ANYATÖLTŐ PROGRAMOK

Az anyák törődnek a gyermekeikkel…

Az anyák törődnek a párjukkal…

Az anyák törődnek az otthonukkal…Az anyák törődnek a munkájukkal…

És az anyákkal ki törődik?

EZEK A 3 ALKALMAS MEGOLDÁSFÓKUSZÚ COACHING CSOMAGOK NEKED SZÓLNAK, RÓLAD SZÓLNAK!   

VÁLASZTHATÓ TÉMÁK 

 

év eleji tervező és célállító program

Tervezzünk együtt az új évre, bakancslistától az akciótervig. 

 

lazulj anyu program

Stresszkezelés, dühkezelés, konfliktuskezelés, új szemléletmód és lazító technikák. 

 

idővarázs program

Időbeosztás, időmenedzsment fejlesztése, hogy jusson időd mindenre és mindenkire ami és aki fontos számodra.  

békés önérvényesítés program

Tiszta (asszertív) kommunikáció fejlesztése a családi harmónia megteremtése érdekében.  

vissza a munkába program

Útkereső anyáknak, avagy élet a GYES után. Találjunk együtt választ a “mi leszek, ha nagy leszek?” kérdésre. 

 egyensúly program

Munka és magánélet egyensúlya dolgozó anyáknak: erőforrások kutatása, időmenedzsment, támogató hálózat megszervezése.

vágjunk bele együtt!

ki vagyok én?

Domokos Kata anyatöltő life és business coach vagyok. Édesanyáknak segítek megtalálni az egyensúlyt a gyerekzsivajos mindennapokban, hogy teljes életet élhessenek anyaként is. 

Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon támogatom az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak.

Mi történik pontosan a konzultáción?

A coaching alkalmak során meghatározzuk azt a központi problémát, elakadást, amivel érkeztél. Ezt követően segítek neked feltárni, pontosan meghatározni az elérni kívánt célodat, majd az ahhoz vezető utat és megkeressük a lehetséges alternatív utakat is. Veled utazom, folyamatosan támogatlak, gondolatébresztő kérdésekkel, fejlesztő gyakrolatokkal, tesztekkel ösztönözlek.  A coachingnak nem az a lényege, hogy a nehézségeiden rágódjunk, hanem az, hogy azokra megoldást találjunk.  Az egyes alkalmak között esetenként házi feladatot is kapsz, hiszen az a cél, hogy haladjunk a céljaid felé és ezen bizony dolgozni kell. A coaching során haladási naplót vezetek, hogy egyértelmű és nyomon követhető legyen, hogy honnan indultunk, hol tartunk és hova jutunk. Ez így korrekt és nyomon követhető mindkettőnk számára. 

A konzultáció részletei

3 alkalommal online vagy személyesen fogunk együtt dolgozni. Egy alkalom 60 perces. Online Skype-on vagy Messenger videóhíváson keresztül, személyesen Budán a Cosmic Latte Szalonirodában (1113, Budapest,  Bartók Béla út 79. félemelet 1.) fogunk találkozni. 

Mennyibe kerül a program?

A 3*60 perces coaching program ára online bruttó 36. 000 Ft, személyesen bruttó 45.000 Ft,  melyet az első konzultáció előtt tudsz fizetni bankkártyával vagy előre utalással.  A fizetés két részletben is lehetséges!

.

“Katával egy régóta cipelt problémámat boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személlyel beszélni erről, aki
hozzáértően tud segíteni. A közös munka hasznos volt számomra és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak.”

Borkuti Anna

rólam mondták

“Jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” rám figyelt. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni.”

Csergőffy Noémi

“Kata odaillő kérdésekkel és rávezetéssel kísérte a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”

Tarcsai Judit

további kérdésed van a programmal kapcsolatban? 

Kérdezz Email-en:

coaching@domokoskata.hu