fbpx

Tabuk nélkül az anyaság első évéről

A könyv, amely ledönti a tabukat! 

Ne gondold, hogy csak neked nehéz!

Azért mert nem illik beszélni róla, attól még kisgyerekkel otthon lenni bizony nem csak móka és kacagás!

Ne dőlj be a cukormáznak!

Ebben a könyvben valós élethelyzetekkel,  igazi anyukákkal és gyerekekkel találkozhatsz. 

➡️ Babát váróknak 

Ma már rengeteg könyv szól a babaápolásról, a gyermeknevelésről. Az ember csak a fejét kapkodja, milyen módszert, irányzatot kövessen.    

Ennél jóval kevesebb lehetőséged van azonban arra, hogy magáról a szülővé válásról, az anyaság megéléséről olvass.   

Ez a könyv Neked szól, ha szeretnél felkészülni a kisgyermekes lét nehézségeire is.   

Ne nevezzük problémának ezeket, hívjuk inkább megoldandó feladatoknak! Ezzel a hozzáállással, hidd el, könnyebb lesz!    

Ebben a könyben tabuk nélkül olvashatsz arról, mi is vár Rád szülés után.

➡️ Gyerekeseknek

Megszületett a babád és meglepődtél, mert nem egészen erre számítottál? Hamar szembesültél azzal, hogy talán életed legnehezebb szakaszába léptél?   

Nem úgy eszik, nem úgy alszik a gyermeked, ahogy a nagy könyv szerint kellene és ez Téged kikészít lelkileg? Semmi időd önmagadra, a párodra? Állandóan fut a lakás?    

Ebben a könyvben megtalálod, mik is azok a tipikus nehézségek, amelyeken minden nő keresztülmegy, amikor anyává válik. Néha jó tudnunk, azt, hogy nem vagyunk egyedül!   

Találsz benne megoldásokat is, melyek más családokban működnek és egy olyan szemléletmódot, mely neked is segíthet könnyebbé tenni a kisgyerekes mindennapokat!   

MIRŐL SZÓL A KÖNYV?

🗸 Hogyan készülj fel a kórházból való hazatérésre?  

🗸 Mire figyelj az első napokban?  

🗸 Mit tegyél, ha nem megy minden karikacsapásra? 

🗸 Hogyan kérj segítséget? 

🗸Mit kezdj a bezártság érzésével? 

🗸Hogyan kezeld a társadalmi elvárásokat és a kéretlen tanácsokat? 

🗸 Hogyan számolj le a megfelelési kényszerrel, a maximalizmussal? 

🗸Hogyan élvezd a szürke hétköznapokat? 

🗸Hogyan törődj magaddal anyaként is? 

🗸Mire figyelj a párkapcsolatodban a gyermek születése után? 

🗸Hogyan kezeld az esetleges konfliktusokat? 

🗸Hogyan kerüld el az anyasági versenyt? 

🗸Miként őrizheted meg a szellemi frissességed az otthon töltött időszak alatt? 

🗸Hogyan rangsorolj teendőid között? 

🗸Hogyan végezz úgy házimunkát, hogy a gyermekedre is jusson elég időd?

OLVASÓI VISSZAJELZÉS:

A könyvet még a terhességem idején olvastam, és nem egyszer megkönnyeztem soraidat. Mivel az első babámat vártam, a szüléstől már csak attól féltem jobban, hogy otthon kell maradnom egyedül egy síró kisdeddel. Ráadásul míg a szülésre léteznek felkészítő kurzusok, addig a gyermekágyra és az első otthon töltött időszakra csak mások elmondásából tudtam felkészülni. Ezek a történetek pedig sokszor szubjektívek voltak, magukban foglalva olyan „jótanácsokat”, amiket már akkor , amikor elhangzottak tudtam, hogy nem szeretnék megfogadni. De akkor hogy máshogy?

Fiam igazi karácsonyi ajándékként, december 26-án érkezett meg hozzánk. A szülésem elképesztő élmény volt, nem tudtam mire vagyok képes egészen idáig. De ehhez kellettek a felkészítő kurzus és az a sok-sok olvasás, kutatás, amivel rákészültem, hogy ez valóban élmény legyen. 

Jelenleg ugyanezt érzem a gyermekággyal kapcsolatban is. A könyved elsősorban abban segít, hogy elfogadjam a hullámzó hangulatomat és képes legyek az érzéseimről többé-kevésbé tényszerűen beszélni a férjemnek. Soraid inspirációt adtak ahhoz, hogy meg tudjam fogalmazni a magam módján, hogy mi a bajom és elmondani a férjemnek, hogy hogyan tud mellettem állni úgy, hogy az mindenkinek jó legyen. Ezáltal nem érzem magam őrültnek, és ha hibázok is tudom, hogy nem jelenti, hogy rossz anya vagyok, ráadásul igazi társra és támaszra találtam a férjemben. Persze, még van min dolgoznom önostorozás tekintetében, de azt hiszem jó úton haladok. :)” Jelinek Radmila

A SZERZŐRŐL:

Domokos Kata life,- business és karriercoach vagyok.

2016 óta segítek édesanyáknak megteremteni az egyensúlyt az életszerepeik között, hogy ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak, jó munkaerők legyenek, s hogy teljes életet élhessenek anyaként is. 

Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon támogatom az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak.

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTUNK:

MENNYIBE KERÜL A KÖNYV ÉS HOGYAN LEHET RENDELNI?  

 

A könyv ára 3.990 Ft, melyet átutalással vagy bankártyával tudsz fizetni. Ha megrendeled a könyvet, az általad megadott e-mail címre kapsz egy díjbekérőt, amelyben ha a megadott linkre kattintasz, máris tudsz fizetni. Fizetés után adom meg a könyv letöltési linkjét. 

FIGYELEM! A könyv ebook (PDF) formátumú, melyet telefonon, tableten, asztali gépen, e-book olvasón is tudsz olvasni. Ahogy neked kényelmes. 

 

„Közérthető, lényegre törő, süt belőle a segíteni akarás.
Átfogó, szerintem mindenre kiterjed. Le a kalappal!” 
 Bujtár Zsuzsanna