fbpx

Üzleti coaching 

gyerek mellett dolgozni

➡️ Szeretnéd megteremteni a munkád és magánéleted közötti egyensúlyt?  

➡️ Hatékony időbeosztást és feladatpriorizálást szeretnél kialaktíani a munkádban?  

➡️ A célkitűzésben, tervezésben, a feladatvégzés során a produktivitás fenntartásában kellene fejlődnöd?

➡️ Szeretnéd jobban viselni a munkahelyi stresszt és elkerülni a kiégést?

➡️ Munkahelyi kommunikációdat szeretnéd fejleszteni (konfliktuskezelés, problémamegoldás, együttműködés)?

 

JELENLEG NINCS KAPACITÁSOM ÚJ ÜGYFELEKRE, KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSEDET! 

Visszajelzések

Nagyon nagy segítség az a vezetőszál, amit adsz. Komplex segítséget kaptam tőled a gyakorlati megvalósításban, illetve abban, hogy végre struktúrában próbáljam meg nézni a tervezést.

Guidi-Farkas Lilla (Baby For You)

Személyre szabott, kidolgozott menetrendet, a mindennapokban alkalmazható stratégiai módszereket kaptam. Kitértünk olyan területekre is, amik a felmerülő félelmeim és gátjaim feloldásában is segítségemre lehetnek. Rendkívül hasznosnak találtam a programot.

Imre-Szabó Kata (Extrairoda.hu)

 

A munkában a célorientáltság, priorizálás, hatékonyabb feladatkezelés illetve magánéletben az egyensúly, tervezés, prioritások tisztázásával kapcsolatban kerestem meg Katát.

A konzultációk során Kata fókuszáltsága, a megoldás irányába való terelése nagyon hatékonyan segítettek abban, hogy az elakadásaimat feloldjuk.

Köszönöm a lényegretörő, empatikus, magas szakmai színvonalú segítséget!

Gy. Petra

a coaching módszerről

Tükröt tartok, melléd szegődöm az úton, kérdezlek, segítelek a változásokban.

Mert amikor úgy érzed, hogy életed bizonyos területén elakadtál, akkor nem biztos, hogy tudnak segíteni olyan emberek, akiket jól ismersz és akik jól ismernek téged. Sem a családtagok, sem a barátok nem bizonyulnak pártatlan szemlélőnek, ha egy problémás helyzet értékeléséről és megoldásáról esik szó. 

 

Jól jöhet ezért egy külső, pártatlan segítő, aki objektíven közelít hozzád és a problémához, aki segít felderíteni azokat a régi beidegződéseket, korlátokat és kétségeket, amelyek gátolnak abban, hogy továbblépj és megoldást találj egy számodra kihívást jelentő élethelyzetben. 

És az is lehet, hogy te már pontosan tudod és látod, merre szeretnél elindulni, mégis nehezen változtatsz a kialakult szokásaidon és a rutinjaidon.

 

 

hogyan zajlik a konzultáció?

Tudnod kell, hogy nem fogok neked tanácsokat adni és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. 

Közös munkánk során az a cél, hogy a rád – a saját életedre és családodra – szabott megoldást felszínre hozva segítselek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet. Azon fogunk dolgozni, hogy a magad módján alakítsd a saját életedet, úgy, ahogy neked jó.

hol tartjuk a találkozókat?

Online: Skype-on/Messenger vagy Viber videóhíváson keresztül az otthonodból kényelmesen.

MENNYIBE KERÜL A konzultáció?

A konzultáció díja 30.000 Ft/alkalom. Egy alkalom 60 perc.  

lemondási feltételek

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. 

időpontmódosítás

A konzultációk időpontjának módosítása a lefoglalt időponthoz képest 48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére.