ANYATÖLTŐ

COACHING

PROGRAMOK

Az anyák törődnek a gyermekeikkel…
Az anyák törődnek a párjukkal…
Az anyák törődnek az otthonukkal…
Az anyák törődnek a munkájukkal…

És az anyákkal ki törődik?

EZEK A PROGRAMOK

NEKED, RÓLAD SZÓLNAK!

MÁJUSBAN INDULÓ ANYATÖLTŐ PROGRAMOK

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:  MÁJUS 17.

SZABAD FÉRŐHELYEK SZÁMA: 10/10 FŐ

HELLO 2019!

Évközepi újratervező-célállító coaching program

3*60 perc személyesen (Budapest) vagy Skype-on igénybe vehető konzultáció

LAZULJ ANYU!

Stresszkezelés, dühkezelés, konfliktuskezelés

3*60 perc személyesen (Budapest)  vagy Skype-on igénybe vehető konzultáció

 

IDŐVARÁZS ANYÁKNAK!

Időbeosztás, időmenedzsment 

3*60 perc személyesen (Budapest) vagy Skype-on igénybe vehető konzultáció

VISSZA A MUNKÁBA

Útkereső anyáknak, avagy élet a GYES után

3*60 perc személyesen (Budapest) vagy Skype-on igénybe vehető konzultáció

EGYENSÚLY

Munka és magánélet egyensúlya már dolgozó anyáknak

 3*60 perc személyesen (Budapest) vagy Skype-on igénybe vehető konzultáció

EZT TUDD A PROGRAMRÓL

Mi is történik pontosan a konzultáción?

A coaching alkalmak során meghatározzuk azt a központi problémát, elakadást, amivel érkeztél. Ezt követően segítek neked feltárni, pontosan meghatározni az elérni kívánt célodat, majd az ahhoz vezető utat és megkeressük a lehetséges alternatív utakat is. Veled utazom, folyamatosan támogatlak, gondolatébresztő kérdésekkel, fejlesztő gyakrolatokkal, tesztekkel ösztönözlek.  A coachingnak nem az a lényege, hogy a nehézségeiden rágódjunk, hanem az, hogy azokra megoldást találjunk.  Az egyes alkalmak között esetenként ház feladatot is kapsz, hiszen az a cél, hogy haladjunk a céljaid felé és ezen bizony dolgozni kell. A coaching során haladási naplót vezetek, hogy egyértelmű és nymon követhető legyen, hogy honnan indultunk, hol tartunk és hova jutunk. Ez így korrekt és nyomon követhető mindkettőnk számára. 

Mennyi ideig tart egy ülés?

Egy coaching ülés 60 perces. Két alkalom között általában 1-2 hét időközt szoktunk tartani, ezt megbeszéljük.

 

Hol tartjuk a találkozókat?

Online Skype-on/Viberen/Messenger videóhíváson keresztül tudunk együtt dolgozni.

Személyesen a 1113 Budapest, Bartók Béla út 79. félemelet 1. szám alatt a Cosmic Latte Szalonirodában tudlak fogadni. 

 

Mennyibe kerül a program?

A 3*60 perces coaching program ára online bruttó 30. 000 Ft, személyesen bruttó 40.000 Ft melyet személyes konzultáció esetén első alkalommal a helyszínen kell fizetned készpénzben, az online konzultáció díját a konzultáció előtt tudod rendezni átutalással. A fizetés két részletben is lehetséges!

ANYÁK NAPI AJÁNDÉK + 1 alkalom ajándék , így 4*60 percet tudunk együtt dolgozni azonos árért! 

ISMERJ MEG

Domokos Kata anyatöltő life és business coach vagyok. Édesanyáknak segítek megtalálni az egyensúlyt a gyerekzsivajos mindennapokban, hogy teljes életet élhessenek anyaként is. 

Egyéni konzultáción és csoportos coaching alkalmakon támogatom az édesanyákat a kisgyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások, problémák megoldásában, valamint workshopokat szervezek anyukáknak.

Miért pont velem dolgozz?

 

  • Mert háromgyermekes  anyaként tudom, hogy milyen erőt próbáló élethelyzetek merülnek fel, milyen problémákkal küzdesz anyaként, így magas fokú empátiával állok a hozzám forduló anyukákhoz.

  • Mert nem csak elméletben olvastam arról, hogy mi az, hogy gyereknevelés, hogy mit szül a kialvatlanság, az én-idő hiánya, hogy mit jelent, ha nincs időd a párkapcsolatodra, ha gyerekek mellett próbálsz dolgozni, vállalkozást építeni!

  • Mert alaptermészetem szerint is a megoldásokra koncentrálok a problémák helyett és ezt képviselem a coaching során is.  

  • Mert life és business coachként kifejezetten az édesanyákkal foglalkozom, és tudom hogy mik azok a tipikus nehézségek, amikkel szembe kell nézned nap mint nap.

“Katával egy régóta cipelt problémámat boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személlyel beszélni erről, aki
hozzáértően tud segíteni. A közös munka hasznos volt számomra és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak.”

Borkuti Anna

RÓLAM MONDTÁK

“Jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” rám figyelt. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni.”

Csergőffy Noémi

“Kata odaillő kérdésekkel és rávezetéssel kísérte a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”

Tarcsai Judit