fbpx

LÉGY TE IS KIEGYENSÚLYOZOTT ÉDESANYA!

Jól tudom, milyen nehéz sokak számára, hogy egy falatnyi időt lecsípjenek maguknak a napi mókuskerékben.

Hisz egy anya elsősorban mindig anya: gyermekének adja a legjobb falatokat, szívének összes szeretetével veszi körül, dacolva az alváshiány okozta testi fáradtsággal, újra és újra átvonszolja magát éjszaka a fogzási fájdalmaktól megébredő nyűgös gyermekéhez, hogy megnyugtassa.

Próbálja csitítani a testvérharcokat, lesi párja kedvét, azon agyal, mit főzzön vacsorára, de közben vasalni is kéne és hoppá, ott az a csekk, amit másnap lehet utoljára befizetni!

A helyzet fokozódik, amikor visszatér a munka világába és még több felé kell szakadnia!

Egy anyának ezer dolgokra kell egyszerre figyelnie és sokszor valahol elsikkad az az aprócska tény, hogy néha bizony Ő is elfárad, hogy néha bizony Ő is szusszanna egyet vagy örülne, ha átadhatna egy-két feladatot, intéznivalót valakinek. 

 

Ezért született meg bennem az önfejlesztő gyakorlatsor gondolata, hogy ezzel is támogassam azokat az édesanyákat, akik vágynak arra, hogy önmagukra, lelki  egyensúlyuk megteremtésére is fordíthassanak néha egy kis időt és ezért TENNI IS HAJLANDÓAK! 

A feladatok célja, hogy egyensúlyba hozzuk életszerepeidet:  így a gyakorlatsorban lesz szó a gyermekekkel való kapcsolatodról, a párkapcsolatodról, a háztartási teendőidről és persze RÓLAD.

Minden nap egy apró feladat ahhoz, hogy tudatos édesanyaként közelebb kerülj a vágyott egyensúlyhoz!

Mert az édesanyák törődnek gyermekeik lelkével. De ki törődik az édesanyák lelkével? 

Remélem, hogy ez a gyakorlatsor Neked is segíteni fog!

 

 

Mire számíts, ha elvégzed a gyakorlatokat?

🗸 több időd lesz a számodra fontos emberekre és a számodra fontos dolgokra, mert kialakítod a saját fontossági sorrended

🗸 jobban érzed magad anyaként a bőrödben, hiszen magaddal is foglalkozol

🗸 megtanulsz figyelni arra, hogy újratöltsd a lemerülő elemeket a napi gyerekzsivajban

🗸 más szemmel nézel a kisgyerekes időszakra, annak kihívásaira megtalálod a saját megoldásaidat

🗸 több erőd, energiád lesz a napi mókuskerékhez

 

 

Hogyan is működik a gyakorlatsor?

◻️ a gyakorlatokat egy PDF-fájlban kapod meg, melyet kitölthetsz elektronikusan is, ám ha jobban szeretsz kézzel írogatni, akkor ki is nyomtathatod!

◻️ a gyakorlatokat 30 napon át végzed, és egy jelölőnégyzetben jelezheted, ha teljesítetted a napi feladatokat.

◻️ az sem baj, ha nem tudsz minden feladatot aznap elvégezni, nem maradsz le semmiről, hiszen bármikor előveheted, fellapozhatod a gyakorlatsort.

◻️ ha kedved van, később egy nehezebb időszakban, amikor újra szükségét érzed, újra elvégezheted a gyakorlatokat, hisz a feladatsor a Tiéd!

A letölthető-kitölthető  önfejlesztő gyakorlatsor ára

4.990 Ft 

 

 

A megrendelés gombra kattintva a megrendelő űrlap oldalára jutsz. Adataidat kitöltve adhatod le a rendelést. Ezt követően  bankkártyával, az OTP SimplePay rendszerén keresztül tudod kifizetni a gyakorlatsort, melyet fizetés után mgkapsz és neki is vághatsz a gyakorlatoknak.  

 

Ki támogat a gyakorlatok elvégzésében? 

Domokos Kata vagyok, life, business és karriercoach, megoldásfókuszú szemlélettel támogatom az édesanyákat immár 2016 óta. A hozzám forduló édesanyáknak segítek megtalálni az egyensúlyt a gyerekzsivajos mindennapokban, hogy teljes életet élhessenek anyaként is. 

Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon segítem az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak.

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTUNK

Néhány visszajelzés olyan édesanyáktól, akik már elvégezték a gyakorlatokat: 

“Minden reggel kíváncsian vártam, hogy vajon mi lesz a következő. Kizökkentett a mindennapokból ès segített abban, hogy kicsit pozitívabban lássam a dolgokat. Az egy hónap alatt felismertem, hogy több időt kell magamra szánnom, mert akkor èrzem jól magam. Nem lehet örökkè a háztartásbeli ès a gyerek körüli teendőkön kattognom. Minden anyukának ajánlom a kihívást, aki nehezen boldogul otthon a kicsivel, aki magányos, aki egy kicsit belefáradt a mindennapokba, aki èpp negatívan látja a világot. Kata, köszönöm a tapasztalatokat! “

Forgó Renáta

“Minden reggel vártam a feladatokat. Volt amire ráébresztett, volt amiben megerősített, hogy jól gondolom/csinálom.
Minden anyukának ajánlanám, mert még egy kiegyensúlyozott anyuka napjait is megszínesíti, egy fáradt,magányos,bizonytalan,
elkeseredett anyának pedig kötelezővé tenném! Újdonság volt a hétköznapokban. Mint egy mindennapos kis meglepi hatott az életemre ez a 30 nap!”

Tóth Mónika

“Már javában kávézom reggel 6-kor  és az elmúlt 30 napon közben megnéztem a feladatot.
Volt, amit azonnal megválaszoltam (volt, amit be tudtam építeni az aznapra, volt amihez sokat kellett gondokoznom, volt amit csak pár nappal később csináltam meg. Javaslom minden anyukának, aki nyitott arra, hogy más szemszögből is lássa a megváltozott életét, ne csak a pelenkázóasztal-konyha-nagyszülői okoskodások oldalról.”

Tarcsai Judit

NINCS KOCKÁZAT! 

Ha nem vagy elégedett a gyakorlatsorral, nem tetszik vagy  nem erre számítottál és ezt a letöltéstől számított 3 napon belül jelzed a kata@domokoskata.hu e-mail-címen, visszautalom a gyakorlatsor árát!