fbpx

Üzleti mentoring vállalkozóknak

Neked való, ha

most indítod a vállalkozásodat

vagy már belevágtál egy ideje, de azt tapasztalod, hogy nehezen találnak rád a ügyfelek

 a meglévő vállalkozásodat szeretnéd online eszközökkel erősíteni. 

 a vállalkozási ötleted megvalósításához szeretnél üzleti mentort, aki lépésről lépésre végigvezet a virágzó vállalkozáshoz vezető úton

Amiben segíteni tudok: 

 

➡️ vállalkozói gondolkodásmód fejlesztése 

➡️ üzleti stratégia kialakítása

➡️ olyan ügyfélszerző rendszer kialakítása, ami kiszámíthatóan hozza neked az új ügyfeleket hónapról hónapra

 ➡️ üzleti folyamataid kialakítása, folyamatleírások készítése, melyekkel ki tudod szervezni a “nemszeretem” teendőket a vállalkozásodban, s így neked tényleg a szakmai munkával kell csak foglalkoznod

 ➡️ olyan énmárka építése, ami megkülönböztet téged a konkurensektól és visszatérő ügyfélkört biztosít 

 ➡️ a folyamatos online jelenlétet biztosító tartalomstratégia kialakítása, melyben nem kell folyamatosan azon agyalnod, mikor és miről posztolj és nem égsz ki teljesen a tartalomgyártásban

 ➡️ örökzöld kampányok felépítése, amelyek akkor is hozzák számodra az ügyfeleket, amikor éppen szabadságon vagy és pihensz

 ➡️ tananyagok, szolgáltatások fejlesztése (pl. workshopok, előadások, ebookok, online tanfolyamok, előfizetéses rendszer)

 ➡️ technikai segítségnyújtás  (marketingszoftverek használata)

 

 

Visszajelzések

Az üzleti mentoring program során három alkalommal egy órát volt szerencsém Katával együtt dolgozni. Végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat.

Olyan szempontokra hívta fel a figyelmem, amikre nagy valószínűséggel magamtól nem jöttem volna rá és nem utolsó sorban technikai dolgokban is a segítségemre volt. A három alkalom között is mindvégig segített, ahogy ideje engedte messengeren, ha kérdésem akadt.

A mentoring alatt az önbizalmam is nőtt és bátrabb is lettem, úgy érzem. A program végeztével kaptam egy összesítő anyagot, ami szamár vezetőként is tökéletesen alkalmazható a továbbiakban. Az anyagban minden fontos lépés és szempont benne van, amire a három konzultáció alatt rájöttünk, hogy nálam ezekre kell figyelni, van benne olyan rész, ahol beállítjuk a fókuszt és a tervezés lépései is megvannak. Nagyon hasznos lesz a későbbieken. Köszönök mindent Kata! Öröm volt veled együtt dolgozni”

Gyalog Hortenzia szülő-gyerek coach

Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, illetve abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést.

Guidi-Farkas Lilla (Baby For You)

Szerettem volna egy stratégiát kialakítani az online kommunikáció tekintetében és pontosítani, melyek azok a lépések, amikre a praxisépítés folyamán oda kell figyelnem. A program során kaptam egy struktúrát, amit követve tudok haladni, és új szempontokkal is bővült ismeretem, amiket használva, jobban átlátom az összefüggéseket. Kata nagyon megbízható és következetes, nem csak visszajelzésekkel, hanem technikai megoldásokkal is támogatott. Jó volt, hogy ha kérdésem merült fel, akkor azokat az ülések között is feltehettem.

Sebestyén Kriszta (Life Coach)

Pályamódosítás után, két kisfiú anyukájaként döntöttem úgy, hogy elindítom a saját vállalkozásomat, mint Fitness edző. Persze, hogy még bonyolultabb legyen, 6 órában irodai alkalmazott voltam, amikor az honlapom elkészítésébe, az edzések hirdetésébe belekezdtem. (És ekkor már jelen volt életünkben a Covid).

Így már az első pillanattól nagyon fontos volt, hogy lépésről lépésre tudjak haladni, ne vesztegessem el az időmet és átlássam a “honnan hova tartok” folyamatot. Kezdetben is Katához fordultam, ő segített elindulni, tervezni, újragondolni, nagyon sok ötletemen finomítani. 6-8 hónappal azután, hogy elindítottam a vállalkozást rájöttem, hogy több változtatás szükséges ahhoz, hogy valóban hatékonyan elérjem a lehetséges vendégeimet.

Katával töltött  alkalmak során sikeresen azonosítottam azokat a módosításokat, amiket a siker érdekében meg kell tennem. Új ötletek, lehetőségek, irányok is felmerültek, és a korábban kilátástalannak hitt helyzetem Kata segítségével ismét más megvilágításba került. Előttem van még rengeteg munka, de csak idő kérdése, hogy elvégezzem, hiszem tudom, hogy mivel kell haladnom.

Csergőffy Noémi - Nojaerobic

 

“A munkában a célorientáltság, priorizálás, hatékonyabb feladatkezelés illetve magánéletben az egyensúly, tervezés, prioritások tisztázásával kapcsolatban kerestem meg Katát.

A konzultációk során Kata fókuszáltsága, a megoldás irányába való terelése nagyon hatékonyan segítettek abban, hogy az elakadásaimat feloldjuk.

Köszönöm a lényegretörő, empatikus, magas szakmai színvonalú segítséget!”

Gy. Petra – online marketing menedzser

aZ ÜZLETI MENTORINGRÓl

Amikor elindítottam a  vállalkozásomat, körülnéztem és azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel másfél év alatt felépítettem egy olyan online praxist, amiben nem kell folyamatosan az ügyfelekre vadásznom, mégis állandó bevételt hoz, több pilléren áll és megbízható passzív havi jövedelmet is biztosít.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, és hogyan építhetsz Te is stabil online vállalkozást dolgozz velem és megmutatom!

 

 

Neked való

  • ha szeretnél folyamatos támogatást kapni, az alkalmak között is egyeztetni

  • ha úgy gondolod, könnyebb, ha együtt csináljuk

  • ha biztos alapokon szeretnél építkezni

  • ha egy rendszert szeretnél építeni 

  • ha teljesen személyre szabott támogatást igényelsz

 

 

hogyan zajlik a mentoring?
  1. 0. alkalom, ingyenes szakmai konzultáció 30 percben Zoomon, hogy megnézzük, milyen nehézségeid vannak jelenleg a vállalkozásod építésében és eldöntsük, hogy tudunk- e együtt dolgozni )
  2. 6×60 perces online konzultáció  vállalkozásfejlesztés, marketing témában (tartalomgyártás, stratégia, énmárka építés, technikai segítségnyújtással pl. weboldal és blogindítás, hírlevélszoftver, Facebook oldal és csoport indítása/kezelés stb 
  3. házi feladatot kapsz az egyes alkalmak között

  4. az egyes alkalmak között is tartjuk a kapcsolatot (e-mailben ), 2 alkalommal tudsz kérdezni, megnézem, amivel menet közben elkészültél

hol tartjuk a találkozókat?

Online: Zoom videóhíváson keresztül az otthonodból kényelmesen.

 

MENNYIBE KERÜL A MENTORING?

A mentoring egy ingyenes 30 perces online szakmai konzultációval indul, ahol felmérjük, miben van szükséged segítségre és eldöntjük, hogy tudunk-e együtt dolgozni. A mentoring díjszabását a szakmai konzultáción egyeztetjük.  

lemondási feltételek

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. 

időpontmódosítás

A konzultációk időpontjának módosítása a lefoglalt időponthoz képest 48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. 

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA