fbpx

VÁGJ BELE A KIHÍVÁSBA!

 

30 NAPOS KIHÍVÁS A KIEGYENSÚLYOZOTT
ANYASÁGÉRT

Jól tudom, milyen nehéz sokak számára, hogy egy falatnyi időt lecsípjenek maguknak a napi mókuskerékben. Hisz egy anya elsősorban mindig anya: gyermekének adja a legjobb falatokat, szívének összes szeretetével veszi körül, dacolva az alváshiány okozta testi fáradtsággal, újra és újra átvonszolja magát éjszaka a fogzási fájdalmaktól megébredő nyűgös gyermekéhez, hogy megnyugtassa. Próbálja csitítani a testvérharcokat, lesi párja kedvét, azon agyal, mit főzzön vacsorára, de közben vasalni is kéne és hoppá, ott az a csekk, amit másnap lehet utoljára befizetni!

Egy anyának ezer dolgokra kell egyszerre figyelnie és sokszor valahol elsikkad az az aprócska tény, hogy néha bizony Ő is elfárad, hogy néha bizony Ő is szusszanna egyet vagy örülne, ha átadhatna egy-két feladatot, intéznivalót valakinek.

Ezért született meg bennem a 30 napos kihívás gondolata, hogy ezzel is támogassam azokat az édesanyákat, akik vágynak arra, hogy önmagukra, lelki  egyensúlyuk megteremtésére is fordíthassanak néha egy kis időt.  A feladatok célja, hogy egyensúlyba hozzuk életszerepeidet:  így lesz szó a gyermekekkel való kapcsolatodról, a párkapcsolatodról, a háztartási teendőidről és persze RÓLAD! Minden nap egy apró feladat ahhoz, hogy közelebb kerülj a vágyott egyensúlyhoz!

Mert az édesanyák törődnek gyermekeik lelkével. De ki törődik az édesanyák lelkével? 

Remélem, hogy ez a kihívás segít Neked is ebben!

Mire számíts, ha elvégzed a kihívást?

  • több időd lesz a számodra fontos emberekre és a számodra fontos dolgokra, mert kialakítod a saját fontossági sorrended
  • jobban érzed magad anyaként a bőröben, hiszen magaddal is foglalkozol
  • megtanulsz figyelni arra, hogy újratöltsd a lemerülő elemeket a napi gyerekzsivajban
  • más szemmel nézel a kisgyerekes időszakra, annak kihívásaira megtalálod a saját megoldásaidat
  • több erőd, energiád lesz a napi mókuskerékhez

Hogyan is működik a 30 napos kihívás?

  • a gyakorlatokat egy PDF-fájlban kapod meg, melyet kitölthetsz elektronikusan is, ám ha jobban szeretsz kézzel írogatni, akkor ki is nyomtathatod!
  • a teljes dokumentum 73 oldal, tehát nem egy pár oldalas kis doksit töltesz le!
  • a kihívás 30 napon át tart, és egy jelölőnégyzetben jelezheted, ha teljesítetted a napi feladatokat.
  • az sem baj, ha nem tudsz minden feladatot aznap elvégezni, nem maradsz le semmiről, hiszen bármikor előveheted, fellapozhatod a gyakorlatsort.
  • ha kedved van, később egy nehezebb időszakban, amikor újra szükségét érzed, újra elvégezheted a kihívást, hisz a feladatsor a Tiéd!

+ BÓNUSZ a 30 napos kihívás gyakorlatai mellé egy skype konzultációs lehetőséget is kapsz, így egy személyes fejlesztő coaching beszélgetéssel is támogathatod a sikert! A konzultáció 8.000 Ft helyett most AJÁNDÉK!!!

Mentés

Mentés

Mentés

A “30 napos kihívás a kiegyensúlyozott anyaságért-önfejlesztő gyakorlatok kisgyerekes anyukáknak” (az ajándék 8000 Ft értékű skype konzultációval együtt) ára az AJÁNDÉK TERVEZŐT letöltőknek most csak

999 FT

(Jelentkezésed esetén egy díjbekérőt fogsz kapni az általad megadott email címre. Átutalással tudsz fizetni, amint beérkezik a  30 napos kihívás ára, küldöm számodra a gyakorlatsort! Az ingyenes konzultációs lehetőséget a kihívás megkezdésétől számított 30 napon belül használhatod fel, a kihívás teljesítésének támogatására!)

Néhány visszajelzés azoktól, akik már végigcsinálták a 30 napos kihívást:

” Nagyon jól éreztem magam a kihívás alatt. Minden reggel vártam a feladatokat Volt amire ráébresztett, volt amiben megerősített, hogy jól gondolom/csinálom.
Legnehezebb számomra a kérj segítséget volt. Imádok adni, segíteni, de már az is gondot okoz néha hogy a felajánlott segítséget elfogadjam nem hogy még én kérjem Ezen dolgoznom kell!!!!….. Minden anyukának ajánlanám, mert még egy kiegyensúlyozott anyuka napjait is megszínesíti Egy fáradt,magányos,bizonytalan,elkeseredett anyának pedig kötelezővé tenném Újdonság volt a hétköznapokban. Mint egy mindennapos kis meglepi hatott az életemre ez a 30 nap!”

Tóth Mónika
„Minden reggel kíváncsian vártam, hogy vajon mi lesz a következő. Kizökkentett a mindennapokból ès segített abban, hogy kicsit pozitívabban lássam a dolgokat. Az egy hónap alatt felismertem, hogy több időt kell magamra szánnom, mert akkor èrzem jól magam. Nem lehet örökkè a háztartásbeli ès a gyerek körüli teendőkön kattognom. Minden anyukának ajánlom a kihívást, aki nehezen boldogul otthon a kicsivel, aki magányos, aki egy kicsit belefáradt a mindennapokba, aki èpp negatívan látja a világot. Kata, köszönöm a tapasztalatokat! ”

Forgó Renáta
„Volt olyan kihívás, amit azonnal megválaszoltam, volt, amit be tudtam építeni aznapra, volt, amihez sokat kellett gondolkoznom és amit csak pár nappal később csináltam meg. Javaslom minden anyukának, aki nyitott arra, hogy más szemszögből is lássa a megváltozott életét, ne csak a pelenkázóasztal-konyha-nagyszülői okoskodások oldalról.”

Tarcsai Judit

FIGYELEM, NINCS KOCKÁZAT!

Ha a kihívás megkezdésétől számított egy héten belül úgy érzed, nem tetszik a gyakorlatsor, nem erre számítottál és ezt emailben jelzed felém, akkor visszafizetem számodra a kihívásra befizetett 999 Ft-ot!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

JELENTKEZEM A KIHÍVÁSRA!

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Település*
Irányítószám*Mentés