Mindig öröm számomra, ha egy fejlődéstörténetet, “sikersztorit” oszthatok meg a blogon olyan anyukák visszajelzéseiből, akiket coachként volt alkalmam kísérni önismereti útjukon.

Évi soraiból megismerheted, hogyan talált rá a coaching módszerére, rám, mint édesanyákat támogató coachra. Engedélyével mutatom meg történetét, amely az ő szavaival elmesélve kerek egész. Évi megosztja velünk, hogyan kereste és találta meg az egyensúlyt a kisgyermekes létben, és a szakmai lehetőségekben egyaránt.

És igen, ha ismerős a név, az nem a véletlen műve: Évi színésznő, egy neves magyar tévésorozatban is szerepel, sok-sok Insta követője van, ezáltal pedig lehetősége arra, hogy más kisgyermekes édesanyának is megmutassa, hogy igenis lehet önmegvalósítani, teljes életet élni édesanyaként is!

Ezért külön köszönettel tartozom ezért az őszinte beszámolóért.

 

HONNAN INDULTUNK

“Számomra hatalmas ajándék volt, hogy rátaláltam Katára. A második kisfiam születése utáni időszak picit nehezebbre sikeredett, mint amire számítottunk.

Pont kilenc hónap csúszással tudtunk beköltözni az új lakásunkba így a pici még csak 2 hetes volt, amikor átcuccoltunk és hiába voltunk már ott, még több hónap idegeskedés következett a lakás miatt. Közben a nagy akkor kezdte az óvodát, a férjem rengeteget dolgozott (vagy éppen a lakás miatt rohangászott… amúgy le a kalappal előtte), alig tudott itthon lenni.

Nagyon sokat voltam egyedül a gyerekekkel. Stresszeltem a lakás miatt, a szakmai életemet sem éreztem a helyén, teljesen bizonytalannak láttam a jövőmet ezen a téren és sokszor éreztem azt, hogy nem tudok helytállni kétgyermekes anyaként, egy csőd vagyok!

A gondolataim meg csak zakatoltak, zakatoltak… szerintem már olyankor is stresszeltem amikor nem volt miért.

Akkor egyszercsak a Facebookon szembe jött velem egy hirdetésben Kata gyakorlatsora a kiegyensúlyozott anyaságért.

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

Először elengedtem, de valahogy annyira megragadt bennem, hogy egy nap múlva felkutattam, megtaláltam és belevágtam.

Elképesztően sokat segített. Minden napra volt egy feladat, innentől ezeken agyaltam, munkálkodtam, valahogy “kirántott” ebből a tulajdonképpen értelmetlen stressz spirálból, esküszöm éreztem, ahogy elkezdtek kisimulni az idegeim.

Közben beléptem az  ANYATÖLTŐ  csoportba és innen már egyenes út vitt az Anyaklubba.

Nagyon szeretem Kata feladatait, rengeteget tanultam és profitáltam belőlük.

Hatalmas lendületet adtak a magán és a szakmai életemben is.

 

HOVA JUTOTTUNK

Kata többek között megtanított az Én idő megteremtésének fontosságára, megtalálására és arra, hogy hogyan töltsem el úgy, hogy az én vagy/és a családom fejlődését is szolgálja.

Egy ideje elég sűrűek a hétköznapjaim, nem mindig tudom elvégezni a heti feladatokat vagy kihívásokat, aktívan részt venni a klub életében, de még ilyenkor is profitálok belőle ha csak olvasni tudok, gondolatébresztő. Minden anyukának receptre írnám fel szülés után!”

Bátyai Évi Instagram oldalát itt találod, kövesd be, ha számodra is példaértékű hozzállása és helytállása abban, hogyan is lehetséges lavírozni kisgyermekes anyaként életszerepeink között. Ezt az egyensúlyt láthatod viszont Évi instagramra feltöltött posztjaiban is. 

Ha érdekelnek más édesanyák történetei, olvasd el Rita felismeréseit a blogon itt. 

%d blogger ezt szereti: