fbpx

Vezetői coaching

➡️ Vezetői képességek fejlesztése

➡️ Kapcsolatkezelési kompetenciák javítása

➡️ Asszertivitás és önmenedzselés fejlesztése

➡️Kommunikációs képességek fejlesztése

➡️ Döntéshozatali képességek fejlesztése, döntéshozatal támogatása

➡️ Stressz- és konfliktuskezelés

➡️ A munka-magánélet egyensúlyának megtartása

➡️Kiégés megelőzése

 

JELENLEG NINCS KAPACITÁSOM ÚJ ÜGYFELEKRE, KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSEDET! 

Visszajelzések

„Magánélet-munka egyensúly keresés problémával fordultam hozzád, mégis sokkal több témát érintettünk.

Amikor felkerestelek kisgyermekes anyaként középvezető pozícióban problémát okozott, hogy tartsam a határaimat a munkában, fáradtnak én nagyon túlterheltnek éreztem magam és kevés időm volt magamra.

A közös munka során rájöttem, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül mondhatok nemet olyan kérésekre, amik pluszban leterhelnek. Illetve nem kell mindent nekem és azonnal megcsinálnom, én is adhatok meg reális határidőket és delegálhatok.
Azt is sikerült végiggondolnom, hogy melyik részét élvezem a munkámnak és miért szeretnék maradni.
A coaching végére sokkal nyugodtabb lettem és bár vannak és lesznek is még sűrűbb időszakok, tudom, hogy milyen eszközökhöz nyúlhatok és mik a hosszútávú céljaim.
Köszönöm szépen a sok segítséget 🙂!”
Knap Zsuzsi

 

 

„Nagyon köszönöm a beszélgetéseinket, sokat segítettél gondolataim rendszerezésében és tudatosításban. Támogatásoddal több fontos karrieremet érintő döntést tudtam meghozni és a jövőt illető preferenciám új szempontokkal gazdagodott. „

Várhalmi Zoltán

a coaching módszerről

Tükröt tartok, melléd szegődöm az úton, kérdezlek, segítelek a változásokban.

Mert amikor úgy érzed, hogy életed bizonyos területén elakadtál, akkor nem biztos, hogy tudnak segíteni olyan emberek, akiket jól ismersz és akik jól ismernek téged. Sem a családtagok, sem a barátok nem bizonyulnak pártatlan szemlélőnek, ha egy problémás helyzet értékeléséről és megoldásáról esik szó. 

 

Jól jöhet ezért egy külső, pártatlan segítő, aki objektíven közelít hozzád és a problémához, aki segít felderíteni azokat a régi beidegződéseket, korlátokat és kétségeket, amelyek gátolnak abban, hogy továbblépj és megoldást találj egy számodra kihívást jelentő élethelyzetben. 

És az is lehet, hogy te már pontosan tudod és látod, merre szeretnél elindulni, mégis nehezen változtatsz a kialakult szokásaidon és a rutinjaidon.

 

 

hogyan zajlik a konzultáció?

Tudnod kell, hogy nem fogok neked tanácsokat adni és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. 

Közös munkánk során az a cél, hogy a rád – a saját életedre és családodra – szabott megoldást felszínre hozva segítselek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet. Azon fogunk dolgozni, hogy a magad módján alakítsd a saját életedet, úgy, ahogy neked jó.

hol tartjuk a találkozókat?

Online: Skype-on/Messenger vagy Viber videóhíváson keresztül az otthonodból kényelmesen.

MENNYIBE KERÜL A konzultáció?

A konzultáció díja 30.000 Ft/alkalom. Egy alkalom 60 perc.  

lemondási feltételek

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. 

időpontmódosítás

A konzultációk időpontjának módosítása a lefoglalt időponthoz képest 48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére.