Vannak napok, amikor tele vagyok energiával, amikor minden klappol, amikor azt mondom, igen, ilyen egy ideális nap számomra! 

Ezeken a napokon azt érzem, hegyeket tudnék megmozgatni. És ez ugye sajna fordítva is igaz! De most ne ez legyen a téma, beszéljünk csak pozitív dolgokról! 😉

AZ IDEÁLIS NAP

 

 

Tapasztaltad  már ezt? Nálad is vannak pillanatok, amikor megvilágosodsz, hogy most minden szuper és számodra pontosan iyen egy ideális nap? 

EGY IDEÁLIS NAPOM

Máté egyik nap szokás szerint jó korán, fél hatkor kelt. Ennek köszönhetően viszont jóóó nagyot elaludt délelőtt és így egy csomó időm volt olyan dolgokkal foglalkozni, amit szeretek.

Először is, átnéztem a blog levelezését, időzítettem posztokat.

Volt egy szuper konzultációm egy nagyon szimpatikus többgyermekes anyukával.

Hidd el, igazán elememben vagyok, amikor látom, ahogy kinyílnak az ügyfeleim a beszélgetések alatt. Amikor észreveszem, hogy végre kezdenek hinni magukban és a káoszban meglátni a célokat , felfedezni új utakat és töltődni talán kicsit a belőlem áradó energiacunamin keresztül is, mert szerintem látszik, hogy borzasztóan szeretem a coachingot.

Mátéval ezután ébredése után mintegy közös játékként végeztük az otthoni teendőket, mert ugye ki mondta azt, hogy a házimunka gyerekkel nem lehetséges!? Ez sem tény, csak egy vélemény… szabadon megcáfolható… 😉 Csak hozzáállás és szemléletmód-váltás kérdése. Ha elfogadod, hogy lassabban tudsz majd haladni és nem lesz tökéletes, akkor akár közös mókának felfogva egész jó kis időtöltés lehet bárminemű házimunka, mely egyben azért ugye szükséges és hasznos tevékenység is.

Délután volt Gergő évzárója  és az anyák napi ünnepsége is és nagyon meglepődtem, egyben totál büszke voltam, mert a végzős ovisok előadták “A só” című mesét és Gergő “főszerepet” kapott az előadásban, Ő volt a király! Nagyon ügyes volt és képzeld, kedves anyatársam,  az én elsőszülöttem végig titokban tudta tartani, hogy ilyen “komoly” szerepet kapott! :-). Megáll az ész, milyen nagy fiú már ez a gyerek!

Este átjöttek Mátém keresztszülei egy kis kerti sütögetésre és trambulin-kipróbálásra.

Miután elcsendesedett a gyerekzsivaj, együtt néztük a Darts-döntőt… némi szépséghiba, hogy nem a “tarajos bácsi” (alias Peter Wright) nyert… 🙁 De hát mint tudjuk, semmi sem lehet tökéletes.

Este úgy zuhantam ágyba, hogy “ilyen egy szuper nap, kérem!”

 

A NAGY FELISMERÉS

ideális nap

De tudod, mire jutottam? Hogy ahogy visszanéztem, igazából nem történt semmi extra dolog, melyhez akár az ötös lottóra vagy extrém erőfeszítésekre, nagy előkészítésre szükség lett volna.

Tehát igen, igaz, egy teljesen átlagos csütörtökön is lehetséges örömet meríteni azokból az emberekből, akik egyébként is mellettem vannak, s azokból a tevékenységekből, melyekkel amúgy is rendszeresen foglalkozom.

Persze, ez most a történések szerencsés együttállásának is köszönhető, de szerintem az is benne van, hogy nem kell különleges körülményekre várni ahhoz, hogy élvezzünk valamit!

Mit gondolsz? Mit szólnál, ha ez a mai egy szuper naplenne számodra? Vajon mitől függ, hogy milyennek könyveled el este a mai napodat?

Sok-sok örömteli percet kívánok neked mára!

Ha van kedved, számolj be róla, milyen szuper dolgok értek ma! 🙂 És oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is, lássuk együtt pozitívabban a világot!

%d blogger ezt szereti: