fbpx

FÓKUSZ PROGRAM 

SELF CARE PROGRAM

–  a napi öngondoskodáshoz

elfoglalt anyáknak– 

Kisgyermekkel otthon lenni vagy épp a munka és a család között zsonglőrködni bizony nemcsak móka és kacagás – ezt minden gyakorló anyuka tudja. 

Édesanyákkal foglalkozó segítőként hiszek abban, hogy ha mi jól vagyunk mentálisan, akkor gyermekeinkkel is türelmesebbek tudunk lenni, legyen szó a dackorszak, vagy akár a testvércsaták kihívásairól.

Ha mi megleljük a lelki békénket, akkor kevesebb a házisárkányos-zsörtölődős összezördülés a párunkkal. 

Ha mi lelkileg egyensúlyban vagyunk, akkor jobban bírjuk a napi mókuskerék kihívásait, több energiánk, életerőnk van és egész egszerűen jól érezzük magunkat a bőrünkben!  

És ez a lelki béke belőlünk fakad, kulcsa a rendszeres öngondoskodás! 

Sokan mondják, hogy a gyerekek mellett nincs igazán lehetőségük arra, hogy önmagukkal foglalkozzanak. 

Amikor anyukákkal beszélek, azt látom, ez legtöbbször nem pénz és nem idő kérdése, hanem egy döntésé (vagy leginkább annak hiányáé…) , hogy márpedig te magad, a saját lelki békéd és mentális egyensúlyod is van olyan fontos, mint a napi teendők, az ügyes-bajos dolgok intézése! 

Nem kell mindig nagy dolgokra gondolni. Picit megállni, kikapcsolni az agyunkat és újratölteni a lemerülő elemeinket pár perc befelé figyelést igényel csak. Ha emellett elkötelezed magad, hidd el megtalálod a módját is, hogy megvalósítsd!

 

A  Self-Care programot azoknak az anyukáknak hoztam létre,  akik úgy érzik, több énidőre lenne szükségük ahhoz, hogy bírják a gyűrődést a mindennapok rohanásában! Tarts velem Te is! 

A program célja, hogy eszközöket adjak a kezedbe és egy olyan szemléletmódot, ami segít neked abban, hogy megteremtsd életedben a rendszeres feltöltő, kikapcsoló énidőt, hogy tudj pihenni, erőt gyűjteni a napi feladatokhoz. Hidd el, enélkül előbb utóbb lemerül az elem. S lássuk be, még a Duracell nyuszi is csak elemmel tud állandóan pörögni!

 

Ezekkel a témákkal foglalkozunk a programban! Nézzük a részleteket! 

 

🗸 Önkorlátozó hiedelmek feltérképezése és felszámolása, ami a rendszeres öngondoskodás útjában áll.

   🗸 Olyan feltöltő tevékenységek számbavétele, amelyeket reálisan be tudsz építeni a napjaidba.

🗸 Valós szükségleteid beazonosítása: mi az amire igazán szükséged van a saját énidődben.

🗸 Kommunikáció és munkamegosztás a családban azért, hogy lehetőséged legyen saját időre, amivel szabadon rendelkezel.

🗸 Mi is az a családi optimum és hogyan teremthető meg nálatok is?

🗸 Támogató hálózatod kialakítása.

🗸 Időmenedzsment, mely támogatja a saját idő megteremtését.

 

 

Mit tartalmaz a program?  

 

🗸 10 részes videósorozat egymásra épülő gyakorlatokkal

🗸 letölthető vagy online is kitölthető munkafüzet a program gyakorlatainak elvégzéséhez 

🗸 igény szerint személyes támogatásra is van lehetőség, a program résztvevőjeként  20% kedvezménnyel vehetsz részt egyéni konzultáción 

 

VIDEÓSOROZAT

MUNKAFÜZET

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG

RÉSZVÉTELI DÍJ A PROGRAMBAN:

9.990 FT

Ki támogat a programban? 

Domokos Kata vagyok, life, business és karriecoach. 2016 óta megoldásfókuszú szemlélettel támogatom  az édesanyákat és segítek megtalálni ügyfeleimnek az egyensúlyt a zsúfolt mindennapokban, hogy teljes életet élhessenek anyaként is. 

Egyéni és csoportos konzultációs folyamatokban segítem az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak.

2016-tól a Semmelweis Egyetem 2. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján két évig vezettem a koraszülő anyukák megoldásfókuszú támogató csoportját. 

A 2017 januárja óta vezetem coaching támogatású anyaklubomat a Balanced Lifr Clubot olyan tudatos édesanyákkal dolgozva, akiknek elegük van a toporgásból és kézbe veszik a sorsuk irányítását, hogy olyan életet élhessenek anyaként is, amit egykor megálmodtak maguknak! 

 

Ahol már találkozhattunk:

A program korábbi résztvevői mondták 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

Ha további kérdéseid vannak, írj a kata@domokoskata.hu e-mail címre 

MIT TÖRTÉNIK JELENTKEZÉS UTÁN?

Az általad megadott e-mail címre küldött visszaigazoló levélben megkapod a díjbekérőt, melyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudsz kiegyenlíteni. Ha nem kapsz levelet akkor kérlek, nézd meg a spam és a promóciós mappát is, hátha odakerül a levél. Ha nem kapod meg a visszaigazolást 1 órán belül, írj nekem a kata@domokoskata.hu e-mail címre.

HOGYAN TUDSZ FIZETNI?

Banki átutalással  vagy bankkártyával, a visszaigazoló, díjbekérő levélben megadott linkre kattintva az OTP SimplePay rendszerén keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

HOGYAN KAPOD MEG A LECKÉKET?

Fizetés után elküldöm a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol a program videóit megtalálod. Erre a felületre külön felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni. A tanfolyami anyagokat saját ütemedben dolgozhatod fel, nem kell senkire sem várnod.

MEDDIG LEHET JELENTKEZNI A KONZULTÁCIÓRA?

 A kedvezményes skype konzultációra a tanfolyami regisztrációt követő 30 napon belül tudsz jelentkezni! 

MEDDIG ÉRHETŐ EL A TANFOLYAM?

A tanfolyam anyagaihoz korlátlan ideig hozzáférsz, nem jár le, nem szűnik meg a hozzáférésed, ha befizettél a kurzusra. Így bármikor újra megnézheted a videós anyagokat. 

BIZTOS, HOGY TETSZENI FOG EZ NEKED?

Nincs kockázat. Ha a tanfolyam indulásától számítva 3 napon belül jelzed, hogy nem tetszik a kurzus, nem erre számítottál, akkor lehetőséged van kilépni és visszautalom a befizetett összeget.