fbpx

hello 2020 ÉVINDÍTÓ TERVEZŐ ÉS CÉLÁLLÍTÓ WORKSHOP

 

Szeretnéd azt érezni, hogy az életed nem csak az etetés-altatás-játék háromszögben mozog?

Szeretnél átlátni a pelenka- és vasalnivaló hegyeken? 

Úgy érzed, néha másra is vágysz, mint az anya-szerep?

Esetleg van is már konkrétan valami, amit visszahoznál régi életedből?

Vagy a gyermekeddel otthon töltött idő alatt világosodtál meg és szeretnél elindulni egy új irányba? 

Ebben az évben készülsz visszatérni a munka világába?

Szeretnéd munka mellett is egyensúlyban tartani a napokat? 

Gyere és tervezd velünk együtt a 2020-as évedet!

Miről is szól ez a workshop?

 

TERVEzÉS EGYÜTT!

 

Coaching eszközök bevonásával dolgozunk, több feladat is lesz, pl. saját tervezőben dolgozol, a sablont mi adjuk hozzá!

Elkészíted a bakancslistádat is, mert az anyaságon túl is van ám élet!

KÖZÖS MŰHELYMUNKA

Felkészülhetsz a lehetséges buktatókra és feltérképezzük, Neked mi segíthet kikerülni a banánhéjat! 

Szó lesz arról is, hogyan tartsd fenn folyamatosan a motivációdat! Mert ugye a papíron maradt céloknak nincs sok értelme!

EGY CSAPAT

Mindezt pedig egy hasonszőrű anyukákból álló társaságban teheted, ahol a jókedv és a pozitív energianyerés garantált.  Megismerheted mások jó megoldásait, ötleteket merítszhetsz a közös gondolkodásból. 

korábbi résztvevők visszajelzései 

Alföldi-Böröcz Barbara

Jó volt olyan anyukákkal találkozni és dolgozni, akiknek hasonló problémái és inspirációi vannak. Kata a reális tervezéshez sok hasznos gyakrolati ötlettel látott el, melyek abszolút használhatóak a gyakorlatban.

 SCHLAKKER eDIT

Nagyon jól éreztem magam, jó volt a célok mellé időpontokat is tervezni. Az, hogy nem mindent egy csapásra kell megvalósítanom nagy terheket vett le a vállamról. 

Varga Marianna

 Nekem a leghasznosabb az volt, hogy lebontottuk negyedévre a terveket, így csak arra fókuszálok most. Így átláthaóbb, elmúlt a „pánikhangulatom”, amit eddig a túl sok terv okozott. 

Pelikán Szilvia

Nagyon tetszett az együtt tölött idő, leginkább a közös ötletelés. Fesztelen és vidám a hangulat. Úgy érzem a kész terveim segítei fognak abban, hogy elérjem a céljaimat.

 ittes-Virág veronika

Örülök, hogy ilyen jó volt a hangulat és mindenki biztonságban érezte magát ahhoz, hogy megnyíljon. A Brainstroming rész is nagyon tetszett és hogy egymásnak segítettünk. Nagyon kíváncsi vagyok, ki mire jut majd, amikor újra találkozunk.  

Horváth Zsuzsa

 Oldott hangulatú volt, sok ötletet kaptam. Jó pár dolgo letisztult, így remélem könnyebb lesz a terveimet a gyakorlatba átültetni.  

Kis-Kácsándi Brigitta laura

Nagyon jól éreztem magam, nem bántam meg, hogy jelentkeztem rá. Ami nekem leginkább építő hatású volt, hogy sikerült letisztáznom azt a sok feladatot ami mindig a fejemben gyűlt, és ezek megvalósításához ötleteket is kaptam. Ami szintén potitív, hogy mivel ide mindenki azért jön, hogy fejlődjön, így mindenki őszintén beszél az elakadásairól, esetleges gyengeségeiről, így nemcsak Katától, de még egymástól is tudtunk tanulni. Jó volt hasznosan, értelmes dologgal eltölteni a szabadidőmet (amiből nagyon kevés van). Köszönöm.

Hidegh Rita

 Én korábban nem voltam az a tervezős típus. Nekem ez teljesen új dolog volt. Most már látom, ez csak így tud működni: megfogalmazni a terveket, leírni és idősávokat kijelölni mellé. Nagyon hasznosnak találom, hogy a terveket leosztjuk idősávokra. Egyedül nem is tudnám hogyan fogjak hozzá pl. a rendszeres mozgás bevezetése projekthez. Tetszettek a kreatív feladatok, jó ötletnek tartom azt is, hogy legyen saját mottónk az adott évre. Nekem a TUDATOSSÁG. Ha tudatosan szervezem az életemet, a családi életünket; akkor jut magamra is énidő. Az énidőmben pedig azzal foglalkozhatok, ami engem feltölt. Összegezve számomra nagyon hasznos volt ez a célállító, évtervező workshop. Köszönöm a lehetőséget. 

ki vezeti a workshopot? 

Domokos Kata anyatöltő life és business coach vagyok. Háromgyermekes anyaként magam is tudom, milyen nehéz a napi mókuskerékben megőrizni a lelki egyensúlyunkat. Munkám során édesanyáknak segítek a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, mint pl. a hatékony időgazdálkodás megteremtése, a párkapcsolati kommunikáció javítása vagy épp a stresszkezelés.

 helyszín, időpont:

2020. január 11. szombat délután 15-18.00 között az Allee Starbucks kávézó különtermében

Cím: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.

 

A 3 órás workshop ára:

5.990 Ft

(online anyaklub tagoknak 4.990 Ft) 

A program előzetes regisztrációhoz és befizetéshez kötött és minimum 3 fő jelentkezése esetén indítjuk el! Maximális létszám: 8 fő.

 

    AMIT KAPSZ, HA VELÜNK TARTASZ

 

➡  3 óra fókuszált figyelmet a saját céljaidra, terveidre

➡  megoldásfókuszú szemléletet, 

➡  eszközöket a reális tervezéshez, hogy ne csak légvárakat építs

➡  nyomtatott munkaanyagokat

➡  löketet az induláshoz, mások jó tapaszatalatai és a közös brainstroming által 

kedvezmény a folytatáshoz…

Az év eleji tervező és célállító workshop résztvevői 10% kedvezménnyel vehetnek részt az évközepi újratervező workshopon (júniusban) és a decemberi évértékelő workshopon. Ha az év eleji tervező workshopon befizeted a júniusi workshop díját, akkor a decemberi évértékelésre a vendégem vagy! 🙂