fbpx

ANYATÖLTŐ #3. Zene

Az Anyatöltő sorozat lényege, hogy pár perces szüneteket iktass be a gyerekzsivajos mindennapokba, melyek által újra erőre kapsz anyaként.

Mert néha kell a kikapcs, pláne, ha  a Te gyermeked sem az a lerakod, ott marad fajta, aki mellett kész rehab-program az otthonlét.

Néha azért azt kívánom, ó bárcsak legalább egy csemete a három közül olyan lett volna, aki fél óráig elhomokozik a játszótéren vagy a  kertben és én tudok mellette sütkérezni a napon. És elolvasni egy cikket.. vagy megnézni az e-mailjeimet. Mert az egész napos gyerekhajkurászás meg animátorkodás azért sokat ki tud venni az emberből, valljuk meg őszintén! :mrgreen: 

Na ehhez képest az én egyetleneim hárman négyfelé szaladnak és persze mind közül jelenleg a legkisebb a legmozgalmasabb!

Egy szó, mint száz,  én magam is bőszen gyűjtöm azokat a fortélyokat, melyek idegnyugtatólag hatnak vagy éppen feltöltik a lemerülő elemeimet.

Ma jöjjön 5 kedvenc szám, amitől szebb a  világ! 

  •  George Michael: Amazing
  • U2: Beautiful Day
  • B 52’s:  Love Shock
  • Soul II Soul:  Back To Life
  • WHAM: Last Christmas (igen, az év bármely szakában…. és én VÁLLALOM, hogy imádom, oké?  😎 )

 

Talán pont azért, mert rengeteg zenét hallgatunk, nekem mindegyik srácom igazi zenemanó már kicsi korától. Máté képes otthagyni az étkezőasztalt és lekéredzkedni a földre, hogy csápolhasson, foroghasson, ha egy jó kis pörgős szám megy a rádióban.

Bevallom, a zenélős trükköt elég gyakran bevetem, pl. akkor is, amikor tornázni szoktunk, igen, együtt a srácokkal!  Máskülönben jelenleg nem tudom megoldani a rendszeres testmozgást, pláne így a nyári szünetben…  az alvásidejükben pedig csak nem fogok a nappaliban ugrándozni… szóval mi együtt tornázunk… és ÉLVEZZÜK!

Ha már itt tartunk.. a közös torna is szuper anyatöltő ám, próbáld ki! 😉 

Keresd meg azt a néhány zeneszámot Te is, amelyek jobb kedvre derítenek, feldobnak egy egy nehezebb napon, töltsd le őket a telefonodra, hogy kéznél legyenek! S ha már szól a zene, táncolni is ér! Egyedül-gyerekkel-bárhogy csak pörgesd fel magad!Mentés

A szerzőről

Domokos Kata vagyok, Life,- business és karriercoachként, üzleti mentorként  2016 óta segítem női ügyfeleimet abban, hogy megteremtsék azt az életet, amire vágynak.

Hiszem, hogy lehetséges kiteljesedni, felszabadultan élni elfoglalt nőként – család, munka mellett is!

Abban támogatom ügyfeleimet, hogy megteremtsék az egyensúlyt az életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. Hiszen mind arra vágyunk, hogy teljes életet élhessünk!

Szívügyemnek tekintem, hogy ezen az úton segítsem a hozzám fordulókat:  online tanfolyamokon, előfizetői klubomban, egyéni konzultációk, csoportos workshopok és elóadások keretében támogatom a tudatos nőket abban, hogy elérjék a vágyott céljaikat és kiteljesedhessenek életükben.

LETÖLTHETŐ ÚTMUTATÓ 15 LÉPÉS A LELKI EGYENSÚLYÉRT

Milyen témák érdekelnek? Válassz kategóriát!

MARADJ VELEM!

LÉGY NAPRAKÉSZ! Vállalkozásfejlesztési módszerek, működő megoldások a hírlevélben
%d bloggers like this: