És még Bridget Jones mondja, hogy “mindjárt megőrülök!”???

És még Bridget Jones mondja, hogy “mindjárt megőrülök!”???

Merthogy Bridget Jonesnak se gyereke, se férje, se kutyája, se macskája, háztartása se nagyon, szabadideje viszont mint a tenger… és még Ő beszél!? 😀 Na nem mintha nem imádnám azt a kettyós nőszemélyt, na de azért mégis!!! Ez a felkiáltás szerintem sokkal hitelesebb egy kisgyerekes anyuka szájából FŐKÉNT ÍGY A NYÁRI SZÜNET VÉGE FELÉ….. főként pedig akkor, ha nagyjából egyedül lehoztad a nyarat otthon egy-két-három-? gyerekkel. Ti nem így gondoljátok?

gyerekzsivajtalalkozo2Én azt mondom, ideje töltekezni, úgyhogy most egy kis logisztikai felmérés következik. Merthogy találkoznunk kéne. 😀 Amolyan gyerekzsivajos anyuka módra, csak épp a gyerekzsivaj nélkül. 🙂 Persze lehet majd olyat is, de egyelőre most gyerekmentes övezetben gondolkodom. Mit szóltok?

A kérdések:

  1. kinek van kedve hozzá? (budapestiek előnyben, bocsánat, de én itt élek, itt tudom megszervezni),
  2. Buda vagy Pest lenne alkalmasabb a találkozóra? (én Budára szavazok személy szerint, de alkalmazkodom a többséghez :-D, akármelyik legyen is, mindenképpen frekventált, metró közeli helyet szeretnék, tehát gyakorlatilag ez részletkérdés is, azt hiszem),
  3. mikor tudtok leginkább elszakadni otthonról, melyik időpont lenne alkalmas a kezdésre? (a, hétköznap este 19.00 körül, ha van esetleg konkrét nap, azt is kérem; b, péntek délután 17.00 körül, c, hétvége egyik napja, mondjuk szombaton a délutáni alvásidőben, úgy 15.00 körül)

Szervezzük meg az első gyerekzsivajos anya találkozót! Ki van benne?

gyerekzsivajtalalkozo3Tegyük fel, hogy jövő héten sort kerítenénk az első találkozóra, tehát augusztus 31-szeptember 6. között.

Kérlek úgy nyilatkozzatok, hogy azt a szervezés szempontjából figyelembe veszem és szeretném a későbbiekben is az általatok “megszavazott” időpontban, helyen tartani a találkozókat. Ha van módotok rá, több időpontot is jelöljetek meg, esetleg mindhármat, ami jó lehet, így talán tényleg olyan időpontot szavazunk meg, ami a legtöbbünknek megfelel.

gyerekzsivajtalalkozo4Tudom, hogy találkozót szervezni elfoglalt, időhiányos anyukáknak nem egyszerű, de bízom benne, hogy nem reménytelen és talán nem is teljesen eszement ötlet. 🙂

Mert

1. úgy látom szép kis közösség kezd itten formálódni és arra gondoltam, talán jó lenne, ha személyesen is megismerkednénk  😀

2. lenne egy jó indokod arra, hogy kiszakadj a hétköznapok monotóniájából és hasonszőrű anyukákkal találkozz, akik ugyanabban az élethelyzetben vannak, mint Te, ugyanazokkal a félelmekkel, nehézségekkel kell nap mint nap szembenézniük, mint Neked, talán jólesne egy tapasztalatcsere!

3, vagy pont ellenkezőleg, nem akarsz állandóan a gyerekeidről beszélni, mint ahogy egyébként muszáj, ha a családoddal találkozol, és tuti az a barátnőid első kérdése is az,  hogy mi újság a lurkókkal?  😈

gyerekzsivajtalalkozo5Szóval a gyerekzsivaj találkozóknak nem KELL fix programpontok szerint szerveződniük, kötetlen beszélgetésre gondoltam, persze lehet kérdezni is, tanácsot kérni, ha valaki szeretne, de ezek a dolgok szerintem majd úgyis spontán alakulnak. Ha félénk vagy idegenek között (csak először idegen mindenki! 😆 ), hozd el egy barátnődet is!

Tehát a kérdés:

van kedves csatlakozni hozzám és kikapcsolni pár órára a gyerekzsivajt? 

Ha igen, ne habozz, válaszolj a fenti kérdésekre akár itt a blogban, akár a Facebook oldalunkon augusztus 26-án csütörtök estig, én pénteken összesítek és elkezdem a szervezést! 🙂

gyerekzsivajtalalkozo6Juj, de izgi, remélem összejön a dolog!

A mielőbbi találkozás reményében szeretettel:

Kata

 

 

 

Mentés

Domokos Kata

Domokos Kata

Anyatöltő life és business coach, aki már több ezer édesanyának segített egyensúlyt teremteni az életében, hogy teljes életet élhessenek anyaként is.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

%d blogger ezt szereti: