fbpx

ONLINE ANYAKLUB

MI AZ AZ ANYAKLUB?

Az Online anyaklubot azért hoztam létre, hogy az anyukákkal ne csak gyereknevelési kérdésekről tudjunk beszélgetni, hanem az anyaság megéléséről és kihívásairól, valamint az életszerepeink egyensúlyban tartásáról is.

Hiszem, hogy egy nő nem szűnik meg nőnek lenni attól, mert anya lesz, s így nem szűnnek meg igényei, vágyai sem, 

 • hogy nőnek érezhesse magát és akként is kezeljék, 
 • hogy legyenek még az anyaságon túlmutató tervei,
 • hogy legyenek gyerekmentes gondolatai!

Éppen ezért ebben az önfejlesztő klubban az anyukák kicsit kikapcsolhatják a gyerekzsivajos mindennapok mókuskerekét és ők maguk is feltöltődhetnek. Az anyaklub egy támogató, tapasztalat-csere megosztó közösség.  

EGY KLUB, AMI RÓLAD SZÓL!

ONLINE ANYAKLUB
 • Kikapcsolódás
 • Feltöltődés
 • Önfejlődés
 • Saját megoldások keresésa
 • Hasonló sorsok megismerése
 • Eszmecsere tapasztalt coach segítségével
 • Bevált tapasztalatok megosztáa

FONTOS! Itt semmi sem kötelező! Annyiban leszel aktív, amennyire kedved tartja. Természetesen szívesen veszem, ha tevékenyen részt veszel a klubéletben, hozzászólsz a témákhoz és elmondod saját véleményed és tapasztalataidat. De senkit sem zárunk ki amiatt, mert csak csendes szemlélője marad a klubbéli történéseknek és kizárólag saját maga töltődésére csatlakozik hozzánk. 

MIÉRT JÓ EGY ONLINE KLUB? 


 • Mert nem mindenkinek van a környezetében olyan elérhető, édesanyákat összefogó fórum, ahol az édesanyák megoszthatják az anyasággal kapcsolatos és azon túlmutató gondolataikat, érzéseiket, ezzel szemben az ONLINE KLUB bárki számára elérhető!
 • Sok anyának nehezére esik játszótéren ismerkedni, felületes csevejeket folytatni, ezzel szemben az ONLINE KLUBBAN nem a gyerek alvása/nem alvása, evése/nem evése, cumizik/nem cumizik a téma, hanem maga az édesanya van a középpontban és komolyabb témákat feszegetünk az előbb említetteknél!
 • Legtöbben nehezen szervezik meg, hogy rendszeresen eljárjanak valahova csak a maguk szórakoztatására, töltődésére gyermekük mellől, ezzel szemben az ONLINE KLUB bármikor elérhető, akkor jössz, amikor ráérsz és kedved van.ONLINE ANYAKLUB
 • Ugye ismerős? Végre megtalálod a helyet és az időt, hogy kimozdulj kicsit, de indulás előtt kiderül, hogy mégsem tudsz elszakadni, mert kiderül, hogy ugyanabban az időpontban kell oltásra mennetek,  a párod/bébiszittered nem ér haza időben, hogy vigyázzon  a gyerkőcre, vagy neadjisten lebetegszik a gyermeked, akit így persze nem akarsz otthagyni. Jó hír: az ONLINE KLUBRÓL NEM TUDSZ LEKÉSNI, LEMARADNI!
 • Ha elmész valahova, akkor fizeted az utazás költségeit, a belépőt, a fogyasztásod, ezzel szemben az ONLINE KLUBBAN CSAK A TAGDÍJAT FIZETED A JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEK NÉLKÜL! 
 • Noha tudjuk, hogy édesanya vagy, itt nem a gyermekedről kérdezgetünk, itt a Te vágyaid, gondolataid, terveid, céljaid az elsődlegesek. Túllépünk a pelenka és vasalnivaló hegyeken! Itt az a fontos, valójában ki is vagy Te, hogy merre tartasz, mit szeretnél elérni!!EZ EGY REMEK LEHETŐSÉG AZ ÖNFEJLESZTÉSRE, AZ ELMÉLYÜLT ÁTGONDOLKODÁSRA, ÚJRATERVEZÉSRE!

MIT KAPSZ AZ ANYAKLUBBAN? 


Hozzáférés a titkos Facebook csoporthoz

A csoportban az aktuális témák és az azokhoz kapcsolódó feladatok és gyakorlatok elérhetőek. 

Aktív
közösség

Az anyatársakkal aktuális témákról beszélhethetsz, te is bedobhatsz téged foglalkoztató témákat, kérdezhetsz a többiektől, tőlem.

Anoním
kérdezési lehetőség

Anoním kérdezési lehetőség, ha mégsem szeretnél nyilvánosan kérdezni.

Kihívások, coaching, workshop

Az anyaklub tagjaként a tagoknak szervezett kihívásokon, csoportos coachingon, workshopon vehetsz részt online

Klubtalálkozók

Szeretettel látunk zárt körü, csak a klubtagoknak szervezett találkozóinkon is. 

20% kedvezmény egyéni konzultációra

Anyaklub tagként 20% kedvezménnyel vehetsz részt egyéni konzultáción.

MIRŐL IS LESZ SZÓ AZ ANYAKLUBBAN?

TÉMÁINK HAVI BONTÁSBAN:

 • Január – Új év-új szokások, tervek és célállítás az új esztendőre, avagy mitől működnek az újévi fogadalmak, anya bakancslistája
 • Február – Hatékony időgazdálkodás gyerekek mellett, tervezés és szervezés a gyerekzsivajos mindennapokra!
 • Március – Asszertivitás-békés önérvényesítésONLINE ANYAKLUB anyaként, hogyan kommunikálj hatékonyan környezeteddel, konfliktuskezelés támogatása
 • Április – Testkép-énkép változások szülés után, életmód kihívások anyaként, önelfogadás, 
 • Május – Őrizd a tüzet: párkapcsolati nehézségek és kezelésük a gyermek(ek) születése után
 • Június – Düh-és stresszkezelés
 • Július – Nyári szünet és Anyaidő, Anyatöltő projektek, hobbik stb, évközepi elemzés: avagy hogy is állunk az év eleji tervekkel?
 • Augusztus – Változáskezelés – benne speciálisan önmagunk „átállítása” a munka világába való visszatérésre, karrier kérdések, újragondolások, iránykeresések. Élet a GYES után, dolgozó anyaként.
 • Szeptember – Önbizalom-erősítés, ami nem csak a külsőségeken múlik! Belülről fakad, hogy jól érzed-e magad a bőrödben és hogy milyen a kisugárzásod, a fellépésed!
 • Október – Úton a pozitív gondolkodás felé vezető úton, miért is „kell” mindig optimistának lenni, kell-e egyáltalán?
 • November – Családi szerepek és minták, egységben az erő, hagyományok és az egy csónakban evezünk esete
 • December – Számvetés az évvel: mit adott nekem ez az év, milyen tanulságai vannak, min változtatnék? Ünnepi hangulatban- karácsonyi tervezés, hogy az ünnep valóban ünnep lehessen

KI VEZETI AZ ANYAKLUBOT? 


Domokos Kata vagyok, anyatöltő life és business coach. Írásaimmal találkozhatsz a Babanet portálon, szakértőként jelenek meg a Szülők Lapján és az Anya csak 1 van oldalon is.


Három gyermekes anyukaként nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz megtalálni az egészséges egyensúlyt az életszerepeink között. Örök játszma, hogyan legyen valaki egyszerre jó anya, szerető társ, gondos háziasszony és hogy legyen magára is némi zavartalan én-ideje.

 Az anyai lét mindennapos kihívásait és vívódásait látva kezdtem el foglalkozni az anyacoachinggal, hogy ne csak gyakorló anyaként, hanem szakemberként is tudjak segíteni anyatársaimon.Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon segítem az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, gyakran tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak. 

MENNYIBE KERÜL AZ ANYAKLUB? 

Az anyaklub tagság havidíjas 

3.990 Ft/hó

 • Az online anyaklub tagdíját kizárólag bankkártyával tudod fizetni,  a havi klubtagsági díja automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról minden hónap azonos napján.
 • A tagságot bármikor lemondhatod, az 30 nappal az utolsó havi tagsági befizetése után jár le.
 • Sikeres fizetés után  e-mailben kapod meg a csatlakozáshoz a titkos Facebook csoportunk elérhetőségét. 
 • Tagfelvételt csak 3 havonta tartunk.
 • Az egyéni támogás miatt a helyek száma limitált, csak a megüresedett helyekre lehet jelentkezni. 
  A KÖVETKEZŐ NYITÁS 2019. JANUÁRBAN LESZ!
 

KÉRJ ÉRTESÍTÉST A KÖVETKEZŐ TAGFELVÉTELRŐL!

Név*
Email*

ŐK MÁR BELÉPTEK AZ ANYAKLUBBA

"Szeretem olvasni a cikkeidet az anyaklubban! Jó 1-1 témában olvasni ki hogyan gondolja, csinálja a dolgokat. Sokszor olyan mintha egy barátnős beszélgetés lenne csak online. Szerintem itt lehet sokan még őszintébbek, hiszen a közvetlen környezetükben nem biztos hogy kimutatják a gyenge pontjaikat, de itt bátran megtehetik, kérhetnek tanácsot."
Székely-Horváth Rita
"Az Anyaklubban a témák mindenkit érintenek, ezért a beszélgetés online ugyan, de sosem laposodik el, hiszen Kata meglátásai és kérdései az egyes témák kapcsán elindítanak bennünk egy megoldási folyamatot. Pozitív közösség kezd kialakulni, elfogadás van és érdeklődés. Tanulok a többiektől is és megnyugtató tud lenni 1-1 kérdés kapcsán, amit problémámnak gondoltam, hogy másnál is előfordul. ☺"
Tarcsai Judit
"Nekem tetszik az anyaklub! A cikkeidet is nagyon szeretem, mert személyes tapasztalatokon alapul és a többiektől is ezt szeretem olvasni. Sokszor ad erőt, hogy - igen, nála sem aludt el a baba, igen, neki is volt gondja ezzel. A tapasztalatokat, trükköket is érdeklődve olvasom a többgyerekes anyukáktól. 🙂
Madarász Anita

ANYAKLUB TAGOK VÉLEMÉNYE A KLUBRÓL
(anoním felmérés, mert tényleg ŐSZINTE válaszokat vártam!)

 ➡ Már a feladat leírásaiból sokat lehet meríteni, amiket a mindennapi életbe is be lehet építeni.
 ➡ Értelmes témák, értelmes társaság. Egyszerre lehet az anyaság örömével-nehézségeivel ÉS saját magunkkal foglalkozni. Sok jó dolgot lehet, de semmit sem kell – tehát eldönthetem, mennyit teszek bele, és mennyit veszek ki belőle. Amikor időt és energiát szánok a feladatokra, mindig feltölt. Ráébreszt, hogy egyáltalán nem luxus az, hogy az anyaság mellett önmagam is maradjak.
 ➡ Támogató közösség, hasznos témakörök, amik segítenek helyretenni magamban a dolgokat és önismeretet adnak, ami szerintem nagyon fontos, hogy megertsük a miérteket magunkkal kapcsolatban és feldolgozzunk élményeket, stb. Szükségem van erre a tamogatásra.
 ➡ Közössèg, tèmàk, tematika, troll mentes.
 ➡ Tetszenek a feladatok
 ➡ Mindig van olyan javaslatod, amitől érzem, hogy előrébb tudok lépni.
 ➡ A gyakorlatokat, szerintem nagyon kreatívak. Szeretem a többiek bejegyzéseit is olvasni, sokat tanulok belőle. Illetve az élő bejelentkezések is sokat adnak nekem. Valamelyiket már többször is meghallgattam.
 ➡ Szeretem a heti feladatokat, azt, hogy segít máshogy megközelíteni problémákat, fejleszteni az önismeretet.
 ➡ Rávilágít olyan területeire az életemnek vagy a személyiségemnek, amelyekről magamtól nem biztos, hogy elgondolkodnék
 ➡ Az anyaklub átsegített egy elég nehéz időszakon.
 ➡ Összegezi a sokszor a fejemben meglévő, de kusza gondolatokat. Jó tippeket, módszereket kapok.
 ➡ Nekem megadja a kellő támogatást ahhoz, hogy törődjek önmagammal, szeressem önmagam és tudom hova forduljak ha mélyebb problémám adódik.
 ➡ Amit én várok tőle, azt szerintem megadja („szemfelnyitás”, kibillentés a jelenlegi, nem jól működő helyzetből, mások példájának látása és ebből építkezés, tanulságok levonása, újszerű látásmód szerzése),
 ➡ Amikor nagyon kellett, Kata mindig segített, akár skyepon vagy levélben. Nagyon tetszett, hogy úgy éreztem, valakinek van ideje rám is. Örök hála!

Félsz az ismeretlentől? Nem vagy biztos benne, hogy jól fogod érezni magad az anyaklubban?

Ne aggódj! Gyere és próbáld ki az anyaklubot és ha a regisztrációtól számított 14 napon belül jelzed e-mailben, hogy meggondoltad magad, nem szeretnél mégsem klubtag lenni, akkor visszautalom számládra a tagdíjat!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A TAGFELVÉTEL LEZÁRULT! KÉRJ ÉRTESÍTÉST A KÖVETKEZŐ KLUBNYITÁSRÓL!

Név*
Email*