy nem tudok helytállni kétgyermekes anyaként, egy csőd vagyok!

A gondolataim meg csak zakatoltak, zakatoltak… szerintem már olyankor is stresszeltem amikor nem volt miért.

Akkor egyszercsak a Facebookon szembe jött velem Kata. 🙂

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

Először elengedtem, de valahogy annyira megragadt bennem, hogy egy nap múlva felkutattam, megtaláltam és belevágtam egy 30 napos programjába.

Elképesztően sokat segített. Minden napra volt egy feladat, innentől ezeken agyaltam, munkálkodtam, valahogy „kirántott” ebből a tulajdonképpen értelmetlen stressz spirálból, esküszöm éreztem, ahogy elkezdtek kisimulni az idegeim.

Közben beléptem a zárt csoportjába és innen már egyenes út vitt az online klubjába.

Nagyon szeretem Kata feladatait, rengeteget tanultam és profitáltam belőlük.

Hatalmas lendületet adtak a magán és a szakmai életemben is.

 

HOVA JUTOTTUNK

Kata többek között megtanított az Én idő megteremtésének fontosságára, megtalálására és arra, hogy hogyan töltsem el úgy, hogy az én vagy/és a családom fejlődését is szolgálja.

Egy ideje elég sűrűek a hétköznapjaim, nem mindig tudom elvégezni a heti feladatokat vagy kihívásokat, aktívan részt venni a klub életében, de még ilyenkor is profitálok belőle ha csak olvasni tudok, gondolatébresztő. Minden nőnek receptre írnám fel!”

Ha ti is úgy döntesz, hogy eleged van a toporgásból és a tettek mezejére lépsz, várlak szeretettel téged is a Női Egyensúly Klubban!

A szerzőről

Domokos Kata vagyok, Life,- business és karriercoachként, üzleti mentorként  2016 óta segítem női ügyfeleimet abban, hogy megteremtsék azt az életet, amire vágynak.

Hiszem, hogy lehetséges kiteljesedni, felszabadultan élni elfoglalt nőként – család, munka mellett is!

Abban támogatom ügyfeleimet, hogy megteremtsék az egyensúlyt az életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. Hiszen mind arra vágyunk, hogy teljes életet élhessünk!

Szívügyemnek tekintem, hogy ezen az úton segítsem a hozzám fordulókat:  online tanfolyamokon, előfizetői klubomban, egyéni konzultációk, csoportos workshopok és elóadások keretében támogatom a tudatos nőket abban, hogy elérjék a vágyott céljaikat és kiteljesedhessenek életükben.

LETÖLTHETŐ ÚTMUTATÓ 15 LÉPÉS A LELKI EGYENSÚLYÉRT

Milyen témák érdekelnek? Válassz kategóriát!

MARADJ VELEM!

LÉGY NAPRAKÉSZ! Vállalkozásfejlesztési módszerek, működő megoldások a hírlevélben
%d bloggers like this: