fbpx

Rólam mondták

„Kata nagyon kedves, figyelmes, hamar sikerült bizalmamba fogadni őt. Kérdéseivel, építő jellegű észrevételeivel, megjegyzéseivel „felnyitotta a szemem”, hogyan tudok hatékonyabban gazdálkodni az időmmel, hogyan tudom felhasználni, javamra fordítani a rendelkezésemre álló erőforrásokat, hogy mindenre jusson időm és elégedetten feküdjek le este. Már az első alkalom után sokkal ügyesebben gazdálkodok az időmmel, letisztultabbak, tervezettebbek a napjaim, több „várólistás” tennivalót is sikerült elvégeznem és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Nagyon szépen köszönöm,  Kata!” 

Nagy Emese

„Ugye azt nagyjából mindenki tudja, hogy a life coaching egyfajta életvezetés… tükröt állítva Neked, hogy rájöjj hol akadtál el az életedben, és segítségével megtaláld a kiutadat… mindenkinek egy life coach kellene, ha kell akár receptre felírva… Kata személyében egy olyan traumát megélt embert ismertem meg, akinek ha ismered a történetét azt mondod: „Na ez az ember már mindent tud az életről”. Olyan tudás birtokában van, olyan veszteségeken ment keresztül, mégis olyannyira tele van életszeretettel és olyan pozitív gondolkodással rendelkezik, amiről azt gondolom irigylésre méltó, és hátborzongatóan hiteles….”

Juhász Nóra

 

„Katának egy coach klubon tartott online marketinges előadását hallottam először, ami nagyon tetszett és megfogott, hogy mennyire tudatosan felépítette a rendszerét. Így egyből ő jutott eszembe és hozzá fordultam, amikor online marketinggel kapcsolatos kérdéseim akadtak, amire ő készségesen és felkészülten reagált. Elég sok ötletem volt és Kata segített rávilágítani, hogy jobb, ha egy mederbe terelem a gondolataimat, egyet kiválasztok és erre fókuszálok és ehhez kaptam további feladatokat, hogy hogyan tudom ezt megtenni. Már az első beszélgetésünk alkalmával is kaptam kézzelfogható ötleteket.”

Beke Éva

„A konzultációnk teljesen feltöltött, világosabban látom, hogyan kezeljem könnyebben a hétköznapokat. Hogy, mennyire fontos, hogy boldog mama-boldog baba, csak így működik.
Szánjak időt a kikapcsolódásra. Nagyon szimpatikus Katában, hogy nem kioktat, hanem rávezet a saját megoldásomra.”

Molnár Viktorné Niki

„Katához anyaként a párkapcsolat-jövőtervezés kihívással, kérdéssel fordultam. Miután összefoglaltam a problémámat, ő odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Örülök a lehetőségnek és ajánlom mindenkinek, akinek „anyukás-csajos” kérdései, kihívásai merülnek fel, hogy Katával ötleteljen, mert meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”

Tarcsai Judit”

A beszélgetésünk alkalmával egy régóta cipelt problémámat boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személynek mesélni erről, aki hozzáértően tud segíteni. Nagyon hasznos volt számomra  és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak. Kata nyitott,  barátságos személyisége miatt pedig úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Most olyan jól jött ez az egész az életembe.”

K.né Borkuti Anna

„A csoportos online coaching kiváló lehetőség azon anyukák számára, akik nem tudnak részt venni a budapesti anyaklubokon. Kata személyisége, segíteni akarása a skype kameráján keresztül is elvarázsol. A legjobb az egészben a teljes rugalmasság, és hogy az ember a komfortzónáján belül ismerheti meg az asszertivitás rejtelmeit és nem utolsó sorban olyan anyukákat, akik hasonló szituációkkal küzdenek nap mint nap.”

Sipos-Madarász Annamária, a Békés Önérvényesítés Online coaching csoport egyik résztvevője

Nagyon jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen „csak” beszélgetett velem. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig „megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélgetni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni ?

Csergőffy Noémi

„Nagyon köszönöm a konzultációt! Hamar átláttad a helyzetet, lényegretörően, világosan fogalmazol, ami segít objektíven látni a problémát. Azt kaptam, amit vártam, jobban érzem magam, köszönöm! :)”

V. Kovács Mária

„…. Elkezdtem két aprónak tűnő dolgot alkalmazni, amiről beszéltünk: hogy egy napra csak pár dolgot tervezek be (de én inkább négyet-ötöt, mondjuk abban benne van a mosogatás is), és hogy elfogadom, hogy meg kell szakítani a feladatokat. Többet teszem karikás kendőbe is Lenkét, vagy a hátamra veszem házimunkához, és ezzel egyelőre elég jól haladok! Tök jó érzés. 🙂 Úgyhogy tényleg köszönöm…”

Farkas Ágnes

„Kata nagyon kedves, közvetlen, szuperül átlátja a dolgokat, remekül érzi hogyan kell rákérdezni az adott témára, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. És magára a helyzetre is szuper és egyben a legjobb meglátásai vannak, illetve hogyan tehetjük sokkal könnyebbé a monoton, nehéz napokat. Nagyon jó érzés volt vele beszélgetni, hatalmas lendületet és energiát adott már az első alkalom is. Anyukaként hatalmas segítség számomra egy ilyen lehetőség.  Még a napirend megírására sem volt időm nemrégen, de szerencsére Kata ebben is segített.  Nagyon köszönöm hogy rád találtam. Óriási szükségét éreztem és a legjobbat találtam meg (a legmegfelelőbb időben érkezett a segítség.) ilyen konzultáción minden nap örömmel részt vennék. KÖSZÖNÖM! Nagyon hálás vagyok!”

Lányi Nikolett

Mentés

Mentés

Mentés