fbpx

Teremtsünk egyensúlyt az életedben!

Elveszettnek érzed magad? 

Szükséged van arra, hogy valaki melléd álljon és segítsen rendet tenni az életedben? 

🗸 Személyre szabott támogatással 

🗸 Egyedi stratégia alapján 

🗸 Rád szabott munkamódszerrel 

állok melléd, hogy megtaláld az egyensúlyt és teljes életet élhess anyaként is.

 

Olyan édesanyáknak tudok segíteni, akik vállalják a felelősséget az életükért, beleállnak a változásokba, kezükbe veszik a gyeplőt és dolgoznak azon, hogy megtalálják az egyensúlyt életszerepeik között.

Háromgyeremkes anyaként magam is jól tudom, hogy milyen erőt próbáló élethelyzetek merülnek fel, milyen problémákkal küzdenek az édesanyák nap mint nap , így magas fokú empátiával állok a hozzám forduló anyukákhoz.

Alaptermészetem szerint is a megoldásokra koncentrálok a problémák helyett és ezt képviselem a coaching során is.

Kisgyermekek mellett tanulva, képezve magamat indítottam el vállalkozásomat és segítségedre lehetek, ha hasonlót tervezel

Saját életemben sem kellett választanom az anyaság és a karrier között és megmutatom, hogyan csináld, hogy neked se kelljen!

Life- business és karrier coachként kifejezetten az édesanyákkal foglalkozom, az anyaságot érintő területekre fókuszálok munkám során.

Hogyan segítek neked?

Life, -business, – és karriercoachként tükröt tartok, melléd szegődöm az úton, kérdezlek, segítelek a változásokban, akár gyermekével még otthon lévő édesanya vagy, akár most készülsz visszatérni a munka világába, vagy akkor, ha már dolgozol. 

Azt tapasztalom, hogy amikor úgy érzi valaki, hogy elakadt élete bizonyos területén, akkor nem tudnak segíteni olyan emberek, akiket  ismer és akik jól ismerik őt.  Sem a családtagok, sem a barátok nem bizonyulnak pártatlan szemlélőnek, ha egy problémás helyzet értékeléséről és megoldásáról esik szó. 

Jól jöhet ezért egy külső, pártatlan segítő, aki objektíven közelít ezekhez az elakadásokhoz,  aki segít felderíteni azokat a régi beidegződéseket, korlátokat és kétségeket, amelyek gátolnak abban, hogy továbblépj és megoldást találj egy számodra kihívást jelentő élethelyzetben.

És az is lehet, hogy te már pontosan tudod és látod, merre szeretnél elindulni, mégis nehezen változtatsz a kialakult szokásaidon és a rutinjaidon.

Tudnod kell, hogy nem fogok neked tanácsokat adni és nem mondom meg, hogy szerintem mi a helyes irány. 

Közös munkánk során az a cél, hogy a rád – a saját életedre és családodra – szabott megoldást felszínre hozva segítselek abban, hogy a saját utadat tanuld meg járni, azt amely a számodra harmonikus, kiegyensúlyozott és teljes élethez vezethet. Azon fogunk dolgozni, hogy a magad módján alakítsd a saját életedet, úgy, ahogy neked jó.

Főbb területek, amikben segíteni tudok

 • Hatékony időbeosztás kialakítása gyerekek mellett otthon és dolgozó anyaként

 • Stressz- és dühkezelés

 • Békés önérvényesítés anyaként (asszertív kommunikáció, erőszakmentes kommunikáció)

 • Önfejlesztés, önmegvalósítás anyaként gyerekek mellett, karrier újratervezés

 • Önértékelés javítása, önbizalomtuning

 

Konzultáció

 

 

Life coaching

💠 Nem tudod, hogyan oszd be  az idődet anyaként úgy, hogy mindenre és mindenkire jusson, aki és ami fontos számodra?

💠 Szeretnél egyensúlyt teremteni életszerepeid között?

💠 Szeretnéd megtanulni hatékonyan kezelni a napi stresszt?

💠 Le akarsz számolni a feléd áramló elvárásokkal, a saját megfelelési kényszereddel, maximalizmusoddal?

💠 Szeretnél jobban kommunikálni és békésen érvényesíteni az igényeidet?

💠 Több önbizalomra vágysz édesanyaként, nőként, feleségként?

 

 

Business coaching

gyerek mellett dolgozni

💠 Szeretnéd megteremeni a munkád és magánéleted közötti egyensúlyt?

💠 Hatékony időbeosztást és feladatpriorizálást szeretnél kialakítani a munkádban? 

💠 A célkitűzésben, tervezésben, a feladatvégzés során a produktivitás fenntartásában kellene fejlődnöd?

💠 Szeretnéd jobban viselni a munkahelyi stresszt és elkerülni a kiégést?

💠 Munkahelyi kommunikációdat szeretnéd fejleszteni (konfliktuskezelés, problémamegoldás, együttműködés)?

Karrier coaching

💠 Nem elégít ki a jelenlegi munkád, de nem igazán tudod, merre indulj, milyen munka illene hozzád?

💠 A GYED/GYES letelte után nem tudsz vagy nem szeretnél visszamenni a korábbi munkahelyedre?

💠 Nincs önbizalmad vagy nem tudod, hogy miben is vagy igazán jó, ezért nem mersz belevágni az álláskeresésbe?

💠 Elvesztetted az állásod és kénytelen vagy új munkahelyet keresni?

PersonalGuide®

viselkedéselemzés

A PersonalGuide® egy professzionális, az üzleti világban is alkalmazott viselkedéselemző rendszer magánszemélyek számára kifejlesztett változata.
Megválaszolsz többszáz kérdést saját magadról, és az alapján elkészítjük a személyre szabott viselkedéselemzésed. Az elemzés egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelésben tárja eléd a viselkedésed rejtett automatizmusaid egy egyedülálló cselekvési tervvel együtt. Az elemzés átadása 60 perces egyéni konzultáció keretében történik online vagy személyesen.

 

 

 

 

aZ ÜZLETI MENTORINGRÓl

Amikor elindítottam a  vállalkozásomat, körülnéztem és azon tűnődtem, merre induljak, hogyan szerezzem meg az első fizetős ügyfeleimet.

Sokan tanácsolták, hogy a kapcsolati hálómat használva kezdjek el építkezni, de nem akartam letámadni az ismerőseimet azzal, hogy ajánlgassanak az ismerőseiknek. Készíttettem névjegykártyát, néha osztogattam is, nos ettől sem indult a biznisz…

Találtam ehelyett azonban egy olyan utat és módszert, amivel másfél év alatt felépítettem egy olyan online praxist, amiben nem kell folyamatosan az ügyfelekre vadásznom, mégis állandó bevételt hoz, több pilléren áll és megbízható passzív havi jövedelmet is biztosít.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan csináltam, és hogyan építhetsz Te is stabil online vállalkozást dolgozz velem és megmutatom!

 

 

Neked való

 • ha szeretnél folyamatos támogatást kapni, az alkalmak között is egyeztetni

 • ha úgy gondolod, könnyebb, ha együtt csináljuk

 • ha biztos alapokon szeretnél építkezni

 • ha egy rendszert szeretnél építeni 

 • ha teljesen személyre szabott támogatást igényelsz

 

 

hogyan zajlik a mentoring?
 1. 0. alkalom, ingyenes szakmai konzultáció 30 percben telefonon, hogy megnézzük, milyen nehézségeid vannak jelenleg a vállalkozásod építésében és eldöntsük, hogy tudunk- e együtt dolgozni )
 2. 6×60 perces online konzultáció  vállalkozásfejlesztés, marketing témában (tartalomgyártás, stratégia, énmárka építés, technikai segítségnyújtással pl. weboldal és blogindítás, hírlevélszoftver, Facebook oldal és csoport indítása/kezelés stb. 
 3. házi feladatot kapsz az egyes alkalmak között

 4. az egyes alkalmak között is tartjuk a kapcsolatot (e-mailben ), 2 alkalommal tudsz kérdezni, megnézem és visszajelzek azzal kapcsolatban, amivel menet közben elkészültél, így a következő konzultáción tudunk tovább haladni már. 

hol tartjuk a találkozókat?

Online: Skype/Messenger videóhíváson keresztül az otthonodból kényelmesen.

 

MENNYIBE KERÜL A MENTORING?

A mentoring egy ingyenes 30 perces online szakmai konzultációval indul, ahol felmérjük, miben van szükséged segítségre és eldöntjük, hogy tudunk-e együtt dolgozni. A mentoring díjszabását a szakmai konzultáción egyeztetjük.  

lemondási feltételek

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. 

időpontmódosítás

A konzultációk időpontjának módosítása a lefoglalt időponthoz képest 48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. 

Jelentkezés konzultációra

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

Visszajelzések

Nagyon jó volt végre beszélni valakivel, aki nem véleményezett rögtön, aki nem a saját igazát hajtja, hanem egyszerűen “csak” beszélgetett velem. Végre nem kellett megfelelni, helyes válaszokat adni. Bár már hetekkel ezelőtt beszéltünk, még mindig “megszólal” a fejemben egy-két mondatod, amikor valamin épp zsörtölődöm vagy kapkodom össze-vissza. Aztán hamarosan jó lenne újra beszélni, mert úgy érzem fejlődtem, de még van mit csiszolni”
Csergőffy Noémi

“Kata nagyon kedves, közvetlen, szuperül átlátja a dolgokat, remekül érzi hogyan kell rákérdezni az adott témára, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. És magára a helyzetre is szuper és egyben a legjobb meglátásai vannak, illetve hogyan tehetjük sokkal könnyebbé a monoton, nehéz napokat. Nagyon jó érzés vele beszélni, hatalmas lendületet és energiát adott már az első alkalom is. Nagyon hálás vagyok!”
Lányi Nikolett

A konzultáció alkalmával egy régóta cipelt problémámat
boncolgattunk. Jó volt végre egy olyan személynek mesélni erről, aki hozzáértően tud segíteni. Nagyon hasznos volt számomra  és hozzásegített ahhoz, hogy a probléma megoldása felé haladjak. Kata nyitott,  barátságos személyisége miatt pedig úgy éreztem, mintha már
ezer éve ismernénk egymást. Most olyan jól jött ez az egész az életembe.”
Kné Borkuti Anna

“Katához anyaként a párkapcsolat-jövőtervezés kihívással, kérdéssel fordultam. Miután összefoglaltam a problémámat, ő odaillő kérdésekkel és rávezetéssel vitte tovább a beszélgetésünket. Fontos szempontokat megvilágított, amire magamtól nem jöttem volna rá. Örülök a lehetőségnek és ajánlom mindenkinek, akinek “anyukás-csajos” kérdései, kihívásai merülnek fel, hogy Katával dolgozzon, mert meglepően gyorsan átlátja a helyzetet és hasznos továbbgondolások vagy lépések felé terel.”
Tarcsai Judit