HOGYAN TEREMTS IDŐT MINDARRA, AMI FONTOS? 

IDŐ A GYEREKEKRE

IDŐ A PÁRKAPCSOLATODRA

IDŐ ÖNMAGADRA

“Az első, kifejezetten anyáknak szóló, hatékony időgazdálkodást segítő könyv Magyarországon!”

 

A SZERZŐRŐL

Domokos Kata vagyok,  anyatöltő life és business coach. Édesanyáknak segítek megtalálni az egyensúlyt az életükben, hogy teljes életet élhessenek anyaként is.  A Gazdálkodj okosan az időddel! című ebookot azért írtam, segítselek abban, hogy jobban oszd be az idődet gyerekek mellett is!

 

 

 

AHOL MÁR

TALÁLKOZHATTUNK

 

{

“Most értem a végére a könyvednek, először. Nagyon tetszik! Érthetően és lényegretörően fogalmazol, emiatt ùgy érzem igazi segìtség lesz nekem a mindennapokban. Ez a 66 mòdszer rengeteg, szinte a bőség zavara!  Ezért pàrszor ùjra kell olvasni a fejezeteket, hogy minél többet ki tudjak pròbálni közülük, és ezáltal tényleg sikerüljön a saját, egyedi rendszeremet kialakìtani, legalábbis a meglévőt javìtani, hatékonyabbá tenni, és a mindennapjaimat kicsit tudatosabban alakìtani.”
Fekete Zsuzsanna

MIRŐL SZÓL AZ ELEKTRONIKUS KÖNYV? 

Az ebookból 66 időgazdálkodási módszert tanuhatsz meg, ami neked is segít abban, hogy  jobban oszd be az idődet, hogy tervezettebbek-szervezettebbek legyenek a mindennapjaid!  

Nincs hosszas elméleti fejtegetés nincs felesleges rizsa, HISZEN AZ ELFOGLALT ANYÁKNAK NINCS IDEJÜK ILYESMIRE, NEM IGAZ? 

 Amit a könyvben találsz az színtiszta gyakorlat, “állj neki és csináld” módszerek, amelyeket akár most azonnal bevethetsz. Ez vár rád, készülj fel!  

 

NAPINDÍTÓK

7 technika bevezetésül, hogy mit tehetsz azért, hogy jól induljon a napod.

j

TERVEZÉS

8 tervező módszer arra, hogy kiszámíthatóbb, átláthatóbb időbeosztást alakíts ki. 

IDŐNYERŐK

8 mód, hogy azonnal értékes időhöz juss. Ha nem tudsz több időt varázsolni, nézzük meg, miből, hogyan lehet faragni!

L

HATÉKONYSÁG-NÖVELÉS

8 lépés, hogy produktívabb légy és jobban kihasználd a rendelkezésedre álló időt.

OTTHON-SZERVEZÉS

8 technika, hogy szervezettebb legyen az otthonod, a háztartásod.

I

HALOGATÁS LEKÜZDÉSE

9 technika, hogy ne halogass tovább! Notórius halogatók kedvenc fejezete.   

R

NEMSZERETEM FELADATOK

9 módszer, hogy mielőbb túljuss a nemszeretem feladataidon is.  

KLASSZIKUSOK

9  klasszikus időmenedzsment módszer kifejezetten anyukákra szabva.

BÓNUSZOK A KÖNYVHÖZ, AMIT SZINTÉN MEGKAPSZ:

(értéke 1.000 Ft)

                    – napi tervező

             – teendő lista

             – heti tervező

                – heti menüterv

             – heti edzésterv

             – bakancslista

             – mi az igazán fontos?

 

Az elektronikus könyv ára:

2.999 Ft

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

“A könyvet végigolvasva rengeteg inspiráló tippet találtam, ami segíthet jobbá tenni a hetköznapjainkat. Most már jöhet a próbaszemezgetés, hogy a gyakorlatban is kipróbáljam a módszereket. Igazán hiánypótló ez a könyv az időmenedzsment témájában.

Gácsi Mónika

 “A könyvben tetszik, hogy az idővarázslás színes tárháza megtalálható és egy alapot ad a saját stratégiám kialakításához. Lehet belőle szemezgetni, próbálgatni és személyre szabni a különböző módszereket. Tény, hogy ez a könyv is akkor használ, ha alkalmazzuk is a leírtakat. A könyv nélkül viszont fogalmam sem volt, hogyan álljak neki időt varázsolni!

Gyalog Hortenzia

“A könyved hangvétele nagyon tetszik, szinte a szívemhez szól és ha olvasom úgy érzem, mintha a legjobb barátnőmmel beszélgetnénk meghitten.

Hála az első pár oldalnak máris emberből érezhetem magam, nem érzek erős késztetést arra, hogy én legyek a szuperfeleség és az a szuperanya, aki  mindig mosolyog, hiszen sohasem fáradt, éhes vagy kedvtelen

Braxatoris Anita

“Nagyon tetszik a könyved! Lényegretörő, logikus a felépítése, tele szuper
 ötletekkel. A hangvétele is nagyon tetszik, változtatásra sarkall, erőt merítek belőle. Alig tudom abbahagyni az olvasást. 🙂
Köszönöm! 

Oraja Dorottya

HOGYAN TUDSZ RENDELNI?

A megrendelés gombra kattintva a megrendelő űrlap oldalára jutsz. Adataidat kitöltve adhatod le a rendelést. Ezt követően az általad megadott e-mail címre automatikusan kiállított díjbekérő érkezik.  Banki átutalással  vagy bankkártyával, a visszaigazoló, díjbekérő levélben megadott linkre kattintva az OTP SimplePay rendszerén keresztül tudod kifizetni a könyvet. 

A könyvet eletronikus formában olvashatod el (ebook).

Sikeres fizetés után küldöm a letöltési linket és már olvashatod is a 66 idővarázs módszert! 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA! Ha nem tetszik a könyv, jelezd 60 napon belül kata@domokoskata.hu e-mail címen és visszautalom az árát!

“Köszönöm, hogy így összeszedted a könyvben az információkat, írtál példákat és több szempontból közelítetted meg a témát.
Néhány dolgot még alakítanom kell, sokkal több dolgot pedig magambanlerendezni. A könyv olvasása során jöttem rá, hogy mennyi lelkitényezője van az időbeosztásnak is, most úgy érzem, először ezen kell dolgoznom.” Rudolf Dóra