fbpx
balanced life club

workshop 

Évközepi újratervezés

és célállítás

 

 

➡ Szeretnél átlátni a pelenka- és vasalnivaló hegyeken?

➡ Szeretnéd azt érezni, hogy az életed nem csak az etetés-altatás-játék háromszögben mozog?

➡ Úgy érzed, néha másra is vágysz, mint az anya-szerep?

➡ Esetleg van is már konkrétan valami, amit visszahoznál régi életedből?

➡ Vagy a gyermekeddel otthon töltött idő alatt világosodtál meg és szeretnél elindulni egy új irányba?

➡ Ebben az évben készülsz visszatérni a munka világába?

➡ Dolgozó anyaként nem találod az egyensúlyt az életedben? 

 

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor gyere és tervezz velünk újra okosan, hogy valóban olyan célokat tűzz ki, amelyek

– reálisak,
– elérhetők,
– megvalósíthatók,
– és amelyekben kellően motivált vagy!

Ezeket az elemeket mind-mind megvizsgáljuk, de ennél még többet is ad ez a workshop! Ha úgy érzed, nem úgy alakult eddig a 2021-es éved, ahogy azt év elején megálmodtad, akkor tarts velünk és tervezzünk újra!

Nézzük meg, hol akadtál el, keressünk új utakat, megoldásokat, adj magadnak új löketet és motivációt. Ezen fogunk együtt dolgozni a kis létszámú műhelymunka keretében. 

 

Miről is szól az évközepi újratervezés workshop?

  • Nézzük meg, hol akadtál el, keressünk új utakat, megoldásokat. 

  • Adjunk terveidnek új löketet, hogy a lendület kitartson a nehéz napokon is egészen év végéig, vagy addig, amíg eltervezted, hogy megvalósítod egy-egy célod. 

  • Coaching eszközök bevonásával dolgozunk, több feladat is lesz, a tervezőket én biztosítom hozzá!

  • Felkészülhetsz a lehetséges buktatókra és feltérképezzük, Neked mi segíthet kikerülni a banánhéjat! Legyen szó magánéleti célokról,munkahelyi tervekről ezen a workshopon mindent körbejárunk!

  • Szó lesz arról is, hogyan tartsd fenn folyamatosan a motivációdat! Mert ugye a papíron maradt céloknak nincs sok értelme!

  • Mindezt pedig egy hasonszőrű anyukákból álló társaságban teheted, ahol a jókedv és a pozitív energianyerés garantált.

Gyere és tervezz velünk újra 2021-re!

Két óra csak önmagadra, zavartalanul… jól hangzik? Ritka alkalom, ugye? Használd ki a lehetőséget!

 

Ki vezeti ezt a workshopot?

Domokos Kata,life, business és karriercoach coach vagyok, anyukákkal dolgozom nap mint nap és abban segítek nekik, hogy teljes életet élhessenek anyaként is!

Hiszek abban hogy az anya a család motorja, aki éppen ezért nem helyezheti magát a sor végére! Támogatom az anyukákat abban, hogy megteremtsék az egyensúlyt a gyerekzsivajos mindennapokban és hogy ráleljenek az ehhez vezető saját, egyéni megoldásaikra legyen szó magánéleti vagy karrier kérdésekről!

 

 

Korábbi résztvevők visszajelzései:

évközepi újratervezés“Nem állítom, hogy „egyedül nem megy…”, de az biztos, hogy jobban megy, ha van húzóerő és társak! Inspiráló és lelkesítő volt a közös munka, két óra alatt úgy érzem, közelebb jutottam a céljaim megvalósításának lehetőségéhez, mint előtte két hónap alatt – ami előtte csak tervezgetés és ábrándozás volt, az most újra konkrét formát öltött, világossá váltak a lépések, és a workshop végén úgy álltam fel, hogy gyerünk, csináljuk!Kozári Katalin

Lelkiismeretesen terveztem év elején, és még februárban sikerült is szem előtt tartani miket szeretnék idén, de végül március környékén elfelejtettem tudatosan tenni a célokért. A Workshop lehetőséget adott arra, hogy új lendületet vegyek és ne csak arra koncentráljak mi az ami eddig nem sikerült. Nagyon jó volt csapatban dolgozni, eszembe jutottak a többiek által elmondottak alapján új ötletek, lehetőségek. Csergőffy Noémi

„A workshop ráébresztett, hogy minden tervem, célom, amit kitűztem 2019-re folyamatban van és az egyes részcélok, részsikerek folyamatosan megvalósulnak egymás után. Vagyis a lényeg, hogy váltsak szemléletet és ne csak azt lássam, hogy mennyi minden van még hátra, mi nem valósult még meg, hanem lássam meg az eddig elérteket, amikből igenis van bőven, amire igenis büszke lehetek. Ezáltal pedig legyek büszke magamra is.
Plusz nagyon jó volt ezt így csoportban végigcsinálni, mert nagyon inspiráltak a többiek is a saját céljaikkal, megvalósítási stratégiáikkal, sok ötletet kaptam ezáltal is. Valamint arra is rájöttem a workshop alatt, hogy nem jutalmazom meg magam, csak becsmérlem magam és ezen is változtatnom kell. Egy nagyobb jutalmat ki is tűztem magamnak, amire eddig még nem volt példa.”
Gácsi Mónika

 

évközepi úratervezés

Az évközepi újratervezés workshop helyszíne:

A járványhelyzetre tekintettel ezúttal online tartjuk a workshopot (Skype videóhívás)

 

Időpont:

2021. június 4. péntek 13.30-15.30 óra

 

Mennyibe kerül a workshop?

A kétórás workshop részvételi díja 4.990 Ft/fő, melyet jelentkezés után előreutalással tudsz fizetni biztosítva ezzel a helyedet a workshopon.  Balanced Life Club tagoknak 3.990 Ft részvételi díj!

 

Mit kapsz ezért az árért?

➡ 2 óra fókuszált figyelmet a saját céljaidra, terveidre.
➡ Coaching eszközökkel vizsgáljuk meg ezeket a terveket és célokat, mert fontos, hogy ne csak légvárakat építs.
➡ Letölthető munkaanyagal dolgozunk.
➡ Löketet kapsz az újratervezéshez és ehhez meghallgathatod mások ötleteit is, együtt brainstormingolhatunk.

A program előzetes regisztrációhoz és befizetéshez kötött és minimum 5 fő jelentkezése esetén indítjuk el! Maximális létszám: 7 fő.

Jelentkezési és befizetési határidő: június 3. 

Jelentkezés e-mailben: kata@domokoskata.hu (Kérlek a számlázási adataidat is írd meg, hogy ki tudjam állítani a díjbekérőt