fbpx

{MEGÚJULT}

IDŐVARÁZS TANFOLYAM

legyen időd az igazán fontos dolgokra! 

Jól hangzik? 

VÁGJUNK BELE!

A TANFOLYAMRA A JELENTKEZÉS ZÁRUL:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Most te is megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni az időddel, hogy mindaz, ami valóban fontos és értékes számodra, beleférjen a mindennapjaidba!

Tudnod kell, hogy az időzavar nem oldódik meg magától, ha nem teszel ellene.
Minél tovább halogatod, hogy kialakíts egy jól működő időbeosztást, annál inkább elúszol a teendőiddel és a határidőkkel.

A legtöbb ember, aki nem tervez-szervez tudatosan előre, igazából csak tűzoltást végez: oda kap, ahol már ég a ház.

Ezzel a hozzáállással az a baj, hogy nem oldja meg a valódi problémát, mindössze gyorssegélyt jelent egy-egy helyzetben, de nem biztosítja azt, hogy kiegyensúlyozottan, kiszámíthatóan teljenek a napok.

Ha időgazdálkodási nehézségeid vannak és nem találsz megoldást rá mielőbb, a helyzet csak súlyosbodhat.

Mert ha nem te osztod be az idődet, akkor az élet, a külvilág, a közvetlen környezeted majd megteszi helyetted és egyre csak nőnek a feladathegyek és elvárások körülötted! 

Meddig bírod még az időzavar okozta frusztráltságot, a folyamatos halogatást és az elmulasztott határidők miatti lelkiismeret-furdalást?

Hogy állsz a minőségi idővel a szeretteiddel? 

Hogy állsz a saját énidőddel?

Hogy állsz a munka-magánélet egyensúlyával? 

Ne várd meg, amíg teljesen összecsapnak a fejed felett a hullámok!

Én tudom, hogy elfoglalt nőként rengeteg kihívással találkozol nap mint nap, éppen ezért elemi fontosságú, hogy urrá legyél végre az időkezelési problémákon! 

 Szerezd meg most te is azt tudást, mellyel tervezhetővé,

kiszámíthatóvá válnak a napjaid! 

MIT NYÚJT AZ IDŐVARÁZS TANFOLYAM?

A 11 modulból álló  tanfolyamon  olyan témaköröket dolgozunk fel, amelyek segítenek neked a hatékony időgazdálkodás kialakításában.

Nem egy általános recept alapján, hanem rád, a te életedre szabva.

Amiről tanulni fogsz: 

🗸 prioritások kialakítása, hogy jusson időd a számodra valóban értékes és fontos személyekre és dolgokra

🗸 heti tervezés a gyakorlatban

🗸 értékes idő nyerése felesleges tevékenységek kiszűrésével 

🗸 új szokások bevezetése, és a szokások rögzülésének biztosítása

🗸 a tervezés-szervezés fontossága, szokásoddá alakítása

🗸 megoldás arra, hogy a „nem szeretem” és halogatott dolgaid is pipálva legyenek

🗸 bővíthető erőforrásaid feltérképezése

🗸 személyes hatékonyságod növelése

Ezt tanulod a 11 modulban: 

0. modul

Bevezetés

Miről is szól a tanfolyam és hogyan fogunk dolgozni? 

j

1. modul

Mi az igazán fontos? 

A prioritások, fontossági sorrend meghatározása

2. modul 

Átlagos hét

Tevékenység-naplón keresztül megnézzük a kiindulási helyzetet, mik az alapok amire építkezünk? 

K

3. modul 

Azonnali értékes idő

A jelenlegi rendszeredből kiszórjuk az időrablókat, hogy plusz időt nyerj

L

4. modul 

Valami új

Új szokások kialakítása, szokásrögzítés

5. modul

Tervezés

A tervezés rutinná alakítása, saját tervező módszered kialakítása

6. modul

Hej ráérünk arra még! 

Felvesszük a kesztyűt a halogatás ellen!

}

7. modul 

Ne pazarold az időt!

Hol folyik el az idő? Szembenézés az időrablókkal  

8. modul 

Bővíthető erőforrások feltérképezése

Segítség vagy együtt csináljuk? Kiszervezés, delegálás, hogyan lehet gyerek mellett is haladni

9. modul 

Személyes hatékonyság növelése

Finomhangolás a produktivitás javítása érdekében

10. modul 

Idővarázslás a gyakorlatban

A tanfolyam végén ránézünk a bevezetett változásokra és megnézzük, min kell még dolgoznod! 

A TANFOLYAM KÉT CSOMAGBAN ÉRHETŐ EL

ALAP CSOMAG – ezt ajánlom, ha egyedül szeretnéd feldolgozni a tananyagot

  • Hozzáférés a 11 modulnyi munkaanyaghoz, tevékenységnaplóhoz, tervezőkhöz 

  • Email-ben 3 alkalom kérdezési lehetőség a tanfolyam időtartama alatt

  • 20% kedvezmény egy 60 perces egyéni konzultációra (1 alkalom ára így 12.000 Ft)

PRO CSOMAG – ezt ajánlom, ha szeretnél egyéni segítséget tőlem a tanfolyamhoz

  • Hozzáférés a 11 modulnyi munkaanyaghoz, tevékenységnaplóhoz, tervezőkhöz 

  • Email-ben 3 alkalom kérdezési lehetőség a a tanfolyam időtartama alatt

  • 1 alkalom 60 perces egyéni online  konzultáció 

KIVEL TANULSZ A TANFOLYAMON?  

Domokos Kata vagyok, life, business és karriercoach, üzleti mentor. 2016 óta támogatom megoldásfókuszú szemlélettel női ügyfeleimet abban, hogy megtalálják az egyensúlyt a mindennapok mókuskerekében és teljes életet élhessenek család és munka mellett is.  Szívügyemnek tekintem, hogy ezen az úton segítsem a hozzám fordulókat:  online tanfolyamokon, előfizetői klubomban, egyéni konzultációk, csoportos workshopok és elóadások keretében támogatom a tudatos nőket abban, hogy elérjék a vágyott céljaikat és kiteljesedhessenek életükben. 

 

KORÁBBI RÉSZTVEVŐK VISSZAJELZÉSE A TANFOLYAMRÓL: 

Az idővarázs tanfolyam elvégzése sokat segített abban,hogy szervezettebb legyen a napom. Két kis gyerekkel van már egyfajta rendszerünk, amihez tartom magam, de én a halogatós típusú emberek közé tartozom. Ha valami nem sürgős,akkor nem csinálom meg azonnal, főleg, ha nemszeretem dologról van szó. A tanfolyam ráébresztett arra, hogy mennyi időrabló tevékenysséget is végzek, és hogy mennyivel jobb lenne, ha a nemszeretem feladatokat minál hamarabb elvégezném.

A gyakorlatoknak köszönhetően tudatosabban tervezem a napom, hetem, ami most különösen jól fog jönni, hiszen több munkám lesz, amit itthonról kell elvégeznem, amíg a gyerekek oviban vannak. 

Az idővarázs tanfolyam több időt varázsolt számomra. Bár nem mondom, hogy már nincs hova fejlődnöm, de szuper gyakorlatokat kaptam és egy olyan eszközt, amelyet most már bármikor elővehetek, ha elakadnék, vagy kicsúsznának a kezem közül a dolgok. Köszi Kata!!!!

Stáhly Nikolett

Azért vágtam bele a tanfolyamba, mert a kétéves kisfiam mellett sok minden mással is szeretnék foglalkozni: egyéni vállalkozás, blogírás, sport, énidő, stb. és úgy éreztem egyedül nem tudom ezeket belepréselni a nap 24 órájába.

Már másik tanfolyamot is végeztem a témában, de az korántsem volt olyan hatékony mint az Idővarázs. A leckék nagyon lényegretörőek voltak, egyaránt tartalmaztak azonnal hasznosítható trükköket, és hosszútávú segítséget is.

A tanfolyam végére sikerült megtalálnom a fejlesztendő ponjtaimat, és helyet találni az új terveimnek is.

A leghasznosabb a skype beszélgetés volt, amiben személyre szabottan kaptam tanácsot Katától.

A tanfolyamba fektetett idő úgy érzem többszörösen meg fog térülni.

Szarkáné Magdus Erna

„Pont a legjobbkor érkezett az idővarázs tanfolyam, nagyon sok megoldandó dolog volt az életemben. Magát az idővarázs tanfolyamot életmentő segítségnek gondolom ebben a rohanó világban egy mai anyukának. A munkaanyag tökéletesen rávezet minden olyan dologra, amin a hétköznapi élet során még csak el sem gondolkodik az ember.

Kata szuperül kidolgozta a tanfolyam tananyagát és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat és segédanyagokat. Sikerült végigcsinálnom a tanfolyam összes részét.A tanfolyam lebontása pont jó, így hogy hetente jöttek a „leckék” mindig volt időm kidolgozni az adott heti anyagot.

Az összes rész nagyon elnyerte a tetszésemet, ha egyet ki kellene választanom akkor az „A tevékenységnapló elkészítése” lecke lenne(bár alig tudok választani, mind szuper), mert nagyon sokat segített (nagyon régóta halogattam egy ilyen tervező elkészítését, de sosem volt rá időm, így Kata által hatalmas előrelépési segítséget kaptam – amit még egyszer nagyon szépen köszönök! :))

Szerintem a legjobban az „időrablók-kiiktatása” területen fejlődtem, ezzel volt az egyik legnagyobb problémám eddig. Az én időgazdálkodásomban még a gyerekekkel való összedolgozáson van még fejleszteni valóm, mind fizikai és lelki területen. Nekem így tökéletes a „munkaanyag” és a kidolgozása, ahogy van. Habozás nélkül ajánlanám másoknak is az idővarázs tanfolyamot. Még egyszer nagyon szépen köszönöm Kata a segítséged, nagyon hálás vagyok, és hogy megismertelek. Biztos vagyok benne hogy fogunk még együtt „dolgozni” 🙂 🙂

Lányi Nikolett

Az Idővarázs tanfolyam nagyon sokat segített a napjaim megszervezésében a 2,5 és a 3,5 és éves fiam mellett…ja, és az apukájukat se felejtsem el, akihez szintén logisztika kell.🙂

Minden napom egy káosz volt, s bár egy darabig mindent észben tartottam, s azt hittem, így is marad, általában mire hazaértem az óvodából simán kiment a fejemből, hogy aznap épp jön a védőnő, vagy elfogyott a pelenka itthon.

Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy mennyi mindent, s sokszor mennyi mindent kell EGYSZERRE észben tartani, prioritásokat meghatározni, szervezni, tervezni stb. (oviba indulás, vásárlás, főzés, takarítás, oviból hazahozni a nagyot, kérelmet írni a férjemnek, tárgyalni menni, óvodai ügyeket intézni, orvoshoz vinni a fiúkat, kis időt magamra is fordítani, szabadidő a férjemmel stb.).

Az IV-tanfolyam óta meg tudom tervezni a napom, sőt a hetemet, több idő jut magamra, s ezáltal mindenki boldogabb, nyugodtabb… Ahogy a rendrakásban, s a menütervezésben (vásárlásban), úgy az időm beosztásában is megtaláltam a nekem megfelelő, rám szabott módszereket.🙂

Köszönöm, Domokos Kata!

H. S. ÁGI

Az Idővarázs Tanfolyam nagyon hasznos volt számomra. A felépítése elgondolkodtató. Többször vissza kell térnem egy-egy témakörhöz hogy jobban átlássam és átdolgozzam az ott összegyűjtött információt magamról.

Olyan munkaanyagot kaptam, amire számítottam, egy gyakorlatias anyagot vártam és azt kaptam. Hogy melyik rész tetszett a legjobban? A ne pazarold az időd és az új napirend kialakítása.

Leginkább az alábbi területeken fejlődtem: szervezés, beosztás, átláthatóság.

És még egy dolgot szeretnék hozzátenni… a párom szerint is szervezettebb, tervezettebb, hatékonyabb lettem! Ő is látja a változást! Köszönöm szépen!

D. Erika

Köszönöm a tanfolyamot, azt kaptam, amire számítottam.  Épp most vagyunk túl egy konyha felújításon, ami alatt nagyon jól tudtam hasznosítani a tanultakat 🙂
A teendők megtervezése és leírása a kedvenc „feladatom”.
A „ne gondolkodj rajta, csak kezd el” módszert is bevezettem a mindennapjaimba 🙂
Az időrabló tevékenységekre (főleg facebook) fordított időn még csökkentenem kell és a váratlan helyzetek miatti „kiborulás és lefagyás” sem az igazi még, de dolgozom rajta 🙂 A tananyag megvan, biztos, hogy többször is át fogom még olvasni, hogy erőt nyerjek belőle! Még egyszer köszi!

Kribusz Veronika

Kedves Kata!
Színvonalas, tartalmas anyagot állítottál össze. Érdemes ezeket a tanácsokat megfogadni. Egy olyan világban élünk, ahol teljesen felborultak az értékrendek. Az értéktelenség helyett a valódi
értékeket célszerű választanunk. Üdvözlettel: Melinda🙂

Lőrincz Melinda

Szerintem egy nagyon jól összeállított munkaanyag. Átlátható, követhető, mindenképpen hasznosnak találom. Szeretnék gratulálni a munkádhoz, és örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon.

 

Rádóczy Katalin 

A feladatok egyszerűek voltak, de nagyon elgondolkodtatóak. A párhuzamos és időrabló tevékenységek átgondolása volt a legjobb, hiszen lehetőséget adott arra, hogy megfigyeljük hol megy el az értékes idő, illetve hogyan lehet optimalizálni a kötelező feladatokat.

Személy szerint megtanultam azt, hogy ne vállaljam túl magam, ne kezdjek bele egyszerre sok dologba, hanem inkább fókuszáljam a figyelmem és az energiám egy feladatra, amíg nem végeztem vele. Fejlődnöm még kell majd egy adott tevékenység időigényének megítélésében, de mivel később is elérhetőek a feladatok, így bármikor visszatérhetek, hogy bizonyos feladatokat újra megcsináljak.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi kifolynak a kezeiből a napok.

Szauter Zsófia

 

Szervezd Te is hatékonyabban idődet elfoglalt nőként család és munka mellett is!

Nincs több elúszás, nincs több elmulasztott határidő! Nincs több halogatás és időzavar!

FONTOS! MIVEL MINDEN TANFOLYAMI RÉSZTVEVŐNEK EGYÉNI KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK EZÉRT A TANFOLYAMI FÉRŐHELYEK SZÁMA LIMITÁLT, MAXIMUM 20 FŐVEL INDULUNK!)

A TANFOLYAM MENETE

Részletek a tanfolyamról

Ha további kérdéseid vannak, írj a kata@domokoskata.hu e-mail címre

MIT TÖRTÉNIK JELENTKEZÉS UTÁN?

A jelentkezés gombra kattintva a megrendelő űrlap oldalára jutsz. Adataidat kitöltve adhatod le a rendelést. Ezt követően  az OTP SimplePay rendszerén keresztül tudod kifizetni a tanfolyamot bankkártyával vagy banki átutalással.  

HOGYAN KAPOD MEG A LECKÉKET?

A tanfolyami anyag bevezetése február 12-én érkezik, ezt követően február 14-től kezdődően minden hétfőn megkapod az általad megadott e-mail címedre a tananyagot.  Az egyéni konzultációra a tanfolyam időtartama alatt tudsz jelentkezni, vagyis a tanfolyam indulásától számított 10 héten belül. 

MEDDIG ÉS HOL LEHET JELENTKEZNI?

A tanfolyamra ezen az oldalon tudsz jelentkezni, a jelentkezési határidő 2021. február 10!) Ha a tanfolyami férőhelyek elfogynak (20 fő) a jelentkezést korábban lezárom. 

 

BIZTOS, HOGY MENNI FOG EZ NEKED?

Nincs kockázat. Ha a tanfolyam indulásától számítva 3 napon belül jelzed, hogy nem tetszik a kurzus, nem erre számítottál, akkor lehetőséged van kilépni és visszautalom a befizetett összeget. Ha részt vettél a tanfolyamhoz kapcsolódóan egyéni konzultáción, annak díját leszámítva (15.000 Ft) történik a visszafizetés.