IDŐVARÁZS START KONZULTÁCIÓ

Szeretnél szervezettebben-tervezettebben élni a mindennapokban?

Mit szólnál, ha ehhez most személyre

szabott segítséget is kapnál?

 

JELENTKEZZ MOST

 

 START KONZULTÁCIÓRA!

 

“Miről van itt szó?”

Egy skype-on igénybe vehető, kedvezményes díjszabású 60 perces  konzultációról, m

elynek célja, hogy megnézzük, hogy hol is van a legnagyobb elakadásod jelenleg az időgazdálkodásodban, és megnézzük, mit is kell tenned ahhoz, hogy már holnap javulást érj el és jobban oszd be a napodat, több időd maradjon a számodra értékes embe

rekre és tevékenységekre (és nem mellesleg önmagadra is…)

 

 

“Miért is vennék részt egy ilyen konzultáción?”

 

Mert ha most ezeket a sorokat olvasod, akkor bizonyára már túl vagy azon a „körön”, hogy megkérdezd a  barátnőidet, meghallgasd a védőnőd/anyukád tanácsaid, illetve már kérdést is tettél fel anyukás FB csoportokban, hogyan 

szervezhetnéd jobban a napokat gyerek mellett. És tudom azt is, hogy a gugli is a barátod. 😀  Ám ha most itt vagy, akkor eddig valószínűleg nem találtad meg a megoldást.

 

“Áruld el a titkot!”

A titok az, hogy nincs titok! A Te megoldásaid Benned vannak… És hogy mi van emögött a közhely mögött?

Hát az, hogy más a Te élethelyzeted mint a barátnődé, máshogy néz ki a családotok, máshogy ér rá a párod. Nem biztos, hogy azonos a nagyszülői háttér (alias elérhető segítség a hétköznapok hajtásában), tehát egyáltalán nem biztos, hogy azok a tippek, ötletek, amiket másoktól hallottál, nálatok is működni fognak. A konzultáció során azonban nem is tippeket, ötleteket, jó tanácsokat hallasz majd!

“Hogyan működik akkor ez a dolog?”

Az általam alkalmazott módszerrel  a Te életedet, lehetőségeidet, igényeidet figyelembe véve alakítható ki az a megoldás, ami a családotok számára optimális lehet.

Jelentkezésed során megkérlek, hogy válaszolj néhány kérdésre, hogy fel tudjak készülni a konzultációra, elmondd, hogy mi a legnagyobb nehézséged, miben szeretnél javulást elérni (mi is a fő célod  közös munkával). Milyen is lenne számodra például egy ideális nap.

Arra is megkérlek, hogy írd le nekem egy átlagos napotokat, azaz hogy mikor mit csináltok általában.  Ez lesz a kiindulási alap és innen indulunk majd. Nem csak beszélgetünk, hanem együtt dolgozunk!

Ahogy látod, én felkészülök előre, nem az “ismerkedéssel”, kiindulási helyzet elemzésével megy el az idő, hanem az érdemi munkára tudunk koncentrálni!

 

“Mennyibe kerül a start konzultáció?”

A 60 perces Skype-on igénybe vehető kedvezményes konzultáció ára 5.990 Ft, csak akkor, ha ezen az oldalon keresztül regisztrálsz! Ez az ajánlat csak itt elérhető, a teljes árú konzultáció 10. 000 Ft/óra. 

 

Mit kapsz ezért az árért?

  • Előre dolgozom és felkészülök az általad megadott válaszok alapján a közös munkára.
  • 60 perc skype-os konzulációt, amely során közösen dolgozunk a számodra és a családod számára opimális időbeosztáson.
  • Utánkövetés: egy alkalommal e-mailben kérdezhetsz még, ha szeretnél valahol kiigazítást tenni, részletesebben kidolgozni, máshogy alakítani valamit a konzultáción megbeszéltekhez képest.

 

“Hogyan történik a fizetés?”

Jelentkezésed után az általad megadott e-mail címre egy díjbekérőt fogok küldeni, melyet átutalással, vagy bankkártyával tudsz kiegyenlíteni. Ezután időpontot egyeztetünk, megbeszéljük, mikor kerüljön sor a konzultációra.

 

“De én nem tudom megoldani gyerekfelügyeletet…!”

Mivel édesanyákkal dolgozom, engem nem zavar, ha a gyermekük jelen van a konzultáción. Ha nem tudod megoldani, hogy más vigyázzon rá a konzultáció alatt, ott lehet Ő is.

“Ki is vagy Te pontosan? “

Domokos Kata,life és business coach vagyok.

Édesanyáknak segítek megtalálni az egyensúlyt a gyerekzsivajos mindennapokban, hogy teljes életet élhessenek anyaként is! 

Többgyermekes édesanyaként nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz megtalálni az egészséges egyensúlyt az életszerepeink között. Örök játszma, hogyan legyél egyszerre jó anya, szerető társ, gondos háziasszony és hogy jusson magadra is némi zavartalan idő.

Éppen ezért, az anyai lét mindennapos kihívásait és vívódásait látva kezdtem el foglalkozni az anyacoachinggal, hogy ne csak gyakorló anyaként, hanem szakemberként is tudjak segíteni gyerekzsivajos anyatársaimon.

Anyaklubokat, workshopokat,  egyéni és csoportos coachingot tartok.

Önálló rovatom van a Babanet portálon, valamint szakértőként találkozhatsz velem a Szülők Lapja oldalán és az Anya csak 1 van oldalon is.

 

“Ó, Te jó ég! Ma már mindenki coach! 

Mi van, ha ez nekem nem  fog bejönni?”

Igen, egyre népszerűbb ez a módszer és valóban egyre többen kezdenek el foglalkozni az édesanyákkal. Nem véletlenül. Ez nem egy tanácsadás, ahol mindenkire illő, általánosan bevált tanácsok hangzanak el, hanem a Te életedre szabva, a Te családodban működő módszereket keresünk majd. És pont emiatt fog működni!

Nincs veszítenivalód, mert garanciát vállalok arra, hogy ez a módszer Neked is segíteni fog és visszautalom a befizetett konzultáció díját, ha jelzed nekem a konzultáción, hogy nem erre számítottál, nem tartod hasznosnak a munkamódszert. 

 

“Mutass valakit, akivel már együtt dolgoztál!”

Mivel tényleg nem tegnap találtam ki, hogy mától coach leszek, tudok mutatni hús-vér emberektől is visszajelzéseket!  😀

“Nagyon jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig “megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélgetni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni” ? Csergőffy Noémi

 

“ Miután összefoglaltam a problémámat, Kata odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Örülök a lehetőségnek és ajánlom mindenkinek, akinek “anyukás-csajos” kérdései, kihívásai merülnek fel, hogy Katával dolgozzon, mert meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.” Tarcsai Judit

 

“A beszélgetésünk alkalmával egy régóta cipelt problémámat
boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személynek mesélni erről, aki
hozzáértően tud segíteni. Nagyon hasznos volt számomra  és
hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak. Kata
nyitott,  barátságos személyisége miatt pedig úgy éreztem, mintha már
ezer éve ismernénk egymást. Most olyan jól jött ez az egész az
életembe.” Kövesiné Borkuti Anna

 

“Kata nagyon kedves, közvetlen, szuperül átlátja a dolgokat, remekül érzi, hogyan kell rákérdezni az adott témára, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. És magára a helyzetre is a legjobb meglátásai vannak, illetve hogyan tehetjük sokkal könnyebbé a monoton, nehéz napokat. Nagyon jó érzés volt vele beszélni, hatalmas lendületet és energiát adott már az első alkalom is. Anyukaként a gyerekzsivajos napok mellett hatalmas segítség számomra egy ilyen lehetőség . Még a napirend megírására sem volt időm nemrégen, de szerencsére Kata ebben is segített.  KÖSZÖNÖM! ? Tóthné Lányi Nikolett”

JELENTKEZEM A START KONZULTÁCIÓRA!

Név*
Email*
Telefonszám, amin időpontot egyeztethetünk*
Irányítószám*
Település*
Cím*
Mi legnagyobb nehézséged most az időgazdálkodásodban?*
Miben szeretnél javulást elérni, mi a fő célod a közös munkával?*
Írd le kérlek, milyen lenne számodra egy ideális nap!*
Írd le kérlek egy átlagos napotokat (mikor, mit csináltok)!*