Coaching édesanyáknak

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRARÓLAM

MI IS AZ A COACHING? 

EZT TUDD A CoachingRÓL…

A coaching egy személyes fejlesztő és segítő tevékenység, ahol személyes képességeidre és erősségeidre koncentrálva fejlesztjük azokat és elakadások, problémák esetén segítelek a továbbjutásban.

Kérdésekkel és coaching technikákkal hozzuk felszínre saját megoldásaidat vagy segítek kialakítani a megoldásokat.

A coaching folyamat során kapott házi feladatok is a kitűzött cél felé mozdítanak majd.

Mindez azt jelenti, hogy nem dolgozom helyetted, ha nem te magad aktív résztvevője vagy  a coachingnak, ezáltal pedig életed alakításának.

AMI NEM Coaching…

✖️ A coaching   nem foglalkozik múltbéli eseményekkel (illetőleg csak annyiban foglalkozik, amennyiben az a megoldások, célok megértéséhez szükséges).  A coaching a JELENRE és a JÖVŐRE fókuszál.

✖️ A coaching nem terápia – mert bár vannak pszichológiai alapjai –  a lelkileg egészséges embereknek segít, akik elakadtak életük útján, valamely problémával nem tudnak megbirkózni vagy túllendülni a számukra kedvezőtlen, zavaró élethelyzeten.

✖️ A coach nem tanácsadó, nem mondja meg, hogy adott helyzetben mit tegyen vagy mit ne tegyen az ügyfél.

Mely területeken tudok segíteni?

HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS

ÉLETSZEREPEK KÖZÖTT EGYENSÚLY MEGTEREMTÉSE

 

ÖNÉRTÉKELEÉS JAVÍTÁSA

STRESSZKEZELÉS, DÜHKEZELÉS

BÉKÉS ÖNÉRVÉNYESÍTÉS FEJLESZTÉSE

VÁLTOZÁSKEZELÉS

 

PÁRKAPCSOLATI KOMMUNIKÁCIÓ JAVÍTÁSA

ÉNKÉP, TESTKÉP ELFOGADÁSA

MIÉRT PONT ENGEM VÁLASSz?

➡ Mert többgyermekes  anyaként tudom, hogy milyen erőt próbáló élethelyzetek merülnek fel, milyen problémákkal küzdesz nap mint nap édesanyaként, így magas fokú empátiával állok a hozzám forduló anyukákhoz

:➡ Mert a folyamatosan épülő Facebook közösségünk jó alapot jelent ahhoz, hogy lássam, ezek a problémák bizony a legtöbb édesanyát érintik

➡ Mert alaptermészetem szerint is a megoldásokra koncentrálok a problémák helyett és ezt képviselem a coaching során is

➡ Mert kisgyermekek mellett tanulva, képezve magamat indítottam el sikeres vállalkozásomat és segítségedre lehetek, ha hasonlót tervezel

➡ Mert saját életemben sem kellett választanom az anyaság és a karrier között és megmutatom, hogyan csináld, hogy Neked se kelljen!

➡ Mert life és business coachként kifejezetten az édesanyákkal foglalkozom, az anyaságot érintő területekre fókuszálok munkám során.

“Katával egy régóta cipelt problémámat boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személlyel beszélni erről, aki
hozzáértően tud segíteni. A közös munka hasznos volt számomra és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak.”

Borkuti Anna

RÓLAM MONDTÁK

“Jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” rám figyelt. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni.”

Csergőffy Noémi

“Kata odaillő kérdésekkel és rávezetéssel kísérte a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”

Tarcsai Judit

hogyan segítek neked?
Tükröt tartok, melléd szegődöm az úton, kérdezlek, motivállak és inspirállak.

Mert amikor úgy érzed, hogy életed bizonyos területén elakadtál, akkor nem biztos, hogy tudnak segíteni olyan emberek, akiket jól ismersz és akik jól ismernek téged. Sem a családtagok, sem a barátok nem bizonyulnak pártatlan szemlélőnek, ha egy problémás helyzet értékeléséről és megoldásáról esik szó.

Jól jöhet ezért egy külső, pártatlan segítő, aki objektíven közelít hozzád és a problémához, aki segít felderíteni azokat a régi beidegződéseket, kétségeket, amelyek gátolnak abban, hogy továbblépj és megoldást találj egy számodra kihívással járó élethelyzetben.

Persze olyan eset is megesik, hogy te már pontosan tudod és  látod, merre szeretnél elindulni, mégis nehezen változtatsz a kialakult szokásaidon és a rutinjaidon.

Coachként nem adok neked tanácsod és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. Közös munkánk során a neked megfelelő megoldást felszínre hozva segítek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet.

Sőt, a coaching során elsajátított módszereket a későbbiekben is sikeresen tudod majd alkalmazni életed során. Ha egy nehézség vagy probléma merül fel egy másik életszakaszodban, akkor már tudni fogod, hogy hogyan old meg, milyen energiákat mozgósíthatsz, milyen eszközökhöz nyúlhatsz.

A coaching ezért nem csak a jelenben jó befektetés, hanem a jövőre nézve is!
hogyan zajlik a konzultáció?

Jelentkezésed során – a jelentkezési lap kitöltésekor – megkérdezlek, hogy milyen jellegű problémával, elakadással keresel meg. Így fel tudok készülni az első beszélgetésre. Az előzetes felmérés célja, hogy tudjam, coaching eszközökkel lehetséges-e dolgozni az adott témában (ha nem, más szakembert fogok ajánlani), amennyiben igen, ahhoz kapcsolódó feladatokat hozok majd. Így már az első alkalommal belevághatunk a közös munkába!

A coaching alkalmak során meghatározzuk azt a központi problémát, amivel érkeztél, ezt követően segítek neked feltárni, pontosan meghatározni az elérni kívánt célodat, majd az ahhoz vezető utat, és megkeressük a lehetséges alternatív utakat is. Veled utazom, folyamatosan támogatlak, gondolatébresztő kérdésekkel, fejlesztő gyakorlatokkal ösztönözlek és visszacsatolok. Ne feledd, a coachingnak nem az a lényege, hogy a múltbéli történéseken, a problémáidon, a nehézségeken rágódjunk, hanem az, hogy azokra megoldást találjunk!
Az egyes coaching alkalmak között esetenként házi feladatot is kapsz, hiszen az a cél, hogy haladjunk a céljaid felé és ezen bizony dolgozni kell. Neked kell dolgozni, de e-mailben a rendelkezésedre állok a coaching alkalmak között is.
A coaching során haladási naplót vezetünk, hogy egyértelmű és nyomon követhető legyen, hogy honnan indultunk, hol tartunk és hova jutunk. Ez így korrekt és nyomon követhető mindkettőnk számára. Ebből következően pontosan annyi alkalommal fogunk beszélgetni, amennyire neked szükséged van.

hány alkalomra lesz szükség?

A legtöbb esetben 3-4 találkozó elegendő, de a probléma összetettségétől függően ez lehet több és természetesen kevesebb alkalom is. Egy coaching ülés 60 perces. Két alkalom között általában 1-2 hét időközt szoktunk tartani, ezt megbeszéljük. 

hol tartjuk a találkozókat?

A konzultációra hétköznap délelőttönként 9-12 óra között kerülhet sor előzetesen egyeztetett időpontban.

A személyes konzultáció helyszíne Budán a COSMIC LATTE SZALONIRODA (1113, Budapest, Bartók Béla út 79. félemelet 1.)

Online Skype-on vagy Viberen tudunk beszélni.

MENNYIBE KERÜL A KONZULTÁCIÓ?

A konzultáció díja 10.000 Ft, melyet a konzultáció előtt átutalással vagy bankkártyával tudsz fizeti.