coaching programok

3 ALKALMAS MEGOLDÁSFÓKUSZÚ COACHING CSOMAGOK

JANUÁRI BEJELENTKEZÉSSEL 3+1 ALKALOM AJÁNDÉK

VÁLASZTHATÓ TÉMÁK 

 

év eleji tervező és célállító program

Tervezzünk együtt az új évre, bakancslistától az akciótervig. 

 

lazulj anyu program

Stresszkezelés, dühkezelés, konfliktuskezelés, új szemléletmód és lazító technikák. 

 

idővarázs program

Időbeosztás, időmenedzsment fejlesztése, hogy jusson időd mindenre és mindenkire ami és aki fontos számodra.  

békés önérvényesítés program

Tiszta (asszertív) kommunikáció fejlesztése a családi harmónia megteremtése érdekében.  

vissza a munkába program

Útkereső anyáknak, avagy élet a GYES után. Találjunk együtt választ a “mi leszek, ha nagy leszek?” kérdésre. 

 business mentor program

Induló vállalkozásod esetén üzleti coaching – mentoring, fogom a kezed és együtt építjük vállalkozásodat.

vágjunk bele együtt!

ki vagyok én?

Domokos Kata life, business és karriercoach 2015 óta segítek édesanyáknak megtalálni az egyensúlyt a mindennapokban, hogy teljes életet élhessenek anyaként is. 

Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon támogatom az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak.

Mi történik pontosan a konzultáción?

A coaching alkalmak során meghatározzuk azt a központi problémát, elakadást, amivel érkeztél. Ezt követően segítek neked feltárni, pontosan meghatározni az elérni kívánt célodat, majd az ahhoz vezető utat és megkeressük a lehetséges alternatív utakat is. Veled utazom, folyamatosan támogatlak, gondolatébresztő kérdésekkel, fejlesztő gyakrolatokkal, tesztekkel ösztönözlek.  A coachingnak nem az a lényege, hogy a nehézségeiden rágódjunk, hanem az, hogy azokra megoldást találjunk.  Az egyes alkalmak között esetenként házi feladatot is kapsz, hiszen az a cél, hogy haladjunk a céljaid felé és ezen bizony dolgozni kell. A coaching során haladási naplót vezetek, hogy egyértelmű és nyomon követhető legyen, hogy honnan indultunk, hol tartunk és hova jutunk. Ez így korrekt és nyomon követhető mindkettőnk számára. 

A konzultáció részletei

3 alkalommal online  fogunk együtt dolgozni. Egy alkalom 60 perces. Skype-on vagy Messenger videóhíváson keresztül fogunk beszélni. 

Mennyibe kerül a program?

A 3*60 perces coaching program ára bruttó 45.000 Ft (Balanced Life Club tagoknak 36. 000 Ft) életvitel témákban, üzleti coaching bruttó 60. 000 Ft (48.000 Ft Balanced Life Club tagoknak),  melyet az első konzultáció előtt tudsz fizetni bankkártyával vagy előre utalással.  + 1 ajándék alkalom januári bejelentkezés esetén.

.

visszajelzések

Nagyon jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” beszélgetett velem. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig “megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni”
Csergőffy Noémi

“Kata nagyon kedves, közvetlen, szuperül átlátja a dolgokat, remekül érzi hogyan kell rákérdezni az adott témára, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. És magára a helyzetre is szuper és egyben a legjobb meglátásai vannak, illetve hogyan tehetjük sokkal könnyebbé a monoton, nehéz napokat. Nagyon jó érzés vele beszélni, hatalmas lendületet és energiát adott már az első alkalom is. Nagyon hálás vagyok!”
Lányi Nikolett

A konzultáció alkalmával egy régóta cipelt problémámat
boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személynek mesélni erről, aki hozzáértően tud segíteni. Nagyon hasznos volt számomra  és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak. Kata nyitott,  barátságos személyisége miatt pedig úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Most olyan jól jött ez az egész az életembe.”

Kné Borkuti Anna

“Katához anyaként a párkapcsolat-jövőtervezés kihívással, kérdéssel fordultam. Miután összefoglaltam a problémámat, ő odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Örülök a lehetőségnek és ajánlom mindenkinek, akinek “anyukás-csajos” kérdései, kihívásai merülnek fel, hogy Katával dolgozzon, mert meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”

Tarcsai Judit

további kérdésed van a programmal kapcsolatban? 

Kérdezz Email-en:

coaching@domokoskata.hu