Örömmel mutatom meg neked az új támogató klubomat elfoglalt anyáknak: ez az Idővarázs Klub.

MIÉRT HOZTAM LÉTRE AZ IDŐVARÁZS KLUBOT?

 • A legtöbb édesanya arra panaszkodik, hogy sosincs elég ideje…idovarazs
 • Hogy örökké csak tüzet olt, mert állandóan zsonglőrködnie kell, hova is kapjon…
 • Mert vagy tiszta a lakás, vagy elég minőségi időt tölt a gyermekével, de a kettő együtt valahogy nem megy…
 • Az egész napos mókuskerékben alig jut idejük a párjukra, énidőről pedig sokan még álmodni sem mernek.Te is ebben a cipőben jársz?Én azt mondom, élhetsz teljes életet anyaként is és lehet időd mindenkire és mindenre, aki és ami fontos számodra!HOGY HOGYAN? MEGMUTATOM AZ IDŐVARÁZS KLUBBAN! TOVÁBB A KLUBBA!

   

  MI IS AZ AZ IDŐVARÁZS KLUB?

  ➡ Az Idővarázs Klub, egy zárt Facebook csoport, ahova eddig csak a Gazdálkodj okosan az időddel! 66 idővarázs módszer anyáknak című könyv tulajdonosai csatlakozhattak.

   ➡ Együtt dolgozzuk fel a könyvet, letölthető anyagokat, tervezőket kapsz, kihívásokon, heti gyakorlatokon vehetsz részt, valamit kedvezményesen jelentkezhetsz egyéni konzultációra is.

   ➡ A Klub egy támogató közösség ahol a tagoktól és tőlem is kérdezhetsz.

  NÉZD MEG A RÉSZLETEKET, TOVÁBB AZ IDŐVARÁZS KLUBBA!

   

  VISSZAJELZÉSEK KLUBTAGOKTÓL 

  “Én nagyon örülök, hogy itt vagyok. Szeretem a kihívásokat, remélem még sok ilyen lesz. Igyekszem szokásokat kialakítani a saját életemben. Például kijelöltem úgynevezett munkasávokat a nap folyamán, amikor tanulok, dolgozom. (8-9, 14-15:30,21-22:30), ezenkívül bevezettem a napi minimum 15 perces foglalkozást a hobbimmal, ami nálam jelenleg egy gobelin varrása, ezenkívül a francia tanulást is elkezdtem szintén napi 20-30 percben. Amit most csinálok, elkezdtem kiírni excelbe az összes teendőmet, a hajmosáson keresztül az ablakmosásig, és beírom,hogy mik az állandó aktuális feladatok-.pl. felmosás- ehhez majd rendelek időpontot- pl. szerdán és vasárnap mosok hajat. Azokat a feladatokat, amiket nem csinálok mindennap, három részre osztom, prioritás szerint, tehát megnézem, hogy jelenleg mik a fő prioritású feladatok, és majd ez alapján végzem el a november havi beosztását. A tornát pedig hétfőn kezdtem el 10-20 percet tornázok mindennap. Én sokat tanulok a többiektől is, remélem majd egyszer személyesen is találkozhatok veletek.”
  Somogyi Zsófia
  idővarázs klubNekem nagyon jó, hogy van ez a csoport, és szükségem is van valami efféle háttérbázisra! Már ráléptem a “jó útra”, és bár elég kicsi babalépésekkel, de haladok, viszont ehhez nekem úgy látszik, kell a társak húzása-tolása, időnként az ellenőrzés, számonkérhetőség lehetősége… Jó, hogy lendületet tudunk adni egymásnak, a hárman párban kihívás nekem különösen bejött, legalábbis ami az egyik vállalásomat, az olvasást illeti (túl sokat meg nem érdemes bevállalni, ez az én tanulságom). Szívesen bevezetnék egy-két szokást még ilyen módon! 😉 Sokáig hitegettem magamat, hogy rendszer nélkül, tervezés nélkül is lehet élni, hiszen úgyis látjuk, mi a feladatunk – de rendszerint elúsztam a teendőimmel, vagy sok fölösleges kört tettem időt és energiát pocsékolva. Most már más véleményen vagyok, és dolgozok a saját rendszerem kialakításán (jobb későn, mint soha…😉), de ebben is jobb, ha van támogatás és húzóerő! Úgyhogy… mi lesz a következő kihívás?😉💪
  Kozári Katalin
  “Sziasztok, tetszik a csoport, tetszettek az eddigi kihívások is. Úgy érzem, nekem ez a módszer beválhat, hogy motiváltabb legyek és nekigyűrkőzzek a nehezebben haladó dolgoknak. Az önfegyelmem/akaraterőm még nem elég jó, ebben sok-sok fejlődést szeretnék még elérni, de határozottan jobb a helyzetem, mint pár hónapja.”
  Szarvasiné Urkon Gabriella
  Csatlakozz te is a klubhoz és alakíts ki jól működő időbeosztást gyerekek mellett is. Várunk szeretettel! Te is arra vágysz, hogy legyen mindenkire és mindenre időd a gyerekzsivajos napokon? Ha a válaszod igen, akkor köztünk a helyed. Tovább az Idővarázs Klubba. 

%d blogger ezt szereti: