fbpx

Szeretnél türelmes, kiegyensúlyozott anya lenni?

Tarts velem a

Lazulj anyu! stresszkezelés online kurzuson! 

videóleckék + hanganyagok+ letölthető segédanyagok+ KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG

Felemészt a napi mókuskerék? Sokat vagy egyedül a gyerekekkel?

Elfáradsz a nap végére, ilyenkor borul a bili és azokon töltöd ki a feszültséget, akik a legközelebb állnak hozzád: a szeretteiden?

Utána persze rád tör a bűntudat, a „milyen anya vagyok én”- érzés.

Talán már az éjszakázástól alapvetően kimerült, fáradt és frusztrált vagy.

Esetleg hajlamos vagy a gyermekes lét kihívásait (pl. dackorszak, testvérféltékenység) olykor túlreagálni?

Introvertált személyiségűként érzelmileg megterhelő számodra az egész napos pörgés, gyerekzsivaj, s hogy nem tudsz soha kikapcsolni, megállni, hogy megpihenj, feltöltődj saját ritmusodban?

Úgy érzed, hogy a napjaid egysíkúak, nehezen viseled a monotonitást, a bezártságot, fásulttá tesznek a folyamatos korlátozások, s mivel nem lehet kitörni ebből a helyzetből, egyre feszültebb vagy?

Maximalista típus vagy és/vagy megfelelési kényszerrel küzdesz?

Tudod jól, hogy mindent megteszel a családodért, mégis folyamatosan elégedetlen vagy magaddal és azt gondolod, hogy nem vagy elég jó édesanya, hogy nem vagy elég jó társ?

A kiégés jeleit látod magadon?

Tartasz attól, hogy a dühöddel, a kiabálással lelki sérüléseket okozol a gyermekednek vagy legalábbis mély nyomot hagy majd a kapcsolatotokon?

ÁLLÍTSD MEG EZT A ROMBOLÓ FOLYAMATOT!

HA

 • szeretnéd megőrizni a nyugalmadat a stresszes és dühítő helyzetekben is…

 • szeretnél jó példát mutatni gyermekeidnek…

 • szeretnéd visszanyerni a humorérzékedet, szeretnél lazább és rugalmasabb lenni…

 • szeretnél visszatalálni a mosolygós, pozitív énedhez…

 • szeretnéd megtaláld a módját, hogy visszatöltsd a lemerülő energiaraktáraidat…

 • szeretnéd felszabadultan élni az életedet, úgy, ahogy neked jó, s hogy ne akarj folyamatosan másoknak megfelelni…

 • szeretnél szakítani a kiabálós családi mintával és abból fakadó saját rossz szokásaiddal…

 • szeretnél megszabadulni a bűntudattól, ami egy-egy kiborulást követően menetrendszerűen rád tör…

 

AKKOR  EZ A TANFOLYAM NEKED VALÓ!

 

MIRE SZÁMÍTS, HA ELVÉGZED A KURZUST?

Z

könnyebben viseled a hétköznapok stresszes helyzeteit

Z

türelmesebb leszel gyermekeddel, pároddal

Z

empatikusabb hozzáállást sajátítasz el

Z

megőrzöd a hidegvéred az embert próbáló helyzetekben

Z

a problémák helyett a megoldásokra tudsz fókuszálni

Z

magabiztosabbnak, felszabadultabban érzed magad

 

MIT KAPSZ, HA JELENTKEZEL?

HOZZÁFÉRÉS A ZÁRT TANFOLYAMI OLDALHOZ 

Örökös hozzáférés – bármikor visszatérhetsz a kurzushoz, ha később ismételni szeretnél.

VIDEÓKURZUS+ HANGANYAGOK + LETÖLTHETŐ SEGÉDANYAGOK

Videóleckékkel és hanganyagokkal dolgozunk, így olyan, mintha ott lennék veled, nem egy olvasott szöveget kell feldolgoznod. A kurzus 8 modulból áll.

LEHETŐSÉG EGYÉNI KONZULTÁCIÓRA

Igény szerint személyes támogatásra is van lehetőség, akár a tanfolyam ideje alatt végig.

 

MIT TANULSZ A TANFOLYAMON?

Z

új szemléletet, hogy ne legyőzni akard mindenáron a stresszt, hanem megtanuld (helyén) kezelni

Z

megtanulod, hogyan azonosítsd és tudatosítsd a számodra kihívást jelentő élethelyzeteket

Z

olyan technikákat sajátítasz el, amelyek segítenek a feszültségoldásban

Z

dolgozunk azon, hogyan javítsd a kapcsolatodat, a kötődésedet szeretteiddel

Z

megtanulod, hogyan építsd bele a mindennapokba feszültségoldó technikákat, hogy valóban az életed részévé váljanak

Z

megtanulod, hogy mit tehetsz a megelőzéséért, hogy a napjaid nyugodtabban, stresszmentesebben teljenek

 

KIVEL TANULSZ A TANFOLYAMON?

Domokos Kata vagyok, life, business és karriercoach. 2016 óta támogatom megoldásfókuszú szemlélettel az édesanyákat abban, hogy megtalálják az egyensúlyt a mindennapok mókuskerekében és teljes életet élhessenek anyaként is.

Egyéni konzultáción segítem ügyfeleimet a gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak. Online közösségem a Balanced Life Club.

 

 

MENNYIBE KERÜL A TANFOLYAM? 

 

 • hozzáférés a zárt tanfolyami felülethez

 • videókurzus és hanganyagok (8 modul)

 • stresszteszt és letölthető segédanyagok

 • email-ben 3 alkalom kérdezési lehetőség regisztrációtól számított 30 napon belül

 • 20% kedvezmény egy 60 perces egyéni konzultációra (1 alkalom ára így 12.000 Ft)

 

A TANFOLYAM ÁRA: 

24. 990 Ft helyett 21.990 Ft,

ha ezen az oldalon jelentkezel

 

 

+1 EXTRA AJÁNDÉK MODUL: a  hiszti kezelése a gyermekpszichológia szemlélete szerint

 

 

                  Bojti Andrea klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus, 

         a Gyermekpszichológus BLOG szerzőjének előadása

 

 

 

 

KORÁBBI RÉSZTVEVŐK MONDTÁK

Szeretnék lazább és jobb szülő, feleség, ember lenni, aki el tud engedni bizonyos dolgokat. A tanfolyam sokat segített, most már úgy érzem, hogy az öngondoskodás a saját elhatározásomon múlik. Ha szeretnék, minden nap tudok töltődni valamilyen formában. Kell is, mert a folyamatos, másokról való gondoskodásban estére elfáradok. A tanfolyamnak köszönhetően próbálok minden nap valamilyen számomra örömet okozó tevékenységet végezni (pl. alvásidőben).  Jobban kezelem a kislányom dackorszakos próbálkozásait, megnyilvánulásait. Kevesebb alkalommal veszítem el a kontrollt és emelem fel a hangom. 
Hidegh Rita

Azért jelentkeztem, mert kezdtem úgy érezni, hogy házi sárkány lettem. Folyton fegyelmeztem a gyerekeket, tőket, dühös leszek, ha nem fogadtak szót; azzal együtt, hogy tudtam, hogy ez nem visz előre. ….

A tanfolyam nagyon tetszett, és érlelődnek bennem a gyakorlatok. Egyszerű, logikus „gyökérkezelés” az egész, ami mindenkinek megy, és így ténylegesen megoldást nyújthat. Jó a rugalmasság is, amit a Skype-os konzultáció biztosít.

Görgényi Orsolya

Szerettem ezt a tanfolyamot, segített összefogni a gondolataimat, érzéseimet, másképp láttam, látom magam általa. Könnyebb tisztázni a bennem zajló folyamatokat amikor hátrébb lépek (használom a szemüvegeket, és a nyugi technikákat). Úgy érzem segítettél vissza találni a középpontomhoz, s jó úton vagyok egy teljes értékű heti rend, egy rugalmas rendszer felé. Köszönöm!

Lédeczi Kata

Nekem nagyon tetszik ez a tanfolyam. A legjobb benne, hogy különböző síkokon keresztül járja körbe a témát, mind mentális, mind testi oldalról. Szerintem belemélyedve, elvégezve a feladatokat, hatalmas felismerésekre jön rá az ember lánya a mélybe ásva. Nekem teljesen felismerhetővé tette, hogy rájöjjek hol a hiba nálam, mi az alapja a stressznek, dühnek, türelmetlenségnek. Mégpedig az alapszükségletek hiánya.Ha már itt gond van, akkor érthető lett nekem, hogy innen kell elindulni, mert addig próbálkozhatok én légzőgyakorlatokkal, egyéb testre ható gyakorlatokkal, pont ezért nem fognak hatni. Alulról kell kezdeni építkezni, hogy szintet tudjak lépni.

Urbán-Gácsi Mónika

Végigcsináltam a tanfolyamot, nagyon színvonalas volt, rengeteg hasznos tanácsot kaptam, praktikákat tanultam. Nekem a legjobban a dühkezelés modul tetszett, mert pontról pontra felismertem, hogyan szokott végbemenni ez a folyamat bennem. Persze ezt nagyon nehéz ilyenkor kívülről felismerni és leállítani. Szuper a tanfolyam és az egész honlap profin fölépített, látszik, hogy sok munkád van benne.

Kun Diána

Nagyon hatékonynak találtam a programot, sok mindent sikerült változtatnom a hatására, legfőképpen a hozzáállásomat a dolgokhoz. Az anyaggal maximálisan meg voltam elégedve amikor végigmentem a kurzuson. A legjobban a dühbe gurulás folyamatáról szóló rész tetszett, ezt többször is végig hallgattam. Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, határozottan pozitív lett az eredménye.

Sz. Lilla

A Lazulj anyu tanfolyamot könnyen érthetőnek, emészthetőnek és mindent felölelőnek találtam. Leginkább a dühkezelési rész tetszett benne, ezen a területen fejlődtem leginkább. Ajánlom a kurzust másoknak is! Lovas-Nagy Rita

Lovas-Nagy Rita

lazulj

Tanfolyami tudnivalók

Ha további kérdéseid vannak, írj a kata@domokoskata.hu e-mail címre 

MIT TÖRTÉNIK JELENTKEZÉS UTÁN?

Az általad megadott e-mail címre küldött visszaigazoló levélben megkapod a díjbekérőt, melyet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudsz kiegyenlíteni. Ha nem kapsz levelet akkor kérlek, nézd meg a spam és a promóciós mappát is, hátha odakerül a levél. Ha nem kapod meg a visszaigazolást 1 órán belül, írj nekem a kata@domokoskata.hu e-mail címre.

HOGYAN TUDSZ FIZETNI?

Banki átutalással  vagy bankkártyával, a visszaigazoló, díjbekérő levélben megadott linkre kattintva az OTP SimplePay rendszerén keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

HOGYAN KAPOD MEG A TANFOLYAMOKAT?

A tanfolyamok 2022. január 10-én indulnak, több tanfolyam választása esetén döntetsz úgy, hogy egyszerre szeretnéd megkapni a kurzusokat vagy az általad választott sorrendben dolgozhatod fel őket.

E-mailben kapod meg a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol a tanfolyami anyagokat találod (kivéve az Idővarázs Tanfolyamot, ahol e-mailben kapod a munkaanyagot). Erre a felületre külön felhasználónévvel és jelszóval tudsz belépni. A tanfolyami anyagokat saját ütemedben dolgozhatod fel, nem kell senkire sem várnod.

MEDDIG LEHET JELENTKEZNI A KONZULTÁCIÓRA?

 A kedvezményes skype konzultációra a tanfolyami regisztrációt követő 30 napon belül tudsz jelentkezni! 

MEDDIG ÉRHETŐ EL A TANFOLYAM?

A tanfolyam anyagaihoz korlátlan ideig hozzáférsz, nem jár le, nem szűnik meg a hozzáférésed, ha befizettél a kurzusra. Így bármikor újra megnézheted a videós anyagokat, meghallgathatod a hanganyagokat. 

AJÁNDÉKBA IS ADHATOM A TANFOLYAMOT?

Igen, ez esetben fizetés után e-mailben küldd el kérlek a megajándékozottad nevét és e-mail címét, így tudom neki aktiválni a kurzust. Ha több tanfolyamot választasz, dönthetsz úgy, hogy ajándékba és saját részre is választasz a csomagból, az ajándékozottad pedig december 24-én reggel e-mailben értesítem az ajándékról.  A részleteket ezen az e-mail címen tudjuk egyeztetni: kata@domokoskata.hu

BIZTOS, HOGY TETSZENI FOG EZ NEKED?

Nincs kockázat. Ha a tanfolyam indulásától számítva 3 napon belül jelzed, hogy nem tetszik a kurzus, nem erre számítottál, akkor lehetőséged van kilépni és visszautalom a befizetett összeget. Ha részt vettél a tanfolyamhoz kapcsolódóan egyéni konzultáción, annak díját leszámítva (15.000 Ft/alkalom) történik a visszafizetés.