fbpx

LÉGY TE IS KIEGYENSÚLYOZOTT ÉDESANYA!

Jól tudom, milyen nehéz sokak számára, hogy egy falatnyi időt lecsípjenek maguknak a napi mókuskerékben.

Hisz egy anya elsősorban mindig anya: gyermekének adja a legjobb falatokat, szívének összes szeretetével veszi körül, dacolva az alváshiány okozta testi fáradtsággal, újra és újra átvonszolja magát éjszaka a fogzási fájdalmaktól megébredő nyűgös gyermekéhez, hogy megnyugtassa.

Próbálja csitítani a testvérharcokat, lesi párja kedvét, azon agyal, mit főzzön vacsorára, de közben vasalni is kéne és hoppá, ott az a csekk, amit másnap lehet utoljára befizetni!

Egy anyának ezer dolgokra kell egyszerre figyelnie és sokszor valahol elsikkad az az aprócska tény, hogy néha bizony Ő is elfárad, hogy néha bizony Ő is szusszanna egyet vagy örülne, ha átadhatna egy-két feladatot, intéznivalót valakinek.

Ezért született meg bennem az önfejlesztő gyakorlatsor gondolata, hogy ezzel is támogassam azokat az édesanyákat, akik vágynak arra, hogy önmagukra, lelki  egyensúlyuk megteremtésére is fordíthassanak néha egy kis időt. 

A feladatok célja, hogy egyensúlyba hozzuk életszerepeidet:  így a gyakorlatsorban lesz szó a gyermekekkel való kapcsolatodról, a párkapcsolatodról, a háztartási teendőidről és persze RÓLAD!

Minden nap egy apró feladat ahhoz, hogy közelebb kerülj a vágyott egyensúlyhoz!

Mert az édesanyák törődnek gyermekeik lelkével. De ki törődik az édesanyák lelkével? 

Remélem, hogy ez a gyakorlatsor Neked is segíteni fog!

Mire számíts, ha elvégzed a kihívást?

  • több időd lesz a számodra fontos emberekre és a számodra fontos dolgokra, mert kialakítod a saját fontossági sorrended
  • jobban érzed magad anyaként a bőrödben, hiszen magaddal is foglalkozol
  • megtanulsz figyelni arra, hogy újratöltsd a lemerülő elemeket a napi gyerekzsivajban
  • más szemmel nézel a kisgyerekes időszakra, annak kihívásaira megtalálod a saját megoldásaidat
  • több erőd, energiád lesz a napi mókuskerékhez

 

Hogyan is működik a 30 napos kihívás?

  • a gyakorlatokat egy PDF-fájlban kapod meg, melyet kitölthetsz elektronikusan is, ám ha jobban szeretsz kézzel írogatni, akkor ki is nyomtathatod!
  • a teljes dokumentum 73 oldal, tehát nem egy pár oldalas kis doksit töltesz le!
  • a kihívás 30 napon át tart, és egy jelölőnégyzetben jelezheted, ha teljesítetted a napi feladatokat.
  • az sem baj, ha nem tudsz minden feladatot aznap elvégezni, nem maradsz le semmiről, hiszen bármikor előveheted, fellapozhatod a gyakorlatsort.
  • ha kedved van, később egy nehezebb időszakban, amikor újra szükségét érzed, újra elvégezheted a kihívást, hisz a feladatsor a Tiéd!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A letölthető-kitölthető “30 napos kihívás a kiegyensúlyozott anyaságért-önfejlesztő gyakorlatok kisgyerekes anyukáknak”  ára

1.999 Ft

Néhány visszajelzés azoktól, akik már végigcsinálták a 30 napos kihívást:

"Minden reggel kíváncsian vártam, hogy vajon mi lesz a következő. Kizökkentett a mindennapokból ès segített abban, hogy kicsit pozitívabban lássam a dolgokat. Az egy hónap alatt felismertem, hogy több időt kell magamra szánnom, mert akkor èrzem jól magam. Nem lehet örökkè a háztartásbeli ès a gyerek körüli teendőkön kattognom. Minden anyukának ajánlom a kihívást, aki nehezen boldogul otthon a kicsivel, aki magányos, aki egy kicsit belefáradt a mindennapokba, aki èpp negatívan látja a világot. Kata, köszönöm a tapasztalatokat! "
Forgó Renáta
"Volt olyan kihívás, amit azonnal megválaszoltam, volt, amit be tudtam építeni aznapra, volt, amihez sokat kellett gondolkoznom és amit csak pár nappal később csináltam meg. Javaslom minden anyukának, aki nyitott arra, hogy más szemszögből is lássa a megváltozott életét, ne csak a pelenkázóasztal-konyha-nagyszülői okoskodások oldalról."
Tarcsai Judit
” Nagyon jól éreztem magam a kihívás alatt. Minden reggel vártam a feladatokat. Volt amire ráébresztett, volt amiben megerősített, hogy jól gondolom/csinálom. Legnehezebb számomra a kérj segítséget volt. Imádok adni, segíteni, de már az is gondot okoz néha, hogy a felajánlott segítséget elfogadjam, nem hogy még én kérjem Ezen dolgoznom kell! Minden anyukának ajánlanám, mert még egy kiegyensúlyozott anyuka napjait is megszínesíti Egy fáradt,magányos,bizonytalan, elkeseredett anyának pedig kötelezővé tenném Újdonság volt a hétköznapokban. Mint egy mindennapos kis meglepi hatott az életemre ez a 30 nap!"
Tóth Mónika

FIGYELEM, NINCS KOCKÁZAT!

Ha a kihívás megkezdésétől számított két héten belül úgy érzed, nem tetszik a gyakorlatsor, nem erre számítottál és ezt emailben jelzed felém, akkor visszafizetem számodra a kihívás árát!

Mentés

LÉGY TE IS KIEGYENSÚLYOZOTT ÉDESANYA, KÉRD MOST A GYAKORLATSORT!

Ha Magyarországról rendelsz, ezt az űrlapot töltsd ki kérlek!

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Település*
Irányítószám*
Telefonszám*

Ha külföldről rendelsz, ezt az űrlapot töltsd ki kérlek!

Az Európai Unió országaiból történő megrendelés esetén az adott ország ÁFA kulcsával terhelt e-számlát, egyéb külföldi címről történő megrendelés esetén alanyi adómentes e-számlát állítok ki. Kérlek add meg adataidat, hogy elküldhessem a díjbekérőt!

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Település*
Irányítószám*
Ország*
Telefonszám*

A Jelentkezéssel elfogadod az ÁSZF-et.

Jelentkezésed esetén egy Számlázz.hu által kiállított díjbekérőt fogsz kapni az általad megadott email címre. Bankkártyával vagy átutalással tudsz majd fizetni.

Ha véletlenül elakad a megrendelésed, mert pl. visszapattan a díjbekérő levél az e-mail címedről, akkor telefonon foglak keresni, ezért szükséges a telefonszámod megadása is.

Ha bankkártyával fizetsz:

Kattints a levélben “A számla kifizetéséhez kattintson ide” feliratra. A következő oldalon pedig a bankkártyával fizetésre. A rendszer átirányít az OTP simplepay oldalra, ahol biztonságosan megadhatod a bankkártyád adatait (az adatokat az OTP tárolja, látja, mi nem). Ha a kifizetem az összeget gombra kattintva befejezed a fizetést, kapsz egy újabb e-mailt a sikeres fizetésről, és egy másikat amiben benne lesz a számlád. Ezután küldöm el számodra a linket a gyakorlatsorhoz. 

Ha átutalással fizetsz:

Kattints a levélben “A számla kifizetéséhez kattintson ide” feliratra. A következő oldalon pedig a banki átutalással fizetésre. A rendszer átirányít az OTP simplepay oldalára, ahol ki tudod választani, melyik banknál van a bankszámlád. Belépve a bankod online felületére, át tudod utalni a kért összeget. Ha megérkezik a számlánkra a pénz (a befizetés napján vagy az azt következő első munkanap), aznap küldjük e-mailben a számlát és a gyakorlatsor letöltési linkjét.