fbpx

Üzleti mentoring

💠 Ha most indítod a vállalkozásodat

💠 Vagy már belevágtál egy ideje, de azt tapasztalod, hogy nehezen találnak rád a ügyfelek

💠 A meglévő vállalkozásodat szeretnéd online eszközökkel erősíteni. 

💠 Vállalkozási ötleted megvalósításához szeretnél üzleti mentort, aki lépésről lépésre végigvezet a virágzó vállalkozáshoz vezető úton? (Üzleti stratégia, énmárka építés,tartalomgyártás,marketing)

 

Visszajelzések

Az üzleti mentoring program során három alkalommal egy órát volt szerencsém Katával együtt dolgozni. Végigvitt azon a folyamaton, amit ha begyakorlok és kellő kreativitással folytatok, egyedül is képes leszek tervezni, építeni a praxisomat.

Olyan szempontokra hívta fel a figyelmem, amikre nagy valószínűséggel magamtól nem jöttem volna rá és nem utolsó sorban technikai dolgokban is a segítségemre volt. A három alkalom között is mindvégig segített, ahogy ideje engedte messengeren, ha kérdésem akadt.

A mentoring alatt az önbizalmam is nőtt és bátrabb is lettem, úgy érzem. A program végeztével kaptam egy összesítő anyagot, ami szamár vezetőként is tökéletesen alkalmazható a továbbiakban. Az anyagban minden fontos lépés és szempont benne van, amire a három konzultáció alatt rájöttünk, hogy nálam ezekre kell figyelni, van benne olyan rész, ahol beállítjuk a fókuszt és a tervezés lépései is megvannak. Nagyon hasznos lesz a későbbieken. Köszönök mindent Kata! Öröm volt veled együtt dolgozni”

Gyalog Hortenzia szülő-gyerek coach

Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, illetve abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést.

Guidi-Farkas Lilla (Baby For You)

Szerettem volna egy stratégiát kialakítani az online kommunikáció tekintetében és pontosítani, melyek azok a lépések, amikre a praxisépítés folyamán oda kell figyelnem. A program során kaptam egy struktúrát, amit követve tudok haladni, és új szempontokkal is bővült ismeretem, amiket használva, jobban átlátom az összefüggéseket. Kata nagyon megbízható és következetes, nem csak visszajelzésekkel, hanem technikai megoldásokkal is támogatott. Jó volt, hogy ha kérdésem merült fel, akkor azokat az ülések között is feltehettem.

Sebestyén Kriszta (Life Coach)

Pályamódosítás után, két kisfiú anyukájaként döntöttem úgy, hogy elindítom a saját vállalkozásomat, mint Fitness edző. Persze, hogy még bonyolultabb legyen, 6 órában irodai alkalmazott voltam, amikor az honlapom elkészítésébe, az edzések hirdetésébe belekezdtem. (És ekkor már jelen volt életünkben a Covid).

Így már az első pillanattól nagyon fontos volt, hogy lépésről lépésre tudjak haladni, ne vesztegessem el az időmet és átlássam a “honnan hova tartok” folyamatot. Kezdetben is Katához fordultam, ő segített elindulni, tervezni, újragondolni, nagyon sok ötletemen finomítani. 6-8 hónappal azután, hogy elindítottam a vállalkozást rájöttem, hogy több változtatás szükséges ahhoz, hogy valóban hatékonyan elérjem a lehetséges vendégeimet.

Katával töltött  alkalmak során sikeresen azonosítottam azokat a módosításokat, amiket a siker érdekében meg kell tennem. Új ötletek, lehetőségek, irányok is felmerültek, és a korábban kilátástalannak hitt helyzetem Kata segítségével ismét más megvilágításba került. Előttem van még rengeteg munka, de csak idő kérdése, hogy elvégezzem, hiszem tudom, hogy mivel kell haladnom.

Csergőffy Noémi - Nojaerobic

 

“A munkában a célorientáltság, priorizálás, hatékonyabb feladatkezelés illetve magánéletben az egyensúly, tervezés, prioritások tisztázásával kapcsolatban kerestem meg Katát.

A konzultációk során Kata fókuszáltsága, a megoldás irányába való terelése nagyon hatékonyan segítettek abban, hogy az elakadásaimat feloldjuk.

Köszönöm a lényegretörő, empatikus, magas szakmai színvonalú segítséget!”

Gy. Petra – online marketing menedzser

aZ ÜZLETI MENTORINGRÓl

Amikor elindítottam a  coaching vállalkozásomat, körülnéztem és azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel másfél év alatt felépítettem egy olyan online praxist, amiben nem kell folyamatosan az ügyfelekre vadásznom, mégis állandó bevételt hoz, több pilléren áll és megbízható passzív havi jövedelmet is biztosít.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, és hogyan építhetsz Te is stabil online vállalkozást (pl. coachként, tanácsadóként, egyéb szolgáltatóként) dolgozz velem és megmutatom!

 

 

Neked való

  • ha szeretnél folyamatos támogatást kapni, az alkalmak között is egyeztetni

  • ha úgy gondolod, könnyebb, ha együtt csináljuk

  • ha biztos alapokon szeretnél építkezni

  • ha egy rendszert szeretnél építeni 

  • ha teljesen személyre szabott támogatást igényelsz

 

 

hogyan zajlik a mentoring?
  1. 5×60 perces konzultáció  skype-on vagy Budapest 11. kerületében személyesen marketing, tartalomgyártás, stratégia, énmárka építés témában, technikai segítségnyújtással (weboldal és blogindítás, hírlevélszoftver, Facebook oldal és csoport indítása/kezelés stb)

  2. házi feladatot kapsz az egyes alkalmak között

  3. az egyes alkalmak között is tartjuk a kapcsolatot (e-mailben ), bármikor kérdezhetsz

  4. a program végén megkapod azt az összefoglaló dokumentumot, amely tartalmazza az 5 alkalom alatt elhangzottakat és amely sorvezetőként szolgál az előtted álló munkához

hol tartjuk a találkozókat?

Online: Skype-on/Messenger vagy Viber videóhíváson keresztül az otthonodból kényelmesen.

Személyesen: Budán, a XI. kerületben a Cosmic Latte Szalonirodában (1113 Bp., Bartók Béla út 79. félemelet 1. 8-as kapucsengő).  FIGYELEM! A KIALAKULT JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATT JELENLEG A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ SZÜNETEL! 

MENNYIBE KERÜL A MENTORING?

A mentoring díja 120.000 Ft/5 alkalom. Két részletben fizethető. Egy alkalom 60 perces. 

lemondási feltételek

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. 

időpontmódosítás

A konzultációk időpontjának módosítása a lefoglalt időponthoz képest 48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. 

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA