fbpx

HOGYAN TEREMTS IDŐT MINDARRA, AMI FONTOS? 

IDŐ A GYEREKEKRE

IDŐ A PÁRKAPCSOLATODRA

IDŐ ÖNMAGADRA

“Az első, kifejezetten anyáknak szóló, hatékony időgazdálkodást segítő könyv Magyarországon!”

 

A SZERZŐRŐL

Domokos Kata vagyok,  life, – business és karriercoach, 2016 óta támogatom megoldásfókuszú szemlélettel az édesanyákat abban, hogy megtalálják az egyensúlyt az életükben és teljes életet élhessenek anyaként is.  A Gazdálkodj okosan az időddel! című ebookot azért írtam, segítselek abban, hogy neked is sikerüljön jobban beosztani az idődet gyerekek mellett is!

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTUNK 

{

“Most értem a végére a könyvednek, először. Nagyon tetszik! Érthetően és lényegretörően fogalmazol, emiatt ùgy érzem igazi segìtség lesz nekem a mindennapokban. Ez a 66 mòdszer rengeteg, szinte a bőség zavara!  Ezért pàrszor ùjra kell olvasni a fejezeteket, hogy minél többet ki tudjak pròbálni közülük, és ezáltal tényleg sikerüljön a saját, egyedi rendszeremet kialakìtani, legalábbis a meglévőt javìtani, hatékonyabbá tenni, és a mindennapjaimat kicsit tudatosabban alakìtani.”
Fekete Zsuzsanna

MIRŐL SZÓL

A KÖNYV? 

Az ebookból 66 időgazdálkodási módszert tanulhatsz meg, ami neked is segít abban, hogy  jobban oszd be az idődet, hogy tervezettebbek-szervezettebbek legyenek a mindennapjaid!  

Nincs hosszas elméleti fejtegetés nincs felesleges rizsa, HISZEN AZ ELFOGLALT ANYÁKNAK NINCS IDEJÜK ILYESMIRE, NEM IGAZ? 

 Amit a könyvben találsz az színtiszta gyakorlat, “állj neki és csináld” módszerek, amelyeket akár most azonnal bevethetsz. Ez vár rád, készülj fel!  

 

NAPINDÍTÓK

7 technika bevezetésül, hogy mit tehetsz azért, hogy jól induljon a napod.

j

TERVEZÉS

8 tervező módszer arra, hogy kiszámíthatóbb, átláthatóbb időbeosztást alakíts ki. 

IDŐNYERŐK

8 mód, hogy azonnal értékes időhöz juss. Ha nem tudsz több időt varázsolni, nézzük meg, miből, hogyan lehet faragni!

L

HATÉKONYSÁG-NÖVELÉS

8 lépés, hogy produktívabb légy és jobban kihasználd a rendelkezésedre álló időt.

OTTHON-SZERVEZÉS

8 technika, hogy szervezettebb legyen az otthonod, a háztartásod.

I

HALOGATÁS LEKÜZDÉSE

9 technika, hogy ne halogass tovább! Notórius halogatók kedvenc fejezete.   

R

NEMSZERETEM FELADATOK

9 módszer, hogy mielőbb túljuss a nemszeretem feladataidon is.  

KLASSZIKUSOK

9  klasszikus időmenedzsment módszer kifejezetten anyukákra szabva.

🔆 AJÁNDÉK BÓNUSZOK A KÖNYVHÖZ 🔆

LETÖLTHETŐ AJÁNDÉK TERVEZŐK,

hogy könnyebben menedzseld a mindennapokat (értéke 990 Ft)

                – napi tervező

           – teendő lista

           – heti tervező

           – heti menüterv

           – heti edzésterv

           – bakancslista

           – mi az igazán fontos?

AJÁNDÉK 10 RÉSZES E-MAIL SOROZAT, ha feliratkozol a hírlevélre is

hogy megtanuld kézben tartani az idődet a család, az otthoni teendők és munka mellett is (értéke 1990 Ft)

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

 “A könyvet végigolvasva rengeteg inspiráló tippet találtam, ami segíthet jobbá tenni a hetköznapjainkat. Most már jöhet a próbaszemezgetés, hogy a gyakorlatban is kipróbáljam a módszereket. Igazán hiánypótló ez a könyv az időmenedzsment témájában.

Gácsi Mónika

“A könyved hangvétele nagyon tetszik, szinte a szívemhez szól és ha olvasom úgy érzem, mintha a legjobb barátnőmmel beszélgetnénk meghitten.

Hála az első pár oldalnak máris emberből érezhetem magam, nem érzek erős késztetést arra, hogy én legyek a szuperfeleség és az a szuperanya, aki  mindig mosolyog, hiszen sohasem fáradt, éhes vagy kedvtelen

Braxatoris Anita

 “A könyvben tetszik, hogy az idővarázslás színes tárháza megtalálható és egy alapot ad a saját stratégiám kialakításához. Lehet belőle szemezgetni, próbálgatni és személyre szabni a különböző módszereket. Tény, hogy ez a könyv is akkor használ, ha alkalmazzuk is a leírtakat. A könyv nélkül viszont fogalmam sem volt, hogyan álljak neki időt varázsolni!”

Gyalog Hortenzia

Nagyon tetszik a könyved! Lényegretörő, logikus a felépítése, tele szuper ötletekkel. A hangvétele is nagyon tetszik, változtatásra sarkall, erőt merítek belőle. Alig tudom abbahagyni az olvasást. 🙂
Köszönöm

Oraja Dorottya

HOGYAN TUDSZ RENDELNI?

A megrendelés gombra kattintva a megrendelő űrlap oldalára jutsz. Adataidat kitöltve adhatod le a rendelést. Ezt követően  bankkártyával, az OTP SimplePay rendszerén keresztül tudod kifizetni a könyvet. 

A könyvet elektronikus formában olvashatod el (PDF).

Sikeres fizetés után küldöm a letöltési linket és már olvashatod is a 66 idővarázs módszert!  

“Köszönöm, hogy így összeszedted a könyvben az információkat, írtál példákat és több szempontból közelítetted meg a témát.
Néhány dolgot még alakítanom kell, sokkal több dolgot pedig magamban lerendezni. A könyv olvasása során jöttem rá, hogy mennyi lelki tényezője van az időbeosztásnak is, most úgy érzem, először ezen kell dolgoznom.”

Rudolf Dóra