fbpx

Zárjuk együtt a 2021-es évet!

– évértékelés elfoglalt anyáknak 

„Éld is meg az életedet, ne csak átrohanj rajta!”

 

Időpont: 2021. december 28. 13.30

Az előadás témája: 

🗸 Az előadáson a megoldásfókuszú coaching eszköztárából vett módszerekkel búcsúztatjuk az Óévet, vonjuk le tanulságainkat, tesszük le a batyuinkat és döntünk arról, mit is viszünk magunkkal 2022-be!

🗸 Interaktív előadásra készülj kérdezési lehetőséggel.

🗸 Neked csak papírt, tollat, egy meleg teát/kávét és egy bekuckózós hangulatot teremtő mécsest/illatgyertyát kell hoznod.

Várlak szeretettel!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! (az előadás linkjét e-mailben kapod meg.) 

Az előadás időpontja:

2021. december 28. 13.30 

h

AZ ELŐADÓRÓL: 

Domokos Kata vagyok, life,- business és karriercoach, 2016 óta támogatom megoldásfókuszú szemlélettel az édesanyákat abban, hogy megtalálják az egyensúlyt az életszerepeik között és ne kelljen választaniuk, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. Hiszen mind arra vágyunk, hogy teljes életet élhessünk anyaként is! Szívügyemnek tekintem, hogy ezen az úton segítsem a ahozzám forduló édesanyákat.

Online klubom a Balanced Life Club 2017 óta működik. Az elmúlt években 3 könyvet írtam, online tanfolyamokon, egyéni konzultációk keretében támogatom ügyfeleimet a gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak, hogy elérjék a vágyott egyensúlyt és kiteljesedhessenek anyaként is! 

 

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTUNK: 

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁSON

+ HA NEM TUDSZ ÉLŐBEN JÖNNI, NÉHÁNY NAPIG MEG TUDOD NÉZNI AZ ELŐADÁS FELVÉTELÉT!

 

Kérdésed van? Ide írhatsz: kata@domokoskata.hu