Egyéni konzultáció

 

 

Egyéni konzultáció

 

A gyerekzsivaj anyacoaching egyéni konzultációját Neked ajánlom:

ha tökéletesen személyre szabott megoldást keresel,

ha nem szeretnéd másokkal, pl. egy csoportban megosztani a problémáidat,

ha kizárólagos figyelemre vágysz,

ha szeretnéd Te magad meghatározni a coaching alkalmak időpontját,

ha a saját ütemedben kívánsz haladni kitűzött célod felé.

 

Hogyan zajlik az egyéni konzultáció?

Jelentkezésed után egy adatlapot küldök neked, melyet visszaküldesz és én felkészülök az első beszélgetésre. Az előzetes felmérés célja, hogy tudjam, milyen jellegű problémával keresel meg, így ebben a témakörben készülök fel a beszélgetésre, ahhoz kapcsolódó feladatokat hozok.

Amennyiben belevágunk a közös munkába, úgy az általad megadott e-mail címre elküldöm a coaching folyamatáról, módszereiről szóló tájékoztatót és megkérlek, hogy ezt tanulmányozd át és úgy érkezz majd az első találkozónkra, hogy már tisztában vagy a coaching lényegi elemeivel. Természetesen kérdezhetsz is, ha valami nem világos. 🙂

A coaching alkalmak során meghatározzuk azt a központi problémát, amivel érkeztél, ezt követően segítek Neked feltárni, pontosan meghatározni az elérni kívánt célodat, majd az ahhoz vezető utat, és megkeressük a lehetséges alternatív utakat is. Veled utazom, folyamatosan támogatlak, gondolatébresztő kérdésekkel, fejlesztő gyakorlatokkal ösztönözlek és visszacsatolok. Ne feledd, a coachingnak nem az a lényege, hogy a múltbéli történéseken, a problémáidon, a nehézségeken rágódjunk, hanem az, hogy azokra megoldást találjunk!

Az egyes coaching alkalmak között esetenként házi feladatot is kapsz, hiszen az a cél, hogy haladjunk a céljaid felé és ezen bizony dolgozni kell. Neked kell dolgozni, de e-mailben a rendelkezésedre állok a coaching alkalmak között is

A coaching során haladási naplót vezetünk, hogy egyértelmű és nyomon követhető legyen, hogy honnan indultunk, hol tartunk és hova jutunk. Ez így korrekt és nyomon követhető mindkettőnk számára. Ebből következően pontosan annyi alkalommal fogunk beszélgetni, amennyire Neked szükséged van, és bármikor mondhatod, hogy nem szeretnéd tovább folytatni a coachingot. 

Ki vagyok én?

Dr. Domokos Katalin vagyok, life- és business coach. Kisgyermekes anyáknak segítek megtalálni az egyensúlyt az életükben, hogy teljes életet élhessenek anyaként is! 

Írásaimat megtalálod a Babanet portálon és szakértőként találkozhatsz velem a Szülők Lapján és az Anya csak 1 van oldalon is. 

Hány alkalomra lesz szükség?

A legtöbb esetben 3-4 találkozó elegendő, de a probléma összetettségétől függően ez lehet több és természetesen kevesebb alkalom is.

Mennyi ideig tart egy ülés?

Egy coaching ülés 60 perces. Két alkalom között általában 1-2 hét időközt szoktunk tartani, ezt megbeszéljük.

Hol tartjuk a találkozókat?

A konzultációra hétköznap délelőttönként 9-12 óra között személyesen vagy online kerülhet sor előzetesen egyeztetett időpontban.

A személyes konzultációt Budán a 11. vagy 12. kerületben vállalom, a részleteket a bejelentkezéskor megbeszéljük, mert több lehetőség közül választhatsz.

Online pedig Skype-on vagy Viberen tudunk beszélgetni.

Mennyibe kerül egy alkalom?

A 60 perces konzultáció ára life coaching esetében skype-on bruttó 10. 000 Ft, személyesen bruttó 12.000 Ft,  business coaching esetében skype-on bruttó  12. 000 Ft, személyesen bruttó 15.000 Ft. Az online konzultáció díját előre kell fizetni, személyes találkozó esetén a helyszínen. 

Rólam mondták…

„Kata nagyon kedves, figyelmes volt, hamar sikerült bizalmamba fogadni őt. Kérdéseivel, építő jellegű észrevételeivel, megjegyzéseivel “felnyitotta a szemem”, hogyan tudok hatékonyabban gazdálkodni az időmmel, hogyan tudom felhasználni, javamra fordítani a rendelkezésemre álló erőforrásokat, hogy mindenre jusson időm és elégedetten feküdjek le este. Már az első alkalom után sokkal ügyesebben gazdálkodok az időmmel, letisztultabbak, tervezettebbek a napjaim, több “várólistás” tennivalót is sikerült elvégeznem és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Nagyon szépen köszönöm,  Kata!”  N. Emese

“Ugye azt nagyjából mindenki tudja, hogy a life coaching egyfajta életvezetés… tükröt állítva Neked, hogy rájöjj hol akadtál el az életedben, és segítségével megtaláld a kiutadat… mindenkinek egy life coach kellene, ha kell akár receptre felírva… Kata, az anyacoach személyében pedig egy olyan traumát megélt embert ismertem meg, akinek ha ismered a történetét azt mondod: „Na ez az ember már mindent tud az életről”. Olyan tudás birtokában van, olyan veszteségeken ment keresztül, mégis olyannyira tele van életszeretettel és olyan pozitív gondolkodással rendelkezik, amiről azt gondolom irigylésre méltó, és hátborzongatóan hiteles…. J. Nóra”

“Nagyon köszönöm a konzultációt! Hamar átláttad a helyzetet, lényegre törően, világosan fogalmazol, ami segít objektíven látni a problémát. Azt kaptam, amit vártam, jobban érzem magam, köszönöm! 🙂 V. Mária”

“Nagyon jó volt végre beszélgetni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” beszélgetett velem. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig “megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélgetni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni ? Cs. Noémi”

 Tegyél egy lépést Te is a saját megoldásaid felé,

jelentkezz most konzultációra!

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Település*
Irányítószám*
Telefonszám, amin időpontot egyeztethetünk*


 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés