fbpx

FÓKUSZ PROGRAM 

SELF CARE PROGRAM

–  a napi öngondoskodáshoz

elfoglalt nőknek– 

Egy átlagos elfoglalt nő örökösen zsonglőrködik életszerepei között:

  • próbál egyszerre jó anya, jó feleség lenni,
  • igyekszik rendet tartani otthon,
  • intézi a család ügyes-bajos dolgait,
  • próbál megfelelni a munkahelyén.

Egy valami hiányzik csak: a saját magára fordított énidő, amikor ő is pihen, kikapcsol, feltöltődik. Márpedig ahhoz, hogy megőrizzük a mentális és lelki egyensúlyunkat, hogy fizikailag is bírjuk a mindennapok taposómalmát, igenis fontos, hogy rendszeresen újratöltsük a lemerülő elemeket. 

Nőkkel foglalkozó segítőként hiszek abban, hogy ha mi jól vagyunk mentálisan, akkor tudunk másoknak is adni: türelmet, szeretetet, törődést.

Ha mi megleljük a lelki békénket, akkor kevesebb a házisárkányos-zsörtölődős összezördülés a párunkkal, jobban viseljük a gyereknevelés kihívásait. 

Ha mi lelkileg egyensúlyban vagyunk, akkor jobban bírjuk a napi mókuskerék nehézségeit, hiszen több energiánk, életerőnk van és egész egyszerűen jobban érezzük magunkat a bőrünkben!  

És ez a lelki béke belőlünk fakad, kulcsa pedig a rendszeres öngondoskodás! 

Sok hozzám forduló női ügyfelem panaszkodik arra, hogy a napi feladatok terhe alatt nincs igazán lehetősége arra, hogy önmagával is foglalkozzon.  

Amikor elfoglalt nőkkel beszélek, azt látom, ez legtöbbször nem pénz és nem idő kérdése, hanem egy döntésé (vagy leginkább annak hiányáé…) , hogy márpedig te magad, a saját lelki békéd és mentális egyensúlyod is van olyan fontos, mint a napi teendők, az ügyes-bajos dolgok intézése! 

Nem kell mindig nagy dolgokra gondolni. Picit megállni, kikapcsolni az agyunkat és újratölteni a lemerülő elemeinket pár perc befelé figyelést igényel csak. Ha emellett elkötelezed magad, hidd el megtalálod a módját is, hogy megvalósítsd!

 

A  Self-Care programot azoknak az elfoglalt nőknek hoztam létre,  akik úgy érzik, több énidőre lenne szükségük ahhoz, hogy bírják a gyűrődést a mindennapok rohanásában.  

A program célja, hogy eszközöket adjak a kezedbe és egy olyan szemléletmódot, ami segít neked abban, hogy megteremtsd életedben a rendszeres feltöltő, kikapcsoló énidőt, hogy tudj pihenni, erőt gyűjteni a napi feladatokhoz. Hidd el, enélkül előbb utóbb lemerül az elem. S lássuk be, még a Duracell nyuszi is csak elemmel tud állandóan pörögni!

 

Ezekkel a témákkal foglalkozunk a programban:  

 

🗸 Önkorlátozó hiedelmek feltérképezése és felszámolása, ami a rendszeres öngondoskodás útjában áll.

   🗸 Olyan feltöltő tevékenységek számbavétele, amelyeket reálisan be tudsz építeni a napjaidba.

🗸 Valós szükségleteid beazonosítása: mi az amire igazán szükséged van a saját énidődben.

🗸 Kommunikáció és munkamegosztás a családban azért, hogy lehetőséged legyen saját időre, amivel szabadon rendelkezel.

🗸 Mi is az a családi optimum és hogyan teremthető meg nálatok is?

🗸 Támogató hálózatod kialakítása.

🗸 Időmenedzsment, mely támogatja a saját idő megteremtését.

 

 

Mit tartalmaz a program?  

 

 

VIDEÓSOROZAT

MUNKAFÜZET

KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG

10 részes videósorozat egymásra épülő gyakorlatokkal, melyeket azonnal kipróbálhatsz

letölthető vagy online is kitölthető munkafüzet a program gyakorlatainak elvégzéséhez 

igény szerint személyes támogatásra is van lehetőség, a program résztvevőjeként  20% kedvezménnyel vehetsz részt egy 60 perces online egyéni konzultáción.  

RÉSZVÉTELI DÍJ A PROGRAMBAN:

 9.990 FT

Ki támogat a programban? 

Domokos Kata vagyok, life, business és karriecoach. 2016 óta megoldásfókuszú szemlélettel támogatom  női ügyfeleimet abban, hogy megszabaduljanak azoktól a gátaktól, amelyek útjában állnak hogy végre telje sés felszabadult életet élhessenek. 

Ahol már találkozhattunk:

A program korábbi résztvevői mondták 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

Ha további kérdéseid vannak, írj a kata@domokoskata.hu e-mail címre 

MIT TÖRTÉNIK JELENTKEZÉS UTÁN?

Az általad megadott e-mail címre küldött visszaigazoló levélben megkapod a díjbekérőt, melyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudsz kiegyenlíteni. Ha nem kapsz levelet akkor kérlek, nézd meg a spam és a promóciós mappát is, hátha odakerül a levél. Ha nem kapod meg a visszaigazolást 1 órán belül, írj nekem a kata@domokoskata.hu e-mail címre.

HOGYAN TUDSZ FIZETNI?

Banki átutalással  vagy bankkártyával, a visszaigazoló, díjbekérő levélben megadott linkre kattintva az OTP SimplePay rendszerén keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

HOGYAN KAPOD MEG A LECKÉKET?

Fizetés után elküldöm a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol a program videóit megtalálod. Erre a felületre külön felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni. A program anyagait saját ütemedben dolgozhatod fel, nem kell senkire sem várnod.

MEDDIG LEHET JELENTKEZNI A KONZULTÁCIÓRA?

 A kedvezményes online konzultációra a program regisztrációt követő 30 napon belül tudsz jelentkezni! 

MEDDIG ÉRHETŐ EL A PROGRAM?

A program anyagaihoz korlátlan ideig hozzáférsz, nem jár le, nem szűnik meg a hozzáférésed. Így bármikor újra megnézheted a videós anyagokat. 

BIZTOS, HOGY TETSZENI FOG EZ NEKED?

Nincs kockázat. Ha a program indulásától számítva 3 napon belül jelzed, hogy nem tetszik a program, nem erre számítottál, akkor lehetőséged van kilépni és visszautalom a befizetett összeget.