fbpx

Megoldás-fókusszal a

kiegyensúlyozott anyaságért

 

30 napos online fókuszprogram elfoglalt édesanyáknak

 

 

 

Jól tudom, milyen nehéz sokak számára, hogy egy falatnyi időt lecsípjenek maguknak a napi mókuskerékben.

Hisz egy anya elsősorban mindig anya: gyermekének adja a legjobb falatokat, szívének összes szeretetével veszi körül, dacolva az alváshiány okozta testi fáradtsággal, újra és újra átvonszolja magát éjszaka a fogzási fájdalmaktól megébredő nyűgös gyermekéhez, hogy megnyugtassa.

Próbálja csitítani a testvérharcokat, lesi párja kedvét, azon agyal, mit főzzön vacsorára, de közben vasalni is kéne és hoppá, ott az a csekk, amit másnap lehet utoljára befizetni!

A helyzet fokozódik, amikor visszatér a munka világába és még több felé kell szakadnia!

 

 

Egy anyának ezer dolgokra kell egyszerre figyelnie és sokszor valahol elsikkad az az aprócska tény, hogy néha bizony Ő is elfárad, hogy néha bizony Ő is szusszanna egyet vagy örülne, ha átadhatna egy-két feladatot, intéznivalót valakinek.

Ezért született meg bennem a MEGOLDÁSFÓKUSSZAL A KIEGYENSÚLYOZOTT ANYASÁGÉRT program gondolata, hogy ezzel is támogassam azokat az édesanyákat, akik vágynak arra, hogy önmagukra, lelki  egyensúlyuk megteremtésére is fordíthassanak néha egy kis időt és ezért TENNI IS HAJLANDÓAK! 

A program célja, hogy egyensúlyba hozzuk életszerepeidet:  így  szó lesz a gyermekekkel való kapcsolatodról, a párkapcsolatodról, a háztartási teendőidről és persze RÓLAD.

30 napon át minden nap egy apró feladat ahhoz, hogy tudatos édesanyaként közelebb kerülj a vágyott egyensúlyhoz!

Mert az édesanyák törődnek gyermekeik lelkével. De ki törődik az édesanyák lelkével?

Remélem, hogy ez a program Neked is segíteni fog!

 

Mire számíts, ha elvégzed a programot?

🗸 több időd lesz a számodra fontos emberekre és a számodra fontos dolgokra, mert kialakítod a saját fontossági sorrended

🗸 jobban érzed magad anyaként a bőrödben, hiszen magaddal is foglalkozol

🗸 megtanulsz figyelni arra, hogy újratöltsd a lemerülő elemeket a napi gyerekzsivajban

🗸 más szemmel nézel a kisgyerekes időszakra, annak kihívásaira megtalálod a saját megoldásaidat

🗸 több erőd, energiád lesz a napi mókuskerékhez

Hogyan is működik a program?

 

A gyakorlatokat 30 napon át együtt végzed más édesanyákkal a a Balanced Life Club zárt csoportjában,

. Ez egy olyan támogató közeg, ahol egymást inspirálják a résztvevők, ide csak olyan édesanyák léphetnek be, akik elkötelezték magukat amellett, hogy kezükbe veszik életük irányítását, nem sopánkodnak a nehézségeik felett, hanem tudatos lépéseket a saját megoldásaik felé.

Tudom, hogy a legkevesebb ideje az édesanyáknak önmagukra van, ezért a gyakorlatokat úgy állítottam össze, hogy elég  napi 10 perc elvégzésükre!

A programra jelentkezés és a részvételi díj befizetése után küldöm a zárt csoport linkjét.

Bónuszok a programhoz

BÓNUSZ 1:  30 napos Balanced Life Club tagság (hozzáférés a videós gyakorlatokhoz, a videótárhoz, a mentoring videókhoz, a szakértői videókhoz, 4 online előadáshoz, a Női Egyensúly konferencia videós előadásaihoz, összesen 200+ tudásanyag, részvételi lehetőség az online klubtalálkozón) Tagsági díj egy hónapra a klubban: 6.990 Ft

BÓNUSZ 2: a program végén megkapod az összes gyakorlatot egy letölthető gyakorlatsor formájában, hogy bármikor újra elő tudd venni.  Értéke: 4.990 Ft

BÓNUSZ 3: a program ideje alatt 20 % kedvezménnyel vehetsz részt egyéni konzultáción, hogy folytassuk a megkezdett munkát, ha szeretnéd. A kedvezmény értéke: 3000 Ft   

BÓNUSZ 4: két alkalommal kérdezz-felelek mentoring videó a zárt csoportban, ahol élőben válaszolok a résztvevők kérdéseire. Értéke 30.000 Ft

 

A Bónuszokkal együtt a program összértéke több mint 44.980 Ft! 

RÉSZVÉTELI DÍJ A PROGRAMBAN: 6.990 Ft

A program indul: 2022. április 4. 

 

 

Ki támogat a programban? 

Domokos Kata vagyok, life,- business és karriercoachként megoldásfókuszú szemlélettel támogatom női ügyfeleimet 2016 óta.

A hozzám forduló édesanyáknak segítek megtalálni az egyensúlyt a zsúfolt mindennapokban, hogy teljes életet élhessenek család és munka mellett is. 

Ahol már találkozhattunk:

Visszajelzések olyan édesanyáktól, akik már elvégezték a program gyakorlatait: 

„Minden reggel kíváncsian vártam, hogy vajon mi lesz a következő. Kizökkentett a mindennapokból ès segített abban, hogy kicsit pozitívabban lássam a dolgokat. Az egy hónap alatt felismertem, hogy több időt kell magamra szánnom, mert akkor èrzem jól magam. Nem lehet örökkè a háztartásbeli ès a gyerek körüli teendőkön kattognom. Minden anyukának ajánlom a kihívást, aki nehezen boldogul otthon a kicsivel, aki magányos, aki egy kicsit belefáradt a mindennapokba, aki èpp negatívan látja a világot. Kata, köszönöm a tapasztalatokat! ”
Forgó Renáta

„Minden reggel vártam a feladatokat. Volt amire ráébresztett, volt amiben megerősített, hogy jól gondolom/csinálom.
Minden anyukának ajánlanám, mert még egy kiegyensúlyozott anyuka napjait is megszínesíti, egy fáradt,magányos,bizonytalan,
elkeseredett anyának pedig kötelezővé tenném! Újdonság volt a hétköznapokban. Mint egy mindennapos kis meglepi hatott az életemre ez a 30 nap!”
Tóth Mónika

„Már javában kávézom reggel 6-kor  és az elmúlt 30 napon közben megnéztem a feladatot.
Volt, amit azonnal megválaszoltam (volt, amit be tudtam építeni az aznapra, volt amihez sokat kellett gondokoznom, volt amit csak pár nappal később csináltam meg. Javaslom minden anyukának, aki nyitott arra, hogy más szemszögből is lássa a megváltozott életét, ne csak a pelenkázóasztal-konyha-nagyszülői okoskodások oldalról.”
Tarcsai Judit

LÉGY TE IS KIEGYENSÚLYOZOTT ÉDESANYA! 
JELENTKEZZ A PROGRAMRA, CSATLAKOZZ A ZÁRT CSOPORTHOZ, CSINÁLJUK EGYÜTT A FELADATOKAT 30 NAPON ÁT!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan lehet fizetni? 

 

A jelentkezés gombra kattintva a megrendelő űrlap oldalára jutsz. Adataidat kitöltve tudsz jelentkezni a programra. Ezt követően  bankkártyával, az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül tudod kifizetni a program díját. Sikeres fizetés után küldöm a zárt csoport linkjét és máris csatlakozhatsz a csoporthoz, ahol a program zajlik.  

Mi a program menete?

 

Március 21-ig csatlakozás, ismerkedés, a program bemelegítése.

Március 22- április 20. 30 napos fókuszprogram a kiegyensúlyozott anyaságért. 

Mi történik, ha vége a programnak?

 

Az április 20-ai héten elküldöm a gyakorlatsort elektronikus formában is.

A zárt csoportban a Kalauzok fülön továbbra is eléred a gyakorlatokat, így akár önállóan, akár csoportban szeretnéd később újra feldolgozni, bármikor megteheted.