TELJES ÉLET ANYAKÉNT IS!

Nehezedre esik anyaként összeegyeztetni az életszerepeidet?

Örök dilemma, hogyan legyél egyszerre jó anya, szerető társ, dolgozó nő, gondos háziasszony és hogy jusson magadra is néma zavartalan időd?

Kerested a megoldást anyukás csoportokban, meghallgattad a barátnőid tanácsait és mégsem jutottál előbbre? 

Én segíthetek Neked!

Jelentkezz most a kedvezményes árú  TELJES ÉLET ANYAKÉNT- start konzultációra, mely abban segít, hogy azt a megoldást kutasd fel, ami a Te életedre, igényeidre szabva, a Te családodban működni fog! 

A konzultáció során megnézzük, milyen kihívásokkal küzdesz nap mint nap  és körbejárjuk:

 • * mi is a gátja a hatékony időgazdálkodásodnak, 
 • * milyen nehézségeket kell felszámolnod 
 • * mi is az első lépés ahhoz, hogy sikerrel járj

Tudom, hogy anyaként sokszor azt sem tudod, hova kapj, és sosincs időd arra, hogy végiggondold, pontosan hol is a hiba a gépezetben.. többnyire tűzoltást végzel csak, jól gondolom? 

Valamiért mégsem működik az, amit mások jószándékúan tanácsolnak, hiszen ez a Te életed, a saját élethelyzeteiddel, igényeiddel, elvárásaiddal, emberi kapcsolataiddal- az meg a másoké…

Neked azonban olyan megoldás kell, ami a Te kérdéseidre, kihívásaidra ad választ!

Adj most egy órát magadnak, hogy nyugodtan, elmélyülten, csak Rád és a kihívásaidra fókuszálva szembenézz a nehézségeiddel, átgondolj egy kihívásokkal járó, problémás élethelyzetet. 


Life és business coachként kifejezetten édesanyákkal foglalkozom, magam is három fiúgyermek anyukája vagyok, ezért pontosan tudom, milyen kihívásokkal küzdesz Te is anyaként nap mint nap. 

A start konzultáció során segítek Neked megtenni az első lépéseket ahhoz, hogy túljuss az időgazdálkodási nehéségeiden! 

Nem elemezzük hosszasan az életedet, nem húzzuk az időd, csak egy konkrét helyzettel foglalkozunk, méghozzá az időgazdálkodási nehézségeidel, hogy hogyan is szervezhetnéd jobban a napodat úgy, hogy mindenre és mindenkire legyen időd, aki és ami fontos számodra!

Szeretnél elindulni a változások útján? Jelentkezz most a START konzultációra!

A kedvezményes start konzultáció ára  4.990 Ft/60 perc

(A teljes árú konzultáció 8.000 Ft-ba kerül)

EZT TUDD A START KONZULTÁCIÓRÓL...

A coaching egy személyes fejlesztő és segítő tevékenység, a coach (edző) szóból ered, ám a life coach nem a testet “edzi”, hanem a coachee (ügyfél, kliens) személyes képességeire és erősségeire koncentrálva fejleszti azokat és elakadások, problémák esetén segíti a továbbjutásban.

A coaching   nem foglalkozik múltbéli eseményekkel (illetőleg csak annyiban foglalkozik, amennyiben az a megoldások, célok megértéséhez szükséges).  A coaching a JELENRE és a JÖVŐRE fókuszál.

A coaching nem terápiamert bár vannak pszichológiai alapjai –  a lelkileg egészséges embereknek segít, akik elakadtak életük útján, valamely problémával nem tudnak megbirkózni vagy túllendülni a számukra kedvezőtlen, zavaró élethelyzeten.

A coach nem tanácsadó, nem mondja meg, hogy adott helyzetben mit tegyen vagy mit ne tegyen az ügyfél.

Kérdésekkel és coaching technikákkal hozza felszínre az ügyfél saját megoldásait vagy segít kialakítani a megoldásokat.

A coaching azonban nem csupán beszélgetés, hanem szimulált szituációkon keresztül lehetővé teszi, hogy az ügyfél a kellemetlen helyzeteket begyakorolva élesben majd könnyebben boldoguljon és a coaching folyamat során kapott házi feladatok is a kitűzött cél felé mozdítják az ügyfelet.

Mindez azt jelenti, hogy az ügyél aktív résztvevője a coachingnak, ezáltal pedig élete alakításának

Amikor úgy érzed, hogy életed bizonyos területén elakadtál, akkor nem biztos, hogy tudnak segíteni olyan emberek, akiket jól ismersz és akik jól ismernek Téged. Sem a családtagok, sem a barátok nem bizonyulnak pártatlan szemlélőnek, ha egy problémás helyzet értékeléséről és megoldásáról esik szó.

Jól jöhet ezért egy külső, pártatlan segítő, aki objektíven közelít Hozzád és a problémához, aki segít felderíteni azokat a régi beidegződéseket, kétségeket, amelyek gátolnak abban, hogy továbblépj és megoldást találj egy számodra kihívással járó élethelyzetben.

Persze olyan eset is megesik, hogy Te már pontosan tudod és  látod, merre szeretnél elindulni, mégis nehezen változtatsz a kialakult szokásaidon és a rutinjaidon.

Coachként nem adok Neked tanácsod és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. Közös munkánk során a Neked megfelelő megoldást felszínre hozva segítek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet.

Sőt, a coaching során elsajátított módszereket a későbbiekben is sikeresen tudod majd alkalmazni életed során. Ha egy nehézség vagy probléma merül fel egy másik életszakaszodban, akkor már tudni fogod, hogy hogyan old meg, milyen energiákat mozgósíthatsz, milyen eszközökhöz nyúlhatsz.

A coaching ezért nem csak a jelenben jó befektetés, hanem a jövőre nézve is!

Dr. Domokos Katalin vagyok, jogász, life és business coach.

Rendszeres írok a Babanet portálra, ahol saját rovatom van  és szakértőként találkozhatsz velem a Szülők Lapján és az Anya csak 1 van oldalon is.

Munkám során kisgyerekes anyukáknak segítek abban, hogy szervezettebben-tervezettebbn élhessék meg a kisgyerekes időszakot és hogy teljes életet élhessenek anyaként is! 

 • Jelentkezésed során – a jelentkezési lap kitöltésekor – megkérdezlek, hogy milyen jellegű problémával, elakadással keresel meg. Így fel tudok készülni az első beszélgetésre. Az előzetes felmérés célja, hogy tudjam, coaching eszközökkel lehetséges-e dolgozni az adott témában (ha nem, más szakembert fogok ajánlani), amennyiben igen, ahhoz kapcsolódó feladatokat hozok majd. Így a beszélgetés során azonnal belevághatunk a közös munkába.
 • A konzultáció 60 perces és skype-on dolgozunk majd. 
 • A start konzutláció nem kötelez semmire, ám ha szeretnéd folytatni a közös munkát, természetesen folytatjuk! 

A start konzultáció ára 4990 Ft/60 perc. Ez egy skype-on igénybe vehető alkalom, melynek időpontját a fenti összeg előre utalását/kártyás fizetését követően egyeztetjük egymással. 

 • Mert négy (plusz két) gyermekes  anyaként tudom, hogy milyen erőt próbáló élethelyzetek merülnek fel, milyen problémákkal küzdesz nap mint nap kisgyermekes anyaként, így magas fokú empátiával állok a hozzám forduló anyukákhoz
 • Mert nem csak elméletben olvastam arról, hogy mi az, hogy gyereknevelés, hogy mit szül a kialvatlanság, az én-idő hiánya, hogy mit jelent, ha nincs időd a párkapcsolatodra, ha összefolynak a napok és folyton időzavarban szenvedsz, mindeközben pedig küzdesz a szülés utáni én- és testképeddel
 • Mert a folyamatosan épülő gyerekzsivaj közösség jó alapot jelent ahhoz, hogy lássam, ezek a problémák bizony a legtöbb édesanyát érintik
 • Mert én tudom, hogy a legnagyobb tragédia után is talpra lehet állni, ezért azt vallom, soha nem szabad feladni, mindig van miért tovább menni az úton (koraszülött, szívbeteg kislányom 10 hónaposan  a karjaimban halt meg… mégis itt vagyok és megyek tovább a saját utamon!)
 • Mert alaptermészetem szerint is a megoldásokra koncentrálok a problémák helyett és ezt képviselem a coaching során is
 • Mert life és business coachként kifejezetten az édesanyákkal foglalkozom, az anyaságot érintő területekre fókuszálok munkám során.
“A beszélgetésünk alkalmával egy régóta cipelt problémámat boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személynek mesélni erről, aki hozzáértően tud segíteni. Nagyon hasznos volt számomra és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak. Kata nyitott, barátságos személyisége miatt pedig úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Most olyan jól jött ez az egész az életembe.”
K.né Borkuti Anna
“Kata nagyon kedves, közvetlen, szuperül átlátja a dolgokat, remekül érzi hogyan kell rákérdezni az adott témára, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. És magára a helyzetre is szuper és egyben a legjobb meglátásai vannak, illetve hogyan tehetjük sokkal könnyebbé a monoton, nehéz napokat. Nagyon jó érzés volt vele beszélgetni, mintha egy kötetlen baráti beszélgetésen vettem volna részt, hatalmas lendületet és energiát adott már az első alkalom is. Anyukaként a gyerekzsivajos napok mellett hatalmas segítség számomra egy ilyen lehetőség Még a napirend megírására sem volt időm nemrégen, de szerencsére Kata ebben is segített."
T.né Lányi Nikolett
“Katához anyaként a párkapcsolat-jövőtervezés kihívással, kérdéssel fordultam. Miután összefoglaltam a problémámat, ő odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Örülök a lehetőségnek és ajánlom mindenkinek, akinek “anyukás-csajos” kérdései, kihívásai merülnek fel, hogy Katával ötleteljen, mert meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”
Tarcsai Judit
“Nagyon jó volt végre beszélgetni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” beszélgetett velem. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig “megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélgetni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni!”
Csergőffy NoÉMI

JELENTKEZEM A START KONZULTÁCIÓRA!

Név*
Email*
Telefonszám, amin időpontot egyeztethetünk*
Irányítószám*
Település*
Cím*
*A címedet a számlázáshoz szükséges megadnod. Jelentkezésed után díjbekérőt küldök az általad megadott e-mail címre, a konzultációra a befizetést követően kerül sor, az időpont egyeztetéssel keresni foglak a megadott elérhetőségeid egyikén.