IDŐVARÁZS TANFOLYAM CSOMAGOK

 

Ha kisgyerekes anyaként örökös időzavarban szenvedsz…

Ha úgy érzed, nincs időd semmire…

Ha azt látod, hogy kifolyik kezedből az idő, mert nem vagy kellően hatékony…

akkor az Idővarázs tanfolyam NEKED való!

Most Te is megtanulhatsz hatékonyan gazdálkodni az időddel, hogy mindaz, ami valóban fontos és értékes számodra beleférjen a gyerekzsivajos mindennapjaidba!

Tudnod kell, hogy az időzavar nem oldódik meg magától, ha nem teszel ellene.
Minél tovább halogatod, hogy megtanulj hatékony lenni, annál inkább elúszol a teendőiddel, a határidőkkel.

A legtöbb anyuka, aki nem tervez-szervez tudatosan előre, igazából csak tűzoltást végez: oda kap, ahol már ég a ház.

Ezzel a hozzáállással az a baj, hogy nem oldja meg a valódi problémát, mindössze gyorssegélyt jelent egy-egy helyzetben, de nem biztosítja azt, hogy kiegyensúlyozottan, kiszámíthatóan teljenek a napok.

Ha időgazdálkodási nehézségeid vannak és nem találsz megoldást rá mielőbb, a helyzet csak súlyosbodhat később.

 • Mi lesz akkor, ha már nem egy, hanem több gyermekről kell gondoskodnod, szerinted akkor több időd lesz? Ugye nem?
 • Mi lesz, ha már nem otthon leszel, hanem visszamész dolgozni, akkor aztán tényleg még kevesebb időd lesz az otthoni teendőidre, a programszervezésekre. Hogy végzel majd akkor mindennel?
 • Meddig bírod még az időzavar okozta frusztráltságot, a késések és az elmulasztott határidők miatti lelkiismeret-furdalást?

Ne várd meg, amíg összecsapnak a fejed felett a hullámok!

Én tudom, hogy anyaként nehezebb dolgod van, mint mikor még egyedül éltél vagy a pároddal kettesben.

Tény, hogy nagyobb kihívás egy teljes család összes programját menedzselni.

Igaz, hogy összetettebb feladat több emberről gondoskodni nap mint nap.

idővarázs tanfolyamMost megmutatom, hogyan legyél úrrá az időzavaron. Az Idővarázs tanfolyam ebben segít.

A tanfolyammal elsajátítható módszerek, az elvégzendő feladatok nem csak nekem könnyítették meg az időgazdálkodást gyermekeim mellett, de segítettek azoknak az anyukáknak is, akikkel a coaching beszélgetések alkalmával időgazdálkodási nehézségekkel foglalkoztunk.

Ezt mondta a januári tanfolyam két résztvevője az Idővarázs tanfolyamról:

“Az idővarázs tanfolyam elvégzése sokat segített abban,hogy szervezettebb legyen a napom. Két kis gyerekkel van már egyfajta rendszerünk, amihez tartom magam, de én a halogatós típusú emberek közé tartozom. Ha valami nem sürgős,akkor nem csinálom meg azonnal, főleg, ha nemszeretem dologról van szó.
A tanfolyam ráébresztett arra, hogy mennyi időrabló tevékenységet is végzek, és hogy mennyivel jobb lenne, ha a nemszeretem feladatokat minél hamarabb elvégezném. A gyakorlatoknak köszönhetően tudatosabban tervezem a napom, hetem, ami most különösen jól fog jönni, hiszen több munkám lesz, amit itthonról kell elvégeznem, míg a gyerekek oviban vannak.
Az idővarázs tanfolyam  több időt varázsolt számomra. Bár nem mondom, hogy már nincs hova fejlődnöm, de szuper gyakorlatokat kaptam és egy olyan eszközt, amelyet most már bármikor elővehetek, ha elakadnék, vagy kicsúsznának a kezem közül a dolgok.
Köszi Kata!!!! Stáhly Nikolett”

*************************************************************************************************************************************************************

“Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam.  A felépítése elgondolkodtató. Többször vissza kell(ett) térnem egy-egy témakörhöz hogy jobban átlássam és átdolgozzam az ott összegyűjtött információt magamról. Egy gyakorlati anyagot vártam és azt kaptam. Sokat fejlődtem a szervezés, beosztás, átláthatóság terén, és a párom szerint is szervezettebb, tervezettebb, hatékonyabb lettem… D. Erika”

*************************************************************************************************************************************************************

Az Idővarázs tanfolyam nagyon sokat segített a napjaim megszervezésében a 2,5 és a 3,5 és éves fiam mellett…ja, és az apukájukat se felejtsem el, akihez szintén logisztika kell.🙂

Minden napom egy káosz volt, s bár egy darabig mindent észben tartottam, s azt hittem, így is marad, általában mire hazaértem az óvodából simán kiment a fejemből, hogy aznap épp jön a védőnő, vagy elfogyott a pelenka itthon.

Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy mennyi mindent, s sokszor mennyi mindent kell EGYSZERRE észben tartani, prioritásokat meghatározni, szervezni, tervezni stb. (oviba indulás, vásárlás, főzés, takarítás, oviból hazahozni a nagyot, kérelmet írni a férjemnek, tárgyalni menni, óvodai ügyeket intézni, orvoshoz vinni a fiúkat, kis időt magamra is fordítani, szabadidő a férjemmel stb.). Az IV-tanfolyam óta meg tudom tervezni a napom, sőt a hetemet, több idő jut magamra, s ezáltal mindenki boldogabb, nyugodtabb…

Ahogy a rendrakásban, s a menütervezésben (vásárlásban), úgy az időm beosztásában is megtaláltam a nekem megfelelő, rám szabott módszereket.🙂
Köszönöm, Domokos Kata H.S. Ági!

Most rajtad a sor! Szerezd meg Te is a tudást, mellyel tervezhetővé, kiszámíthatóvá válnak a napjaid!

Mit nyújt az Idővarázs tanfolyam?

A május 15-én induló 10 hetes tanfolyamon munkafüzetekkel dolgozunk és olyan témaköröket dolgozunk fel, amelyek segítenek a hatékony időgazdálkodásod kialakításában. Nem egy általános recept alapján, hanem rád, a te családodra szabva.

Olyan témakörökről lesz szó, mint a

 • prioritások kialakítása, hogy jusson időd a számodra valóban értékes és fontos személyekre és dolgokra
 • heti tervezés AJÁNDÉK HETI TERVEZŐ SABLONNAL!
 • értékes idő nyerése felesleges tevékenységek kiszűrésével (erre négy technikát is mutatok a tanfolyamon)
 • új szokások bevezetése, és a szokások rögzülésének biztosítása
 • a tervezés-szervezés fontossága, szokásoddá alakítása
 • megoldás arra, hogy a “nem szeretem” és halogatott dolgaid is pipálva legyenek
 • bővíthető erőforrásaid feltérképezése
 • személyes hatékonyságod növelése

A számok szerelmese vagy? Íme a tanfolyam számokban:

 • A teljes tanfolyami munkaanyag 111 oldal
 • A tanfolyam során 21 gyakorlatot végezhetsz el!

A TANFOLYAM HÁROM CSOMAGBAN KAPHATÓ!

NÉZD MEG MOST!

I. ALAP CSOMAG

Mit kapsz, ha jelentkezel?

 • Hetente egy munkafüzetet 10 héten át, amelyet az általad megadott email-címre küldök el. Gyakorlat-orientált és megoldás-centrikus tudásanyagot küldök, a felesleges rizsát én sem szeretem… untat és nincs időm rá… ;-)!
 • 1*60 perces skype-os konzultációs lehetőséget, így egy négyszemközti coaching beszélgetéssel is támogathatod a tanfolyam sikerét, kérdezhetsz, együtt keressük a megoldást elakadásaidra, nehézségeidre!

Részvételi díj: 11.999 Ft.

  JELENTKEZEM!

II. EXTRA CSOMAG

Mit kapsz, ha jelentkezel?

 • Hetente egy munkafüzetet 10 héten át, amelyet az általad megadott email-címre küldök el. Gyakorlat-orientált és megoldás-centrikus tudásanyagot küldök, a felesleges rizsát én sem szeretem… untat és nincs időm rá… ;-)!
 • 2*60 perces skype-os konzultációs lehetőséget, így a tanfolyam  alatt négyszemközti coaching beszélgetéssel is támogathatod a tanfolyam sikerét, kérdezhetsz, együtt keressük a megoldást elakadásaidra, nehézségeidre!
 • A tanfolyamon résztvevők a tanfolyam elvégzése után egy további gyerekzsivaj blog & coaching oldalon nyújtott szolgáltatásra 10 % kedvezményre lesznek jogosultak (egyéni konzultáció, csoportos coaching vagy workhop). A későbbi jelentkezéskor hivatkozz a tanfolyamra!

Részvételi díj: 17.999 Ft.

JELENTKEZEM!

III. VIP CSOMAG

Mit kapsz, ha jelentkezel?

 • Hetente egy munkafüzetet 10 héten át, amelyet az általad megadott email-címre küldök el. Gyakorlat-orientált és megoldás-centrikus tudásanyagot küldök, a felesleges rizsát én sem szeretem… untat és nincs időm rá… ;-)!
 • 3*60 perces skype-os konzultációs lehetőséget, így gyakorlatilag a tanfolyam teljes időtartama alatt négyszemközti coaching beszélgetéssel is támogathatod a tanfolyam sikerét, kérdezhetsz, együtt keressük a megoldást elakadásaidra, nehézségeidre!
 • A tanfolyamon résztvevők a tanfolyam elvégzése után egy alkalommal egy további gyerekzsivaj blog & coaching oldalon nyújtott szolgáltatásra 20 % kedvezményre lesznek jogosultak (egyéni konzultáció, csoportos coaching vagy workhop). A későbbi jelentkezéskor hivatkozz a tanfolyamra!

+BÓNUSZ: 12 havi ONLINE ANYAKLUB TAGSÁG! (ÉRTÉKE 4.999 Ft, VIP csomag vásárlása esetén azonban AJÁNDÉK!) 

Részvételi díj: 27.999 Ft.

JELENTKEZEM!

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK? OLVASS TOVÁBB A RÉSZLETEKÉRT!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Miért jó ez az online tanfolyam?

  • Mert tudom, hogy kisgyermekes anyaként milyen nehezen szabadulsz el otthonról, pláne gyermek mellől. Meg tudnád ezt oldani gyermek nélkül tíz héten át mindig fix időpontban? Most ezen nem kell gondolkodnod, hiszen a tanfolyamon részt tudsz venni akkor is, ha nincs, aki vigyázzon a gyermekedre, vagy egyébként sem tudnál jönni, mert oltásra van időpontotok vagy inkább játszótereznétek egyet.
  • A magad ütemében haladhatsz, mivel nem fix időpontokban tartjuk a tanfolyamot, hanem a hétfőnként kiküldött leckékre egy teljes heted van, hogy feldolgozd az anyagot. Így magadnak osztod be az idődet, kényelmesen, ahogy épp meg tudod szervezni. Tudom, milyen nehéz időt találni pl. egy tanfolyam elvégzésére gyerekzsivajos anyukaként, hisz épp ezért is érdeklődsz most a hatékony időgazdálkodás iránt, nemigaz? 😉
  • Olcsóbb is, mintha tíz héten át személyesen kellene elmenned valahova. Gondolj az utazási költségre, az esetleges gyerekfelügyeleti díjra, ha épp nem a nagymama vigyáz a gyerkőcre. Plusz nem kell termet bérelni, aminek díja aztán beépülne a képzés árába
  •  Részletfizetési kedvezményt kérhetsz az EXTRA és a VIP csomagra!

Mi az, hogy coaching támogatás?

Igen, jól látod, ez egy coaching támogatású tanfolyam!

 • coaching, ami  a jelenre fókuszál és a jövőbeli megoldásokat keresi
 • igen, megoldásokat keresünk és nem azon agyalunk, mi miért rossz, mi miért nem működik
 • nincsenek tuti receptek, nem mondom majd meg, hogy ezt így vagy így csináld
 • gondolatébresztő kérdésekkel, feladatokkal és gyakorlatokkal a saját eszköztáradból, lehetőségeidet felmérve találod meg azt a megoldást, amely neked, a te családodban működni fog
 • igen, dolgozni fogsz, nem csak olvasol, hanem gyakorlatokat, feladatokat végzel és házi feladatot is kapsz!
 • mindeközben pedig a tanfolyam időtartama alatt egyéni  támogatást is kapsz, ha elakadnál!

Hogyan kapod meg a leckéket?

Május 15-től kezdve 10 héten át minden hétfőn délelőtt érkezik az új munkafüzet az általad megadott e-mail címre. Egy teljes heted lesz a munkafüzet feldolgozására.

Ki segít, ha elakadtál?

Dr. Domokos Katalin vagyok, jogász, a gyerekzsivaj blog szerzője és anyacoach.

Rendszeresen írok a Babanet portálra, ahol saját rovatom van  és szakértőként találkozhatsz velem a Szülők Lapján és az Anya csak 1 van oldalon is.

Emellett a Koraszülő Anyukák Támogató Csoportját vezetem a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán.

A coaching támogatású Idővarázs Tanfolyamon én segítelek abban, hogy hatékonyabbá tehesd időgazdálkodásodat a gyerekzsivajos mindennapokban!

A skype konzultációt a tanfolyam időtartama alatt tudod igénybe venni!

Meddig és hol lehet jelentkezni?

Május 11-ig lehet ezen az oldalon jelentkezni, ez egyben a fizetési határidő is!

Mivel a tanfolyam résztvevői számára kedvezményes egyéni konzultációs lehetőséget biztosítok, ezért a tanfolyamot maximum 20 résztvevővel tudom elindítani.

FONTOS! Ha betelik a létszám, lezárom a jelentkezést! 

Mi történik jelentkezés után?

Az általad megadott e-mail címre küldött visszaigazoló levélben megkapod a díjbekérőt, és kérlek, hogy legkésőbb május 11-ig (ha van kedvezmény-kuponod, úgy a kedvezményes díjat május 9-ig!) utalj, hogy biztosítsd a helyed a tanfolyamon. Ha nem kapsz levelet akkor kérlek nézd meg a spam és a promóciós mappát is, hátha odakerül a levél. Ha nem kapod meg a visszaigazolást 1 órán belül, kérlek írj nekem a tanfolyam@domokoskata.hu e-mail címre.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: május 11! Az első leckét május 15-én küldöm azoknak, akik a fizetési határidőig átutalták a tanfolyam díját! 

Hogyan tudsz fizetni?

Banki átutalással, a visszaigazoló, díjbekérő levélben megadott bankszámlaszámra kell átutalnod a részvételi díjat legkésőbb május 11-ig ( a kupon-kedvezményes díjat május 9-ig) ahhoz, hogy megkapd az első leckét május 15-én. A tanfolyamon az első 20 befizető vehet részt!

FONTOS! Tudom, hogy kisgyerekes anyaként nagyon meg kell gondolnod, mire is költesz, s általában az utolsó dolog, amire egy édesanya költ, az saját maga. Mivel azonban abban, hiszek, hogy az egész családod nyer azzal, ha túljutsz az időgazdálkodási nehézségeken, így EXTRA és VIP csomag választása esetén kérhetsz részletfizetést! Ha ezt szeretnéd, jelentkezés ELŐTT írj nekem a tanfolyam @domokoskata.hu  e-mail címre és egyeztessünk a részletekről! 

Biztos, hogy menni fog ez Neked?

Annyira hiszek abban, hogy ez a tanfolyam segítségedre lesz időgazdálkodási nehézségeid leküzdésében, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra az esetre, ha

 • a kitöltött munkafüzetek,
 • elvégzett gyakorlatok és házi feladatok,
 • valamint a  felhasznált egyéni konzultációs lehetőségek

ellenére sem érsz el pozitív változást az időgazdálkodásod javításában! 

Szervezd hatékonyabban idődet kisgyermeked mellett is! Nincs több elúszás, nincs több elmulasztott határidő! Nincs több halogatás és időzavar!

MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD?

                  JELENTKEZEM az ALAP csomagra!     

         JELENTKEZEM az EXTRA csomagra!                    

JELENTKEZEM a VIP csomagra!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés